icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

janka256
22. aug 2011

http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=42035 ja som vcera robila tento len piskota sa upecie a ostatne uz iba natries ja som ho mala za pol hodky hotovy...

mircova
22. aug 2011

@janka256 jééj ten musel byť perfektný, presne také niečo som myslela 🙂 🙂 Ďakujem🙂

janka256
22. aug 2011

@mircova neni zac vynikajuci bol a teraz na leto ako stvoreny som rada ze som pomohla 🙂

kibuk
22. aug 2011

@mircova alebo 2kelimky bieleho jogurtu,a dalej uz len kelimok pouzit a to 3kelimky polohrubej muky,1kelimok krystal.cukor,2 sackz prasok do peciva,1sacok vanilkovy cukor,2vajcia a stipka soli rozmiesat dat na plach na husto poukladat lubovolne ovocie a upiect cca 25-30minut 🙂 na vrch bud pofrkat rozpustenou cokoladou alebo dat len slahacku

bibi1711
22. aug 2011

@kralicica , mozem recept na ten dresing? dakujem🙂

mircova
22. aug 2011

@kibuk aj tento kelímkový bude asi fajnový 🙂 skúsim cez víkend a to ovocie môže byť aj čerstvé? máme doma ringlóty

bibi1711
22. aug 2011

@kralicica dakujem pekne🙂 my sme s emkou milovali vinaigrette dressing z mc donaldu. prestali ho vyrabat.ten bol genialny....

martinkatinka
22. aug 2011

Plnené kuracie prsia zaliate morcadellou a posypané syrom a k tomu klasická ryža....

egyptanka
22. aug 2011

kedze ja v tychto teplach moc teple nemusim a muz bol v praci tak som malej robila len zaprazenu rascovu polievku a aby to mala sytejsie dala som jej tam zemiaky.

romanelka2
22. aug 2011

leco ,polievku zeleninovu a dezert na vecer bananovo piskotova torta 😉

adelaida33
23. aug 2011

Dnes bravčové kare na mrkve a ryža, zelený šalát alebo broskynový kompot.

zuzka1.
23. aug 2011

dnes: len na rychlo, ideme sa kupat tak uz naVARENE, kuracie zapecene s maggi napadmi, ryza, salat, hrachova polievka s kutonmi.
vcera: kuracie nugetky domace, hranolky, ovocny salat ako dezert, vecer leco.
zajtra: rizoto, salatik, ovocne tasticky z listkoveho cesta, vecer grilovany hermelin, salat, dresing
stvrtok: bryndzove halusky, zincica
piatok: domaca pizza
polievky: hrachova, zeleninkova, cesnacka

kibuk
23. aug 2011

dnes zeleninova polievka-mrkva,karfiol,halusticky mnamka, a kelovy privarok 🙂 🙂

zuzinr
23. aug 2011

@zuzka1. fuha, obdivujem ta varit nieco ine na obed aj veceru, tak to ja by som veru ine nerobila len stala pri hrncoch🙂 ja mam najradsej ked uvarim nieco co mozem zohriat aj na druhy den, je sice pravda ze zase knedle, buchty a ostatne taketo veci nekupujem to robim doma (u nas kupovane detom a mm nechuti) tak mozno sa to tym kompenzuje 🙂

zuzinr
23. aug 2011

ja mam na dnes este od vcera masovu polievku a spanielskych vtackov s ryzou

zuzka1.
23. aug 2011

@zuzinr ja tak isto robim vsetko domace, kedze kupovane mi nechuti, a nad domace nie je. su to same rychlovky, zlozitejsie jedla varim, ked je skaredo a cas, inak taketo rychlovky v pohode. zabere to minimum casu. ja varim najradsej vsetko cerstve, prihrievane jedla nejeme, kedze nam nechutia. iba polievky byvaju tak na dva dni, ostatne nie. 😉

salma22
23. aug 2011

bryndzove halusky

raza
23. aug 2011

tak dneska pečené bravčové pliecko s ryžou, zeleninový šalátik a koláčik tang 🙂 dávate mi pekné inšpirácie 🙂 a potom že furt priberám 😀

bubelko
23. aug 2011

cestovinovy salat s tuniakom, paradajkami, kukurickou a bazalkou 😉

cestovatelkaandrea
23. aug 2011

zapecene plnene zemiaky a k tomu bravcove rezne na prirodno 🙂 ak bude cas, tak k tomu bude aj ovocny salat.

mrkvakatka
23. aug 2011

Žemlovka

wilsonka
23. aug 2011

vyvar z cukety a zeleninka.
zapecena brokolica so syrom a sunkou.

sisanka
23. aug 2011

mm je v praci,starsi syn naprazdninach takze si uvarim na co mam chut..brokolicova polievka,nejake cestoviny...bud cestovinovy salat alebo s paradajkovou omackou a syrom...a pre mm na veceru pecienku s ryzou 🙂 a k tomu nejaky salat,ja horuco tak padne vhod 😉

sniperka
23. aug 2011

palacinky s nutelou a šľahačkou

romanelka2
23. aug 2011

dneska nic sme u svokry 😎

klauduska
23. aug 2011

fazulova polievka a soskovy privarok s vajcom.... 😉

titkovamiriam
23. aug 2011

Kedze to dnes hicuje studenu uhorkovu polievku a varene zemiaky s pecenou rybkou a dusenou zelenonkou 🙂

edit1989
23. aug 2011

baby poradte lahku polievocku a rychlu hlavne 🙂 ja moc varit neviem byvame u nas a mamina robi v kuchyni ale teraz by som si chcela nieco spravit mala spi a nudim sa 🙂

lenka112
23. aug 2011

Zeleninová polievka + rybka a zemiačiky 🙂