icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

eva7780
1. sep 2011

lečo

sonka31
1. sep 2011

@mrkvakatka Ty si sikovnica! Ako si vytvarovala srdiecko? Nejaka formicka?

kibuk
1. sep 2011

ahojte vcera zeleninova polievka,pirohy a dnes kuracie pecienky na smotane a sampionoch,ryza a polievka zo vcera 🙂

a nova pec s ktorou sa zoznamujem 😉 🙂

zuziq
1. sep 2011

fazulova polievka a sunkofleky

libka1
1. sep 2011

kremova hrachova polievka a zapekane tvarohove cestoviny
vecer urobim este tekvicovy privarok a k nemu perkelt, to bude na zajtra kedze mala ide zase k dedkovi na varovku, tak berie aj proviant 😉

mrkvakatka
1. sep 2011

@sonka31 rozrezaný párok ale nie do konca, potom to ohneš a tie rozrezané konce spojíš špáradlom

sonka31
1. sep 2011

@mrkvakatka Dikes, skusim 🙂 A dala si to na panvicu a do toho si vyklepla vajicko?

lucikatn
1. sep 2011

po dovolenkovom nic nerobeni sa opat hlasim 😀 prave sa chystam na sosovicovu omacku (na kyslo - sosovica zemiaky a mrkva + mlieko) a druhe budu spagety s omackou zo sojovej drte

latea1
1. sep 2011

vajickova polievka a kuracie sote so zeleninovou ryzou

gianni
1. sep 2011

zatial hovädzia polievka a potom neviem

nikita308
1. sep 2011

kapustová polievka s údeným mäskom.... 🙂

bambi2
1. sep 2011

ja dnes pre malu hraskovu omacku s kolienkami... a obed pre mna stava z mrkvy, uhorky a papriky... 😀

mrkvakatka
1. sep 2011

@sonka31 áno na panvicu a potom do rury nachvílku

adelaida33
1. sep 2011

polievka z korenovej zeleniny s ovsenými vločkami a zemiakové placky

miminkad
1. sep 2011

rajcinova polievka s cestovinou,smotanovy paprikas s haluskami a zemiakova omeleta

martinkatinka
1. sep 2011

Moj pokus o bielkové pusinky zlyhal.. nedajú sa mi vymiešať bielky a to už je tam aj cukor a stále je to "liate" ....hm?? a pridávam cukor a nič... aj mixér som zavarila.. neporadíte???

martuska75
1. sep 2011

Dnes je tuším paprikášový deň aj my máme 😀 a k tomu žemlovku.

gumkacik
Odpoveď bola odstránená
sniperka
1. sep 2011

@martinkatinka Ja ti neviem poradiť ale chcem ťa potešiť, mne sa dnes nevydarila tarhoňa, asi som dala veľa vody, je rozvarená. 😠

rastulka
1. sep 2011

Karfiolova polievka,bravcove sote a zemiakove placky.

martinkatinka
1. sep 2011

@sniperka - no ja som to naliala do tých košíčkov na pečenie a skúšam 😀 a nepotešila si ma tým, že tebe tiež niečo nevyšlo... radšej by som dobré správy 😅

anabelka83
1. sep 2011

@martuska75 mnam zemlovka.davno sme nemali,diky za typ 🙂

sniperka
1. sep 2011

@martinkatinka No to ano, ale ja že nie si sama,komu sa dnes niečo nevydarilo. 🙂 🙂 🙂

nanulik
1. sep 2011

malému mäsko na štave a trochu kolienok a nám s mm lečo s párkom a s chlebom

gucz
1. sep 2011

my dnes namočené mäsko vypražené - http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=12300&use... a k tomu zemiaky a uhorky

petra1303
1. sep 2011

na obed sme mali zemiakovu na kyslo zo vcera a mala chcela buchte 😀 parene buchty tak som jej vyhovela a na veceru by som chcela urobit patizon a cukinu vyprazanu k tomu pyre...tatarska...

trdielko149
1. sep 2011

@gucz dakujem velmi pekne 😵 ja som vcera takuuu chut dostala na tie susienky vecer ze som nasla na mimibazare receptik a stale sa nimi napchavam 😀 ten lis na susienky sa este da zohnat kupit?lebo som davno nic take nevidela v domacich potrebach ma to moja mama komunisticke este 😀

lussy23
1. sep 2011

@martinkatinka - najlepšie by bolo, uvariť tretinu cukru s vodou na cukrový rozvar 116 - 120stupnov celzia. Spravte si z drôtika malú oč s priemmero masi 7cm. to treba namáčať do rozvaru fúka.ť Keď vyjdu bublinky, rozvar je hotový. Horúcui rozvar treba priliať do snehu a pomaly šľahať. Vtedy j sneh hustý a dá sa striekať.

gucz
1. sep 2011

@trdielko149 ten lis mávajú sem tam v lídli ak je akcia

titkovamiriam
1. sep 2011

dnes rybka na jazere a na veceru som robila kura na kyslej kapuste s haluskami a zeleninkovu polievku