Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@mircova alebo 2kelimky bieleho jogurtu,a dalej uz len kelimok pouzit a to 3kelimky polohrubej muky,1kelimok krystal.cukor,2 sackz prasok do peciva,1sacok vanilkovy cukor,2vajcia a stipka soli rozmiesat dat na plach na husto poukladat lubovolne ovocie a upiect cca 25-30minut 🙂 na vrch bud pofrkat rozpustenou cokoladou alebo dat len slahacku
Plnené kuracie prsia zaliate morcadellou a posypané syrom a k tomu klasická ryža....
kedze ja v tychto teplach moc teple nemusim a muz bol v praci tak som malej robila len zaprazenu rascovu polievku a aby to mala sytejsie dala som jej tam zemiaky.
leco ,polievku zeleninovu a dezert na vecer bananovo piskotova torta 😉
Dnes bravčové kare na mrkve a ryža, zelený šalát alebo broskynový kompot.
dnes: len na rychlo, ideme sa kupat tak uz naVARENE, kuracie zapecene s maggi napadmi, ryza, salat, hrachova polievka s kutonmi.
vcera: kuracie nugetky domace, hranolky, ovocny salat ako dezert, vecer leco.
zajtra: rizoto, salatik, ovocne tasticky z listkoveho cesta, vecer grilovany hermelin, salat, dresing
stvrtok: bryndzove halusky, zincica
piatok: domaca pizza
polievky: hrachova, zeleninkova, cesnacka
dnes zeleninova polievka-mrkva,karfiol,halusticky mnamka, a kelovy privarok 🙂 🙂
@zuzka1. fuha, obdivujem ta varit nieco ine na obed aj veceru, tak to ja by som veru ine nerobila len stala pri hrncoch🙂 ja mam najradsej ked uvarim nieco co mozem zohriat aj na druhy den, je sice pravda ze zase knedle, buchty a ostatne taketo veci nekupujem to robim doma (u nas kupovane detom a mm nechuti) tak mozno sa to tym kompenzuje 🙂
ja mam na dnes este od vcera masovu polievku a spanielskych vtackov s ryzou
@zuzinr ja tak isto robim vsetko domace, kedze kupovane mi nechuti, a nad domace nie je. su to same rychlovky, zlozitejsie jedla varim, ked je skaredo a cas, inak taketo rychlovky v pohode. zabere to minimum casu. ja varim najradsej vsetko cerstve, prihrievane jedla nejeme, kedze nam nechutia. iba polievky byvaju tak na dva dni, ostatne nie. 😉
bryndzove halusky
tak dneska pečené bravčové pliecko s ryžou, zeleninový šalátik a koláčik tang 🙂 dávate mi pekné inšpirácie 🙂 a potom že furt priberám 😀
cestovinovy salat s tuniakom, paradajkami, kukurickou a bazalkou 😉
zapecene plnene zemiaky a k tomu bravcove rezne na prirodno 🙂 ak bude cas, tak k tomu bude aj ovocny salat.
Žemlovka
vyvar z cukety a zeleninka.
zapecena brokolica so syrom a sunkou.
mm je v praci,starsi syn naprazdninach takze si uvarim na co mam chut..brokolicova polievka,nejake cestoviny...bud cestovinovy salat alebo s paradajkovou omackou a syrom...a pre mm na veceru pecienku s ryzou 🙂 a k tomu nejaky salat,ja horuco tak padne vhod 😉
palacinky s nutelou a šľahačkou
dneska nic sme u svokry 😎
fazulova polievka a soskovy privarok s vajcom.... 😉
Kedze to dnes hicuje studenu uhorkovu polievku a varene zemiaky s pecenou rybkou a dusenou zelenonkou 🙂
baby poradte lahku polievocku a rychlu hlavne 🙂 ja moc varit neviem byvame u nas a mamina robi v kuchyni ale teraz by som si chcela nieco spravit mala spi a nudim sa 🙂
Zeleninová polievka + rybka a zemiačiky 🙂

http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=42035 ja som vcera robila tento len piskota sa upecie a ostatne uz iba natries ja som ho mala za pol hodky hotovy...