icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

akika722
1. sep 2011

dnes bol kotlíkovy guláš 😵

mrkvakatka
1. sep 2011

tak dneska bol cestovinový šalát Milujeme ho:
kedže zakaždým obmieňam ingrediencie ten na fotke je : penne, rajčiny, paprika, uhorky, kukurica, syr, šunková saláma, tatarka a šalátové korenie od vitany
inak dávam normálne namiesto salámy osmažené mäso a aj zelený šalát, olivy, udený syr, krabie tyčinky, šampiňony....atď

mrkvakatka
1. sep 2011

a ešte jedna fotečka...jahodovo-mandľová tortička..bola úúúplne ale úúplne mňam

mrkvakatka
1. sep 2011
riana12
1. sep 2011

dnes sme mali file (polovicka celej ryby, pekne odkostena, s kozou) z heika pecene v rure a opekane zemiaky a zo vcera sme este pecene buchty s lekvarom dojedali 🙂

dena
2. sep 2011

dnes u nas bude kuraci perkelt a halusky 🙂

nikita308
2. sep 2011

dnes sviečková na smotane (no čo už so mnou, keď mám také chute)... 😉

tinka274
2. sep 2011

dnes bryndzove halušky .. 🙂

titkovamiriam
2. sep 2011

lečo so zemiakmi a kalerabkovu polievku s krupicovými haluškami

martinkatinka
2. sep 2011

Ja by som aj pizzu upiekla, len musím nájsť nejaké dobré cesto 😀 doma máme kopec rajčín od svokry zo záhrady a kadeaké zvyšky syra v mraziaku...

zuziq
2. sep 2011

@martinkatinka ja som min. tyzden robila perfektnu pizzu, cesto nam velmi chutilo
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=38550

zuziq
2. sep 2011

dnes mame ryzovy nakyp s ceresno/visnami a pre drobca este spenatova polievka so zemiakovou struhanickou

martuska75
2. sep 2011

@zuziq sranda recept, takú som ešte nerobila. Nedávno som skúšala taký jednodúchý recept od alani v téme domace pekárne a tá bola teda fantastikuš.

martuska75
2. sep 2011

@mrkvakatka pekná tortička, recept by nebol ? prosím prosím prosím. Dcéra má dnes meniny a neviem zohnať tortu asi budem musieť volačo upiecť :(

gianni
2. sep 2011

zo včera hov.polievka a dnes urobím šošovicový prívarok

lydia22
2. sep 2011

Kelova polievka a palacinky

zuziq
2. sep 2011

@martuska75 my sme tiez kukali ze pivo a med 🙂 ale to cesto je tenke a aj napriek tomu makkucke a velmi chutne.. a hlavne sa ani nevysusi a ani nie je mokre pod oblohou

mimi21mimi
2. sep 2011

Ja dnes robim granatir... polievku ziadnu, lebo som zabudla kupit veci na fazulkovu rychlu, ktoru som planovala....

tortelinka
2. sep 2011

paradajky plnene zeleninovym kuskusom a zeleninova polievka

lucka.lucy
2. sep 2011

HMMM.... zemiakovy privatok s vajickom.... 😉

tosomja
2. sep 2011

Zo segedínskeho nezostalo nič, dnes som musela spraviť len nejakú rýchlovku - halušky s tvarohom, ale ešte ideme k mamke, prišla sestra z Anglicka, tak určite bude niečo dobré na papanie 😅 😀 Veď po troch rokoch konečne normálna strava 🙂

kibuk
2. sep 2011

dnes kapustova polievka a spagety zo syrom a cez vikend nevarim ideme do Michaloviec na krstiny 😉

katkapapacova
2. sep 2011

paradajkova polievka s muslickami a sisky s dzemom 🙂

sniperka
2. sep 2011

@katkapapacova Mňam, šišky s džemom milujem. 🙂 Ja dnes : dusená ryža, pečené morčacie stehná, paradajkový šalát, polievku máme od včera mrkvovo kalerábovú.

mimikett
2. sep 2011

dnes dojedame cuketove placky a k nim dorobim len nejaky zeleninovy salatik 😉

lillika
2. sep 2011

😀 😀 😀 Nic.napiekla som vcera masovy a tvarohovy zavin a o chvilu ideme k babke 😀 😀 😀

katkapapacova
2. sep 2011

@sniperka mnam to by som si dala zasa ja 😀

sniperka
2. sep 2011

@katkapapacova Tak príď do Skalice, dám ti a prines aj šišky. 😀 😀 😀

lillah
2. sep 2011

kuracia pecen s ryzou........ ja si inak vacsinou planujem dopredu co budem varit.....robime velke tyzdenne nakupy...a funguje to tak skvele....aspon nemusim kazde rano vymyslat co bude na veceru ( u nas sa ako hlavne jedlo je vecera nie obed).....

jarunka111
2. sep 2011

prvýkrát pravé domáce nefalšované slivkové gule a sú fakt mňam 🙂 A ešte kelová polievka