icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

sniperka
21. aug 2011

Ešte som urobila tiramisu, mňam už sa mi slinky zbiehajú naň. 🙂

romanelka2
21. aug 2011

@sniperka recept dakujem 🙂 🙂

nikulqa
21. aug 2011

ahojte zienky,tak dnes mame neskory obedik lebo nejak sme neskor vstali a neskoro aj ranajkovali,takze polievka zeleninkova zo zelenej zeleniny,a druhe jedielko je pecene kuriatko v sacku s plnkou,k tomu zemiacky na masle s koprom a paradajkovo salotkovy salatik ako priloha....pekny zbytok dna zienky

eva7780
21. aug 2011

dnes pangasius a zemiaková kaša

romanelka2
21. aug 2011

@sniperka DDDDakujeme 🙂 🙂 🙂

chanae
21. aug 2011

@traktor dakujem .. sice si ma nepotesila velmi ale nevadi🙂 aspon nebudem zbytocne hladat🙂

tosomja
21. aug 2011

@akika722 nooo, ale už je lepšie, Vikinka zvracala dva dni, potom mm, ja včera...ale už je lepšie, dnes som si dala ráno sucháre s čajom, na obed trošku vývaru a už je lepšie...možno nejaká viróza... 😠 potrápila nás...

Zajtra neviem, čo mám variť, aby sme si nepoškodili ešte viac žalúdok...čítam tu o kapuste, až mi slinky tečú, ale musím odolať 🙂

egyptanka
21. aug 2011

Jeeeeeziskove huslicky, zajtra opat kolotoc varenia po tyzdni dovolenky. ... ☹ Nechceeeee sa miiiiiiii !!!

chanae
21. aug 2011

A dnesne varenie: slepacia polievocka, gulas, a kuracie rezne s ryzou a zemiakmi..

titkovamiriam
21. aug 2011

Ahojte po dvoch konecne letných dníčkoch a foto skoreho ranneho a neskoreho vecerneho varenia a zavarania:
cukinovo tekvicová haruľa,šunkové plnené rolky,sobotné menu-/kuracia polievka,plnená paprika,varená kukurica/,nedeľne menu:/maso na kukurici so zemiakmi,paradajková polievka,uhorkový šalát/,a paradajkové zavaranie:paradajky štvrťky,kečup,štava,pomazánka zo všetkých zvyškov-ščiplava jak das,pretlak a dnesne vecerne posedenie vonku -vitaminky a vyprazany patizon a fasirky z tekvice-tie robila maminka

chanae
21. aug 2011

@titkovamiriam akcna ako vzdy 😉

titkovamiriam
21. aug 2011

😀 😀 😀 inak paradajky este mam asi tak do polky septembra tak budu opakovacky 😀 😀 😀 a chanae co je najhorsie že vsetko to moji pojedia zajtra varim znova 😀

egyptanka
21. aug 2011

@titkovamiriam a to sa akoze u vas zjedlo? to by sme mali na tyzden 🙂

chanae
21. aug 2011

@titkovamiriam riadnych jedakov mas doma 😅😀.. a to sa ti bude chciet tolko krat varit paradaajky?

titkovamiriam
21. aug 2011

@egyptanka no boli aj synov kamarati 😀 😀 a napriklad po tej harule to mali ako predjedlo leba hoci to pre mna aj priatela ako hlavne jedlo stacilo tak im veru nie 🙂 sa museli este najest papriky 😀
@chanae jasne pohodicka ja to vzdy robim tak po 2-3 kilach

chanae
21. aug 2011

@titkovamiriam cize pomalicky postupne 🙂 to potom nemas asi vela..

titkovamiriam
21. aug 2011

@chanae troska k troske lebo vela paradajok pojeme a este isli aj do leca a mrazaku 😉

chanae
21. aug 2011

@titkovamiriam paradajky aj mrazis? nezmenia chut?

titkovamiriam
21. aug 2011

@chanae jasne osupem,nakrajam a zamrazim,pod maso,na pizzu ci cestoviny mnam,ja aj leco mrazim a tam su tiez paradajky a je vynikajuce,lepsie ako sterilizovane no zasa nemam mrazak ako autobus kam by som to dala ,ja by som vsetko radsej mrazila je to prirodnejsie 😀

akika722
21. aug 2011

@tosomja ☹ tak skore uzdrvenie ☹

akika722
21. aug 2011

@titkovamiriam 😲 😲 😲 tolko jedla 😲 😲 😲 mnam 😅

chanae
21. aug 2011

@titkovamiriam ked vravis tak asi skusim aj ja dat do mrazaka.. paradajok mame dost a neviem co s nimi 🙂 dakujem za tip 🙂

titkovamiriam
21. aug 2011

http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=42224 ak su tam chyby v pravopise uz mi nezapaluje vecer a asi mam aj upal so slniecka 😀 😀 😀 a este starsie receptiky z paradajok
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=42185
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=41867

chanae
21. aug 2011

@titkovamiriam o kecupe s cukinou som dodnes ani nepocula 😅

tosomja
21. aug 2011

@akika722 diky 🙂

titkovamiriam
21. aug 2011

ani ja- som si ho vymyslela z kecupoveho receptu a kedze je cukiny vela tak som cast jablk nahradila nou,inak vdacna to zelenina ked sa pomiesas s jablkami pol na pol a nacukujes,trosku pokvapkas citronom je vynikajuca plnka do pyté,štrudli ,na kolace a podobne 😉

chanae
21. aug 2011

@titkovamiriam ja som doteraz cukinu len vyprazala v trojobale alebo vydlabala a naplnila zmesou ako do plnenych kapustovych listov inac nic.. asi vyskusam tvoj recept na kecup s cukinou 🙂

miminkad
21. aug 2011

dnesný cheese cake

daniz
22. aug 2011

@stanislavao 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 😎 😎 😎