icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

titkovamiriam
2. sep 2011

@penelope2066 jasne až bude taka zlata a suchá 🙂 a daj vedieť ako si dopadla 🙂

bambola
2. sep 2011

ahojte, aka super tema, hned sa mi bude lahsie vymyslat jedlo 🙂

ja som vcera robila hraskovu kremovu polievku, dusene kuracie pecienky a tarhonu.a kedze mi ostala kapusta co som robila segedin, tak som udusila kyslu kapustu, potom som do nej primiesala nastruhany zemiak (na zahustenie) a este podusila a nakoniec som pridalla osmazenu slaninku 😉 k chlebu rychlovka fajn 😝

dnes robim francuzske zemiaky.

titkovamiriam
2. sep 2011

baby toto som nasla na MMB no skoro ma vystrelo aj ked hotové to nemusí byť zlé-otvoriť len ak mate silné nervy a žalúdky http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=8830

penelope2066
2. sep 2011

@titkovamiriam jasne,dam vediet.Si pripadam ako debil,nieze by som nevedela varit ale nakyp robim prvykrat.

titkovamiriam
2. sep 2011

@penelope2066 no ved nato sme tu ja ked nieco robím prví raz tiež potrebujem poradit takže pohodicka 🙂

zuziq
2. sep 2011

@titkovamiriam to si asi otvorim pred kazdym jedlom a hned pojdu kila rychlejsie dole 😀 normalne som sa zlakla, ze to niekto robil doma na dvore 😀

penelope2066
2. sep 2011

@titkovamiriam lebo suseda to robila podla rovnakeho receptu ako ja a vznikla jej len sucha hmota,tak preto panikarim 🙂

zuziq
2. sep 2011

@penelope2066 ja som tiez dnes robila ryzovy nakyp podla receptu z mimibazaru, asi ten isty co robis ty a vysiel super.. akurat ze som sa pozabudla a trosku sa mi chytil bielkovy sneh 🤐 😀

ivetah
2. sep 2011

vcera sme mali fazulkovy gulas.
dnes paradajkova polievka, dusene pecienky a ryza 🙂 dlho sme to nemali, tak som si pochutnala 😀

evita123
2. sep 2011

detviansku naturu =masko so sampinonmi a zeleninou v zemiakovej placke 😎 😉

happy8051
2. sep 2011

vcera kuracie masko na korenovej zeleninke so slahackovou smotanou a siroke rezance k tomu.

dnes sosovicovo kukuricova polievka s parkom, domace karí so zemlou

raza
2. sep 2011

@happy8051 ahoj, prosím, napíš recept na to tvoje mäsko aj polievku, znie to moc dobre 😉

raza
2. sep 2011

tak na zajtra plánujem len dezert : štrúdlu z lístkového cesta s makom a slivkami. mňam 🙂 rezníky nám ešte ostali z dneška 😉

petusko
2. sep 2011

my sme dnes mali kapustnicu a na veceru pecene plnene zemiaky 🙂
chalani idu na vikend k nasim, my s mm budeme mimo dom a v nedelu si dame spolocny obed u starkovcov 🙂 je mi uplne jedno co to bude, len nech to nemusim varit ja 😅

cukrik138
2. sep 2011

maminky,buduce maminky alebo tehulky poradte mi,co navarit cez vikend 🙂 uz neviem co varit ☹ za kazdu radu budem veelmi vdacnaaaa 😉 🙂

titkovamiriam
2. sep 2011

@cukrik138 moje vikendove menu:
sobota:paradajkova polievka -domaca lebo vsade same paradajky 😀 😀 😀 ,jordanske kuriatko
nedela:hovadzia polievka,pecene maso,kapusta,knedla-zemiaková 🙂
a foto rychlej studenej vecere-plnene paradajky tvarohovo syrovou pomazankou s vajickom a sunkou

petusko
2. sep 2011

@titkovamiriam to su asi papriky ze? obzeram ako truba a nikde rajcinu nevidim 😀 ale vyzera to mnam 😉

titkovamiriam
2. sep 2011

jasne ze papriky 😀 😀 😀 😀 prví den v praci tak som už vyflusnutá 😀 😀 😀 😀 inak ved aj paradajky by sa dali naplnit,no ja surove nezjem

penelope2066
2. sep 2011

Ryzovy nakyp sa podaril 😉

elise
2. sep 2011

zajtra chystám palacinky a polievku mrkvičkou🙂 po obede ideme na návštevu tak možno spravím daky rýchli zákusok, uvidím🙂

gab
2. sep 2011

@cukrik138 sobota, grilovane kuracie kridelka, zemiaky s petrzlenovou vnatkou, hlavkovy salat, zeleninova polievka - tej viac, aby ostalo aj na nedelu - grilovane bravcove kotlety a k tomu zemiakovo-cibulovy salat, dezert malinove tiramisu, v pondelok- maslove halusticky s vajcom a hlavkovy salat

cukrik138
2. sep 2011

@gab dakujem za tipy 🙂

cukrik138
2. sep 2011

@titkovamiriam aj ja som nato pozerala,ze ved tam rajcinky niesu,ale papricky,ale vyzera to fajne 🙂

cukrik138
2. sep 2011

@titkovamiriam kokso,skoro ma vystrelo ked som to uvidela...toto by som nezjedla...

jajuuus
2. sep 2011

@kralicica ja tiež robievam karé so slivkou, zabalené v anglickej slaninke a omáčka - výpek, slivky, slivkový lekvár a sladká smotana... ale prišli sme na to, že nám to najviac chutí s knedľou 😉 tá zemiaková kaša nám zabíjala chuť tej fajnej omáčky 😉

kralicica
2. sep 2011

@titkovamiriam vyzera to skor ako plnena paprika 🙂

akika722
2. sep 2011

ahojte..tak dnes len rachlovka-zemiakovy privarok s volskym okom a skušala som urobiť zmes ako na zemiakove placky a šupla som to do rury-vcelku ako kolač..suche to je 😒
tak zajtra budu asi nejake cestoviny 😀
v nedelu francuzske zemiaky ale namiesto klobasky tam davam rybky-pangasov 😅 mm rozkazal 😅

akika722
2. sep 2011

@titkovamiriam mnam s čim si to plnila?vyzera to ako syr-taveny alebo kysla smotana? 😕

lalus
2. sep 2011

@akika722 tu zemiakovu "babu" na plechu skus urcite este raz 😉 Urob mozno mierne riedsie cesto a nerozotri ho prilis na tenko (pecenim sa to fakt vysusi). my to tak robievame - aj moja mama - odkedy si pamätam. Väcsinou robila babu takto a len zo zvysku cesta urobila par placiek, dlhsie sa jej nechcelo stat pri sporaku. 😅
Je pravda, ze chut je mierne ina, ale nie je to take sialene mastne a ked tomu este das sancu, veeelmi chutne - k sytej polievke miesto chleba a obed je hotovy.

akika722
2. sep 2011

@lalus ja som to robila take vysoke..ale hroozne suche to je 😒 dava sa do toho aj olej???nechcela som mastne tak som nedala 🤐