icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

sniperka
7. sep 2011

Karfiolová polievka od včera, palacinky s nutelou, banánami, šlahačkou a poliate čokoládou.

nataliasarron
7. sep 2011

polievka zo zeleneho hrasku s haluskami 😉 granatiersky pochod a zeleninovy salatik 😉

babulka123
7. sep 2011

dnes to bude zabava.. ja robim vajickovu polievku, na navstevu pride sestra ta donesie fasirku , sesternica zemiaky.... si to viem ale zariadit... ehhehe

vivusika
7. sep 2011

šošovicová polievka, slivkové knedle s makom 🙂

adros
7. sep 2011

zeleninová polievka a kuracie pečienky s ryžou: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=18908 (tá majoránka a horčica tomu dajú lepší šmrnc)

adros
7. sep 2011

inak, kto má rád kuracie pečienky, tak doporučujem ešte tento recept: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=25149

mrkvakatka
7. sep 2011

našla som fotku ešte jednej tortičky tak dám pre inšpi...piškotové cesto, vanilkový krém s vlašskými orechmi, s rybezlovým džemom natretý korpus a broskyne s rybezlami a na vrchu červené želé...svieže...výborné..jednoduché

henulienka
7. sep 2011

@jarunka111 ja dnes robím karfiol na tvoj spôsob, tak dúfam, že sa vydarí!!! Len som to asi pototo, lebo ja som ho predvarila... no tak o tom si nepísala nič až teraz kukám 😀 Tak čo už, budem ho asi piecť kratšie.

henulienka
7. sep 2011

@mrkvakatka mňáááám, tak toto beriem ako čistú provokáciu! 😝

lucikatn
7. sep 2011

bola som naoberat hrozno tak skusim tuto dobrotu http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=12733 vyzera uzasne 😀

titkovamiriam
7. sep 2011

@adros mnam !!!!ja pecienku možem na vsetky mozne sposoby 😀
@lucikatn zaklad toho kolacika je fantastický aj s čučoriedkami alebo z černicami 🙂

andreaju
7. sep 2011

kminovu polievku s vajickom a zajka v kyslej kapuste s knedlou 😉

zuzkalenka
7. sep 2011

ženy našla som super recept ľahký a je fakt dobré 😵
http://varecha.pravda.sk/recepty/kalerab-so-sun...
ako príloha zemiaky a uhorkový šalát 😉 😉 😉 😉 😉 😉

daniz
7. sep 2011

včera boli palacinky s čokoládou a dnes mm špagety a na večeru deťom netuším...

jankalac
7. sep 2011

kelova polievka so zemiakmi, cestoviny s tuniakom

babika0
7. sep 2011

co dum dal. vysmazam kuracie pecienky,a nejako sa mi rozpadavali, tak som to spravila na nieco medzi fasirkou a zemiakovou plackou a je to ze MNAMKAAAAA.

co som do toho dala:
kuracie pecienky
rozmixovane kukuricne kornflexy, v tom zvykneme obalovat
vajicka, stary biely chlieb, postruhany zemiak, cesnak, cibulu, sol, vegetu, korenie, majoranku, kyslu smotanu, par lyziciek. zmiesala a vysmazam ako placky, alebo som urobila aj malilinke gulky. mnaaaaaaaaaaaaaaaam.

sisanka
7. sep 2011

ja som vcera robila taky nejaky bravcovy perkelt,celkom dobre to dopadlo, a tarhonu...cize dnes mame navarene 😉

adros
7. sep 2011

@titkovamiriam 🙂 tak určite vyskúšaj, moj svokor je tak trochu "fajnšmeker" na jedlo, tak vždy vymýšľam, čo spravím, keď k nám príde na návštevu a tie gyros pečienky mali úspech 🙂

jarunka111
7. sep 2011

@henulienka ahoj, isto sa podarí a bude chutiť, neboj 😉 asi si to prehliadla, ale som to tam aj písala, že aby sme si robotu nerobili, aha :jarunka111 @silvia31 asi 25min, ja to tak priebežne ochutnávam a záleží aj, aké veľké ružičky si porobíš. A ešte podotýkam, že sa to nepredvára!!! Takže zase o robotu menej
...dobrú chuť 🙂

tinuskaha
7. sep 2011

rascova polievka a zemiakove placky plnene mletym mäsom

gianni
7. sep 2011

odmrazovala som mraziak tak som vybrala kurací vývar a zavarila v nom zeleninu a potom bude zapekaná zelenina(cuketa,karfiol,brokolica) v rúre

henulienka
7. sep 2011

@jarunka111 no veď toto som prečítala až potom ako som ho uvarila 😀 Ale v pohode, dobrý bol aj tak, chutil nám a vôbec mi nechýbalo, že keď som do neho zahryzla, tak z neho nevytekal olej. Takže ďakujem za fajný recept!!!

adrianai
7. sep 2011

ahojte žienky, neviete mi náhodou niektorá poradiť nejaký recept s figami? Máme figový kompót, ale je strašne sladký, tak ho chcem spotrebovať nejak ináč 😝

lenka268
7. sep 2011

kuraci perkelt s haluskami

kawasaki17
7. sep 2011

dnes iba pizza 🙂

claudica
7. sep 2011

Šošovicová polievka a tvarohové rezance... 😉

atreyu
7. sep 2011

Zeleninová polievočka so syrovými knedličkami a tekvicové placky

titkovamiriam
7. sep 2011

dnesne masko na rasci aj s olivami

muskam
7. sep 2011

dnes sme mali cesnacku s oprazenym chlebikom a heeeej sunkofleky 🙂 Zajtra urobim malemu zajacinu na zeleninke a v mrazaku som mala zamrazene zemiakove sulance na slano-s koprom, to bude k tomu masku. My s muzom netusiiim co budeme jest 😀