Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@sniperka recept dakujem 🙂 🙂
ahojte zienky,tak dnes mame neskory obedik lebo nejak sme neskor vstali a neskoro aj ranajkovali,takze polievka zeleninkova zo zelenej zeleniny,a druhe jedielko je pecene kuriatko v sacku s plnkou,k tomu zemiacky na masle s koprom a paradajkovo salotkovy salatik ako priloha....pekny zbytok dna zienky
dnes pangasius a zemiaková kaša
@sniperka DDDDakujeme 🙂 🙂 🙂
@akika722 nooo, ale už je lepšie, Vikinka zvracala dva dni, potom mm, ja včera...ale už je lepšie, dnes som si dala ráno sucháre s čajom, na obed trošku vývaru a už je lepšie...možno nejaká viróza... 😠 potrápila nás...
Zajtra neviem, čo mám variť, aby sme si nepoškodili ešte viac žalúdok...čítam tu o kapuste, až mi slinky tečú, ale musím odolať 🙂
Jeeeeeziskove huslicky, zajtra opat kolotoc varenia po tyzdni dovolenky. ... ☹ Nechceeeee sa miiiiiiii !!!
A dnesne varenie: slepacia polievocka, gulas, a kuracie rezne s ryzou a zemiakmi..
Ahojte po dvoch konecne letných dníčkoch a foto skoreho ranneho a neskoreho vecerneho varenia a zavarania:
cukinovo tekvicová haruľa,šunkové plnené rolky,sobotné menu-/kuracia polievka,plnená paprika,varená kukurica/,nedeľne menu:/maso na kukurici so zemiakmi,paradajková polievka,uhorkový šalát/,a paradajkové zavaranie:paradajky štvrťky,kečup,štava,pomazánka zo všetkých zvyškov-ščiplava jak das,pretlak a dnesne vecerne posedenie vonku -vitaminky a vyprazany patizon a fasirky z tekvice-tie robila maminka
@titkovamiriam akcna ako vzdy 😉
😀 😀 😀 inak paradajky este mam asi tak do polky septembra tak budu opakovacky 😀 😀 😀 a chanae co je najhorsie že vsetko to moji pojedia zajtra varim znova 😀
@titkovamiriam a to sa akoze u vas zjedlo? to by sme mali na tyzden 🙂
@titkovamiriam riadnych jedakov mas doma 😅😀.. a to sa ti bude chciet tolko krat varit paradaajky?
@titkovamiriam cize pomalicky postupne 🙂 to potom nemas asi vela..
@chanae troska k troske lebo vela paradajok pojeme a este isli aj do leca a mrazaku 😉
@titkovamiriam paradajky aj mrazis? nezmenia chut?
@chanae jasne osupem,nakrajam a zamrazim,pod maso,na pizzu ci cestoviny mnam,ja aj leco mrazim a tam su tiez paradajky a je vynikajuce,lepsie ako sterilizovane no zasa nemam mrazak ako autobus kam by som to dala ,ja by som vsetko radsej mrazila je to prirodnejsie 😀
@titkovamiriam 😲 😲 😲 tolko jedla 😲 😲 😲 mnam 😅
@titkovamiriam ked vravis tak asi skusim aj ja dat do mrazaka.. paradajok mame dost a neviem co s nimi 🙂 dakujem za tip 🙂
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=42224 ak su tam chyby v pravopise uz mi nezapaluje vecer a asi mam aj upal so slniecka 😀 😀 😀 a este starsie receptiky z paradajok
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=42185
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=41867
@titkovamiriam o kecupe s cukinou som dodnes ani nepocula 😅
ani ja- som si ho vymyslela z kecupoveho receptu a kedze je cukiny vela tak som cast jablk nahradila nou,inak vdacna to zelenina ked sa pomiesas s jablkami pol na pol a nacukujes,trosku pokvapkas citronom je vynikajuca plnka do pyté,štrudli ,na kolace a podobne 😉
@titkovamiriam ja som doteraz cukinu len vyprazala v trojobale alebo vydlabala a naplnila zmesou ako do plnenych kapustovych listov inac nic.. asi vyskusam tvoj recept na kecup s cukinou 🙂
@stanislavao 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 😎 😎 😎

Ešte som urobila tiramisu, mňam už sa mi slinky zbiehajú naň. 🙂