Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@mrkvakatka Ty si sikovnica! Ako si vytvarovala srdiecko? Nejaka formicka?
ahojte vcera zeleninova polievka,pirohy a dnes kuracie pecienky na smotane a sampionoch,ryza a polievka zo vcera 🙂
a nova pec s ktorou sa zoznamujem 😉 🙂
fazulova polievka a sunkofleky
kremova hrachova polievka a zapekane tvarohove cestoviny
vecer urobim este tekvicovy privarok a k nemu perkelt, to bude na zajtra kedze mala ide zase k dedkovi na varovku, tak berie aj proviant 😉
@sonka31 rozrezaný párok ale nie do konca, potom to ohneš a tie rozrezané konce spojíš špáradlom
@mrkvakatka Dikes, skusim 🙂 A dala si to na panvicu a do toho si vyklepla vajicko?
po dovolenkovom nic nerobeni sa opat hlasim 😀 prave sa chystam na sosovicovu omacku (na kyslo - sosovica zemiaky a mrkva + mlieko) a druhe budu spagety s omackou zo sojovej drte
vajickova polievka a kuracie sote so zeleninovou ryzou
zatial hovädzia polievka a potom neviem
kapustová polievka s údeným mäskom.... 🙂
ja dnes pre malu hraskovu omacku s kolienkami... a obed pre mna stava z mrkvy, uhorky a papriky... 😀
@sonka31 áno na panvicu a potom do rury nachvílku
polievka z korenovej zeleniny s ovsenými vločkami a zemiakové placky
rajcinova polievka s cestovinou,smotanovy paprikas s haluskami a zemiakova omeleta
Moj pokus o bielkové pusinky zlyhal.. nedajú sa mi vymiešať bielky a to už je tam aj cukor a stále je to "liate" ....hm?? a pridávam cukor a nič... aj mixér som zavarila.. neporadíte???
Dnes je tuším paprikášový deň aj my máme 😀 a k tomu žemlovku.
@martinkatinka Ja ti neviem poradiť ale chcem ťa potešiť, mne sa dnes nevydarila tarhoňa, asi som dala veľa vody, je rozvarená. 😠
Karfiolova polievka,bravcove sote a zemiakove placky.
@sniperka - no ja som to naliala do tých košíčkov na pečenie a skúšam 😀 a nepotešila si ma tým, že tebe tiež niečo nevyšlo... radšej by som dobré správy 😅
@martuska75 mnam zemlovka.davno sme nemali,diky za typ 🙂
@martinkatinka No to ano, ale ja že nie si sama,komu sa dnes niečo nevydarilo. 🙂 🙂 🙂
malému mäsko na štave a trochu kolienok a nám s mm lečo s párkom a s chlebom
my dnes namočené mäsko vypražené - http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=12300&use... a k tomu zemiaky a uhorky
na obed sme mali zemiakovu na kyslo zo vcera a mala chcela buchte 😀 parene buchty tak som jej vyhovela a na veceru by som chcela urobit patizon a cukinu vyprazanu k tomu pyre...tatarska...
@gucz dakujem velmi pekne 😵 ja som vcera takuuu chut dostala na tie susienky vecer ze som nasla na mimibazare receptik a stale sa nimi napchavam 😀 ten lis na susienky sa este da zohnat kupit?lebo som davno nic take nevidela v domacich potrebach ma to moja mama komunisticke este 😀
@martinkatinka - najlepšie by bolo, uvariť tretinu cukru s vodou na cukrový rozvar 116 - 120stupnov celzia. Spravte si z drôtika malú oč s priemmero masi 7cm. to treba namáčať do rozvaru fúka.ť Keď vyjdu bublinky, rozvar je hotový. Horúcui rozvar treba priliať do snehu a pomaly šľahať. Vtedy j sneh hustý a dá sa striekať.
@trdielko149 ten lis mávajú sem tam v lídli ak je akcia
dnes rybka na jazere a na veceru som robila kura na kyslej kapuste s haluskami a zeleninkovu polievku

lečo