icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

jarunka111
22. aug 2011

pečené kura na zemiakoch (možno aj s kapustou), zeleninová polievka s krupicovými haluškami a slivkový koláč 😀 😀 😀 ....tak idem na to....

adelaida33
22. aug 2011

Ja dnes neviem 😒 . Mám zemiaky, muku, vajíčka, kyslu smotanu... (a ešte nejaké veci v chlad.), ale neviem, čo by som z toho mohla...

gianni
22. aug 2011

zo včera francúzske zemiaky a ešte niečo v práci,večer budem robiť plnený pečený bôčik na zajtra

titkovamiriam
22. aug 2011

kedze mam zasa len jedno dieta a to to najstarsie tak my budeme bryndzove halusky s priatelom a Milan rezne 😉 a spravim zelleninovy salat s olivami a syrom-je strasne teplo až hic a to je len rano 😝

exupery
22. aug 2011

Kuracie prsia plnene mozzarelou a susenymi rajcinami spolu s plnenou brav.panenkou co som nasla v mrazaku ,a pecene zemiacky s kminom,zaliate smotanou,este slaninka,cherry rajcinky,olivy...

sniperka
22. aug 2011

Dnes francúzske zemiaky s tatarkou.

ani_sama_neviem
22. aug 2011

@exupery mnaaaam to ake chute mam heej :D

ewana73
22. aug 2011

@elina313 takze zajac bol suprovyyyyyyyy 🙂 .mm velmi chutil,len som ho robila bez tej cesnakovej pasty,lebo ja som na cesnak alergicka,dala som ine korenie. no a malemu som podusila na mrkvicke so zemiacikom. 🙂

elina313
22. aug 2011

@ewana73 jééééééj tak to som rada, že sa podaril 🙂 a chutil...

ewana73
22. aug 2011

@elina313 no myslim,ze ho budem kupovat castejsie.malemu chuti dokonca viac ako telacina.dakujem za receptik 😉

kibuk
22. aug 2011

vcera kebab s ryzou, dnes spagety so syrom a kecup 🙂

elina313
22. aug 2011

@ewana73 aj ja by som chcela, ale z domáceho chovu, len zatiaľ nemám ... takže malý ešte nemal

chanae
22. aug 2011

kocky rychly tip co s rybou? sladkou vodnou presne neviem aka to je spravila som polievku ale ta je strasna 😝

sniperka
22. aug 2011

@chanae Ja robím taký rýchly jednoduchý recept: Rybu nasolím, načesnekujem, obložím plátkami obyčajného masla a upečiem v rúre.Až je upečená, pokvapkám citronom.Nám to tak veľmi chutí.

chanae
22. aug 2011

@sniperka a plech do rury pomastis , das papier na pecenie ci staci to maslo na rybe?

sniperka
22. aug 2011

@chanae Ja do plecha vlejem máličko vody.

chanae
22. aug 2011

@sniperka dakujem za recept idem vyskusat 🙂

sniperka
22. aug 2011

@chanae Neni zač, potom napíš či chutilo. 🙂

adelaida33
22. aug 2011

zemiaky nakyslo (prívarok) a k tomu volské oči

chanae
22. aug 2011

@sniperka cast upecena mne chutia uvidim co povie zbytok domaceho osadenstva🙂..ale dakujem zachranila si ma🙂

bv_alexandra
22. aug 2011

@adelaida33 to už sme dlho nemali to by som mohla aj ja tento týžden zmáknuť. dnes hovädzie v tlakovom a ktomu ryžu abo tarhonu 🙂

daniz
22. aug 2011

v piatok pečeň + ryža,
v sobotu guláš u sestry na dvore, vareškový koláč
v nedeľu šamp. polievka a vajíškové rezne + zemiačky s pažítkou, zmrzlina
dnes mm dojedá zo včera a deťom fazuľkový prívarok + pučené zemiaky

kralicica
22. aug 2011

pečený kapor na cibuli s opekanými zemiakmi, zeleninový šalát s vinaigrette dressingom

ajkuska
22. aug 2011

@kralicica že jaké dobré by som hneď skočila na obed - presne podľa môjho gusta ľahké, chutné a zdravé 😎

mata71
22. aug 2011

pečene zemiaky poliate s kečupom,,,,,melon,,,večera opečieme špekačiky na dvore

ajkuska
22. aug 2011

cestovinový šalát na studeno

eva7780
22. aug 2011

bravčové maso zo šampinonmi,kolienka (bude aj na zajtra)

mihouk
22. aug 2011

@tosomja Dakujem, robila som ju vcera, krpcovi chutilo, zjedol 2 taniere, az ked sme ju jedli, tak som zistila, ze som tam zabudla pridat hrasok, ale aj tak bola super. 🙂

jenie123
22. aug 2011

paprikas z kralika s nokmi.. 🙂

mircova
22. aug 2011

Ahojte kočky, v stredu čakám návštevu a potrebovala by som dáky rýchly mňamkový koláčik, pretože pri malom nemám čas vypekať, poradíte mi ? 😉