Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
brokolicova kremova polievka (bez smotany), tuniakove cestoviny.
teraz som urobila zeleninovu polievku (zo struhanej zeleniny) a na veceru budu kuracie prsia v alobale s niecim (mozno ryza?) a kolac
dnes karfiolová polievka a špagety s grankom a pre mm špagety s mletým mäsom a postrúhaným syrom a kečupom🙂
šošovicový prívarok s volským okom
@titkovamiriam teba som sa chcela opýtať na koľko stupňov pekávaš to panenkino tajomstvo prosím ťa?
spenatovy kolac 🙂
čaute žienky....malý bude mať 2 ročky...dajte dáke tipy na oslavu....hlavne tortu? chcela by som urobiť dajakú doma, len ja som taký antitalent 😎 😒 😉
Prosím poraďte mi 🙂
Kúpila som dnes baklazan. Nikdy som ho nevarila (ani nejedla)tak neviem ako ho zajtra pripraviť. Poteším sa nejakému chutnemu receptu. Ak by to bolo niečo čo mozem dat potom jest aj ročnému synovi bolo by to super 🙂 nechce sa mi variť mu zvlášť. ďakujem 🙂 🙂 🙂
@ilona3 http://dobre-jedlo.blogspot.com/2011/07/grecka-...
...takže musaka je u nás veľmi obľúbená, veruže mi prišla na ňu chuť, možno urobím aj ja 🙂
@fiona8 ja som malému k 2rokom tiež robila. Obľúbené nebeské rezy som vyrobila ako tortu a ozdobila som to malými autíčkami. 😉 Tie som kúpila u nás v cukrárskych potrebách, ale to bola skôr náhoda, že som to tam našla. Chcela som kúpiť v hračkárstve maličké autíčka alebo ešte niečo, čo by bolo použiteľné 😉
@fiona8 - http://baranek.blog.sme.sk/c/235284/Varime-s-Me...
ja som robila túto a bola super. je lahká, rýchle sa spraví a na ozdobenie stačí kusok fantázie. moja vyzerala takto
my dnes sosovicova polievka s parkom
My sme mali polievku z cervenej sosovice s krutonmi a zemiakovu babu na plechu.
@titkovamiriam mas nejaku odskusanu a chutnu pomazanku z baklazanu? Je ich vela, ale neviem, ktoru spravit.... ci bude chutit....
dnes rizoto a dúfam, že ostane aj na zajtra 😉
@katy2 Stredne veľkú cibuľu pokrájame a smažíme na oleji. Pridáme odležaný nasolený usušený a nakrájaný baklažán, osolíme, okoreníme, prelisujeme 6-7 strúčikov cesnaku, pridáme citronovú štavu a rozvaríme.Rozmixujeme a bud dochutíme este tatarkou alebo kečupom.
dnes kremova mrkvova polievka a hrachova kasa a pre tatina este aj parok ako bonus 😀
poradíte rizotko z bravcovej konzervy aby super chutilo? mame vojensku rezervu a nejako sa na nu necitim 🙂
@titkovamiriam dakujem ti velmi pekne, musim vyskusat... ty si taka odbornicka, tak snad bude chutit 😉 este sa chcem spytat, ten baklazan aj lupes? a ak ano kedy? on sa totiz tazko lupe....
dnes bola zeleninova kremova polievka a dukatove buchticky 😉
@katy2 ked ho robím takto do pomazanky tak hej,ide to tazko no nepomozes si,ked ho zapekam tak supku nechavam. 🙂
dnes hrstkova polievka a palacinky,vecera grilovana kuracina 🙂
po dlhooom case konecne mozem prispiet🙂)
prave dovarene, kapustova polievka pre manzela a k tomu kuracie prsia s cuketou a patizonom v syrovej omacke s cestovinou a este aj jablkove strudla🙂

madarsky gilas s hovedzieho masa