Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Ja dnes neviem 😒 . Mám zemiaky, muku, vajíčka, kyslu smotanu... (a ešte nejaké veci v chlad.), ale neviem, čo by som z toho mohla...
zo včera francúzske zemiaky a ešte niečo v práci,večer budem robiť plnený pečený bôčik na zajtra
kedze mam zasa len jedno dieta a to to najstarsie tak my budeme bryndzove halusky s priatelom a Milan rezne 😉 a spravim zelleninovy salat s olivami a syrom-je strasne teplo až hic a to je len rano 😝
Kuracie prsia plnene mozzarelou a susenymi rajcinami spolu s plnenou brav.panenkou co som nasla v mrazaku ,a pecene zemiacky s kminom,zaliate smotanou,este slaninka,cherry rajcinky,olivy...
Dnes francúzske zemiaky s tatarkou.
@exupery mnaaaam to ake chute mam heej :D
vcera kebab s ryzou, dnes spagety so syrom a kecup 🙂
kocky rychly tip co s rybou? sladkou vodnou presne neviem aka to je spravila som polievku ale ta je strasna 😝
zemiaky nakyslo (prívarok) a k tomu volské oči
@adelaida33 to už sme dlho nemali to by som mohla aj ja tento týžden zmáknuť. dnes hovädzie v tlakovom a ktomu ryžu abo tarhonu 🙂
v piatok pečeň + ryža,
v sobotu guláš u sestry na dvore, vareškový koláč
v nedeľu šamp. polievka a vajíškové rezne + zemiačky s pažítkou, zmrzlina
dnes mm dojedá zo včera a deťom fazuľkový prívarok + pučené zemiaky
pečený kapor na cibuli s opekanými zemiakmi, zeleninový šalát s vinaigrette dressingom
pečene zemiaky poliate s kečupom,,,,,melon,,,večera opečieme špekačiky na dvore
cestovinový šalát na studeno
bravčové maso zo šampinonmi,kolienka (bude aj na zajtra)
paprikas z kralika s nokmi.. 🙂
Ahojte kočky, v stredu čakám návštevu a potrebovala by som dáky rýchly mňamkový koláčik, pretože pri malom nemám čas vypekať, poradíte mi ? 😉

pečené kura na zemiakoch (možno aj s kapustou), zeleninová polievka s krupicovými haluškami a slivkový koláč 😀 😀 😀 ....tak idem na to....