icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

elise
27. aug 2011

my máme kuracie stehná pečené s rajčinkami a ryžu, polievka sa mi nechce robiť🙂

lyongirl
27. aug 2011

ja dnes len narýchlo, lebo v horúčavách sa mi variť nechce, ani v tomto pokročilom týždni tehu sa mi variť nechce a neviem, či to na mňa aj nejde 😀, takže len losos, zemiaky a cottage omáčka

eva7780
27. aug 2011

šišky,aj to hned za rána 😅

zajo79
27. aug 2011

@nikita308 dik, ale nieje to ono...ja som raz robila nastruhana cuketa, syr, vajicko, muka, sunka..neviem pomer, a to sa upieklo.

nikita308
27. aug 2011

@zajo79 no ale toto je sladký koláč... 😉 nie jedlo, z ktorého sa naješ dosýta...

zajo79
27. aug 2011

musim najst nieco slane.. to nebolo take ze sa najes do syta. 🙂

nelynka18
27. aug 2011

ja mam chlapov prec a prave si davam donosa mini zemiacky upecene v rure,s maslom a solou...mnaaaamka 🙂

adelaida33
27. aug 2011

zapekaná cuketa so syrom, zemiakova kaša, broskynový kompót a ako dezert - waffle (kúpené 😀 ) s čučoriedkami, šlahačkou a grankom 😝 😝 😝

lucka1987
27. aug 2011

@nelynka18 mnaaaaam, ja som si dnes kupila zakysane mliecko, tiez mam na plane si vecer dat zemiciky nove do rury 😉

akika722
27. aug 2011

cestovinovy šalat
zajtra:ryžovy nakyp

lucka1987
27. aug 2011

do pondelka som sama takze som si urobila len rizoto 😉

tinuskaha
27. aug 2011

dnes porova polievka,chilli con carne a dezert tento kolacik http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=6560 🙂

lenka112
27. aug 2011

dnes si drahý rozkázal ryžový nákyp 🙂

sonka31
27. aug 2011

@tinuskaha Ahoj, dobry je ten kolac?

mrkvakatka
27. aug 2011

kotlíkovýýý guláššš 🙂

tinuskaha
27. aug 2011

@sonka31 neviem ale podla hodnoteni si ho kazdy chvali 😉 hlavne je rychly.Uz mam pripravene vsetky suroviny idem dat malemu papat a pojdem na vec 😉 Potom napisem ci sa podaril a ci je fakt taky skvely(podla hodnoteni) 😉

adelaida33
27. aug 2011

@sonka31 @tinuskaha baby ja nie som nejaká extra pekárka, ale ten koláč viem aj ja piect a je fakt fajnučky 😉
no a ja nakoniec idem rychlo zbuchnút cuketove placky a hotovo.

martuska75
27. aug 2011

bola sosovicova polievka na sladko a pokusne pizza z domacej pekarne.

jarunka111
27. aug 2011

@tinuskaha som zvedavá ako sa ti podarí, daj prosím vedieť. Lebo ja som ho robila a teda neviem, či som niečo neurobila dobre, ale nejako nebol taký ako ho tam hodnotia, aj keď sa zjedol, medzi moje obľúbené veru nebude zaradený 😒

u nás sa ešte doje šošovicová kyslá a chladí sa cestovinový šalát, mňam 😉

bridget
27. aug 2011

Slepacia polievka s rezancami, bravcova panenka na ratatouille s rozmarinovymi zemiakmi 🙂 Bude aj na zajtra, od varenia mam volno 😀

chanae
27. aug 2011

Cestoviny s nivovo- smotanovou omackou aananasom,kuracim mesom, tuniakom, paprikou,sunkou,syrom,kukuricou, sampionami..jednoducho taky mix..

tortelinka
27. aug 2011

tanier grilovanej zeleniny a grilovane kuracie prsia

mika1979
27. aug 2011

my dnes mame rybky pecene na masle,zemiakova kasa a uhorkovy salat 😀 😀

chanae
27. aug 2011

@tortelinka grilovala si v byte ci v dome?.. lebo ak nahodou v byte bola by som trosku zvedava ci v rure alebo mas original gril- nejak nad nim rozmyslam...

tosomja
27. aug 2011

poradíte mi nejaké cesto na koláče - ktoré sa dá vykrajovať a po upečení aj vidieť tvar? Mám také detské vykrajovačky s očkami, úsmevom ( zvieratká žirafku, medvedíka a tak) nech sa trošku zabavím 🙂 😝

kvojtanikova
27. aug 2011

@tosomja asi linecke cesto - 10Dgprask. cukor, 20Dg maslo (Hera), 30 Dg hladka muka, 1/2 prasku do peciva, 1 zltko. Plus prichute ake chces - nastruhana citronova kora, kakao, vanilka... Ja mam rada do cesta pomarancovu koru a potom polovice omacat do cokolady, alebo nechat cesto zakladne a na plechu pred pecenim posypat skoricovym cukrom.

tosomja
27. aug 2011

@kvojtanikova Skúšala som linecké, ale po dopečení mi tvar spľasol a nebolo vidieť očká, noštek a tak...raz som niekde videla, ale netuším kde 😕

kvojtanikova
27. aug 2011

@tosomja ahaaa, no tak potom uz neviem poradit. Som myslela ze mas take ploche vykrajovacky, nie do vysky ze idu.

tosomja
27. aug 2011

@kvojtanikova no presne také, čo sú do výšky 🙂

chanae
27. aug 2011

@tosomja skus urobit vianocne pernicky 😅