icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

nicky182
8. sep 2011

Ahojte, ja som mala od vcera brokolicovu kremovu polievocku, dnes som si k nej spravila leco, no fajne 😀 pocujte,, poradte mi dobry recept na zemiakove placky alebo harulu, lebo ta moja sa uz vecer neda jest, nejako vyschne ci co... 😝 😝

nicky182
8. sep 2011

@mariana0915 ahoj, ako robis tu mliecnu ryzu ? spravila by som dcerke 🙂 🙂 🙂

mariana0915
8. sep 2011

@nicky182 normalne uvarim ako cestovinu len miesto vody mlieko a osladim im to 🙂

crysmile
8. sep 2011

@nicky182 ja robim takto - uvarenu ryzu (niekedy ostane z obeda a ked nedam do nej korenie alebo vegetu) dam varit do trochy mlieka s cukrom.. potom zahustim pudingom - praskom.. vznikne akoby ryzovy puding.. a do toho sa da dat ovocie a kadeco..

babulka123
8. sep 2011

paradajkova polievka a kur. perkelt s haluskami

nicky182
8. sep 2011

@ilona3 ahoj, skus toto - baklazan nakrajaj na kolieska, riadne osusit, uplne do sucha, potri cesnakom a olivovym olejom a hod na palacinkar, riadne do hneda poopekat ...ked je to hotove, daj si na to koliesko paradajky a mozzarelu ..... alebo pre oboch kuracie prsicka na rezance, pokrajat na drobno baklazan a k tomu ryza...balazan sa dlho nevari - zhruba ako cuketa 🙂

nicky182
8. sep 2011

@mariana0915 aha, a to varis sackovu ryzu ? vyborny napad malej na veceru 🙂 dakujem !

akika722
8. sep 2011

dnes špagety & palacinky 🙂

nicky182
8. sep 2011

@crysmile mnaaaam, to moze byt super !!! ja robim taketo nieco s ovsenych vlociek - pomixujem vlocky na prasok, povarim vo vode 10 - 15 minut a hodim tam banan alebo jablcko, dcerka ma rada ...len mne to divne smrdi 🙂 toto je urcite jemnejsie, lahsie a vonavejsie 🙂

tinuskaha
8. sep 2011

dnes som nevarila nic boli sme u svokry 😉 urobila som len jablkovu nepecenu tortu na zajtra keby nahodou prisiel niekto zablahozelat 😉 😎 😵

marikac
8. sep 2011

ja som robila granatiersky pochod a este bude sosovicova polievka

crysmile
8. sep 2011

@nicky182 no to aj je super, vyskusaj.. a mozes dat rozny puding, alebo pridat kakao este do mlieka, a potom dat vanilkovy..

nicky182
8. sep 2011

@crysmile dcerke este nedavam kakao , ale este mi prosim ta povedz aspon odoka, kolko asi ryzse mam dat varit, predpokladam, ze nie vela ...tak za pol hrnceka ? ci radsej sackovu ?

crysmile
8. sep 2011

@nicky182 som si uvedomila az neskor ze nemate na to este vek, ale aj stari si pochutnaju, preto som to dala ze aj kakao sa da dat... daj si hadam aj pol hrnceka.. a ja sackovu nevarim, mne nevonia ako klasika..

adelaida33
8. sep 2011

včera sme mali vyprážaný syr so šunkou a vyprážaný karfiol, zemiaková kaša a domáci dressing,
a dnes hovädzie varené, horčicová omáčka a dojeme k tomu zemiakovú kašu.

jankaku
8. sep 2011

caute baby neviete poradit kde sa daju vyuzit psenicne otruby...do akeho jedla to supnut alebo co s tym vykuzlit?

adros
8. sep 2011

aj u nás bol dnes granatir a k tomu hribova polievka

crysmile
8. sep 2011

@jankaku ja som to pridavala ked som robila krupicu - kukuricnu alebo psenicnu..

mrkvakatka
8. sep 2011

rýchly, jednoduchý príkrm pre deti.....slivky s jablkami rozvarené...trochu škoricového cukru, vanilkového aj trošku kryštálového...povariť a zahustiť dvomi lyžičkami pudingu rozmiešaného vo vode...do mysiek piškóty.. mňam dá sa to robiť z hociajakého ovocia mne najviac chutilo doteraz hroznovo mangovo jablkové 🙂 najlepšie je prezreté ovocie aby sa nemuselo dávať moc cukru

henulienka
8. sep 2011

@mrkvakatka ja robím podobnú jablkovú tortu, jablká s cukrom a van. cukrom rozvarím, pridám zlatý klas a striedavo dávam do formy vrstvu piškót a vrstvu jabĺk. Nechám dobre zachladiť, navrch dám šľahačku a je to mňam-mňam 😎

henulienka
8. sep 2011

@tinuskaha to je asi tá torta, co som písala vyššie

claudica
8. sep 2011

@jankaku Otruby si dáva mm do ovocného jogurtu, do krupicovej kaše, on to má hrozne rád. Mne to moc nechutilo, mala som pocit, že mám v jogurte piesok 😝 😀

yoda_
8. sep 2011

Linia nelinia, dnes budu palacinky!

lucicek1
8. sep 2011

http://varecha.pravda.sk/recepty/krkovicka-pod-... ja som dnes varila toto a vrelo odporucam mnamka 😉 hlavne rýchle....a chutné jedlo! Dobru chut

veronicka1901
8. sep 2011

Ahojte dievcata, mate nejaky dobry napad na recept, kde by som mohla pouzit: kuracie prsia, slahacku, nivu a hriby? 🙂 Dakujem vopred.

mariana0915
8. sep 2011

@nicky182 nie nie normalnu jas ackovu neuznavam 🙂 normalnem uvarim rzžu s mliekom ja robim hustejjsiu osladim a je to manmak my sme to jedavali ked som bola mala 🙂

zuzka1.
8. sep 2011

tento tyzden:
dojedanie slepacej polievky, hrachova polievka
spenatove halusky, nivova omacka,
zapekane kuracie prsia so sparglou, hranolky
granatir
pecena treska, varene zemiaky, salat
madarsky gulas, knedla
tasticky z listkoveho cesta, plnene nektarinkami, krupicova kasa

titkovamiriam
8. sep 2011

tak dnes sa varenie nekonalo.boli sme na meninovej vecery.my s priatelom sme mali ,,misu pre dvoch/aj traja by sa najedli/-starsi rezen z hranolkami a Marek zapečenu brokolicu so šunkou a hranolky 🙂 🙂

ilona3
8. sep 2011

@nicky182 diky vyskusam 🙂

akika722
8. sep 2011

zajtra asi bryndzové halušky