icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

kibuk
8. sep 2011

dnes kurca na smotane a kuracia polievka ta bude aj na zajtra. a langose 🙂

inffinity
8. sep 2011

ahojte holky, dloooooooouho jsem tu nebyla 🙂
a hned prosím tip: co udělat s lilkem/baklažánem? mám doma dva ze zahrádky a nikdy jsem to nedělala, poradíte mi jak na to? díky za tipy..

dneska sme dojídali pizzu ze včera, vařila jsem malé rajskou s písmenkama a pekla jsem ňamku http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=10009

jarunka111
8. sep 2011

@inffinity ahoj, ja baklažán/lilek 😉 používam do musaky http://dobre-jedlo.blogspot.com/2011/07/grecka-..., tak to teda môžeme 🙂
...a ten tvarohový koláč robievam (ale už dlho nebol, keď je teraz stále nejaké ovocie) a je fakt vynikajúci 😝

adelaida33
9. sep 2011

halušky s tvarohom

vera1132
9. sep 2011

zemiakový šalat, vypražane kuriatko a ešte kolačik valentínsky 🙂

lubica69
9. sep 2011

španielske vtáčiky 😉

firstbaby
9. sep 2011

dnes zapekana brokolica 🙂

lucka1987
9. sep 2011

na ziadost mm , ktory dojde zajtra nad ranom idem robit peceny bocik s americkymi zemiakmi a cervenou dusenou kapustou 😉 a zeleninovu polievku nejaku rychlu

anabelka83
9. sep 2011

zemiakovy privarok a fasirka aj na zajtra,a v nedelu pecena kacka,zemiakovy salat,opekane zemiak,kuracie rezne mame hodyyyyy 😀 😀 😀 😀 😀

bambi2
9. sep 2011

ja som vcera zemiakovu polievku na kyslo a rozmyslam, ze dnes ju urobim este raz 😀 😀 😀 bola taka dobraaaaa!!!!! mnam 😝 a neviem co k tomu... asi len mäso, ryzu a zeleninu... este mam trochu casu na rozmyslenie... 😀

denne73
9. sep 2011

Ahojte kucháročky. máte niektorá rýchly a hlavne ľahky recept na langoše???? Naposledy čo sme ich s mm robili boli prišerne mastne .ďakovala🙂

martuskag
9. sep 2011
lauricka
9. sep 2011

plnene papriky

denne73
9. sep 2011

@titkovamiriam
@martuskag ďakujem 😉 😉 😉 😉

weverka11
9. sep 2011

baby dajte mi nejaky fakt dobry navod na to ako sa vari ryža, pripadne aj značku nejakej dobrej... prave som dovarila ryžu že tescovu, sposobom že: udusila cibulku, premyla ryžu, šupla na cibulku a 2x tolko vody + som ju dochutila... vysledok: chuťovo dobry, ale totalny zlepenec a rozpatlanec... a to som ju uvarila tak na 3/4 a potom šupla ešte do postele, aby došla... no grc... kde som spravila chybu?

titkovamiriam
9. sep 2011

tescova ryža sa varí maxim 10 min a potom sama dojde v hrnci 😉 -postup ako robím ja ,tak neviem 😒 miešam ju až skoro vychladnutú...
ja mam najradsej ryžu sos ,bask a potom rozne azijske

weverka11
9. sep 2011

@titkovamiriam a maš ju taku sypku? no ja to mam uplne zlepene.. mozno som to fakt prepískla s tym varenim, ale sa mi zdala stale tvrda... no skusim zajtra, budem robit rizoto, toto vysypem a spravim este raz ryzu...

titkovamiriam
9. sep 2011

jasne ked ju robím ako prilohu musi byt taka aby sa sypala z vidličky,no napríklad rizoto robím ,,lepkavejsie,, a ani čínu nerobím sypku to by sme sa vynervačili s paličkami 😀 😀 ,ked tak ju skus urobiť v rure-umy ju ,daj na pekaš,zalej,osol,pridaj olej a koreniny aj nakrajanu cibulu a upec tak 15 min -odokrytu-pekne sa ti spraví a vysuší.
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=36536

martuskag
9. sep 2011

@weverka11
ja robievam ryžu bask guľatozrnnú. na 1 šálku ryže dávam 1 a pol šálky vody. zatiaľ sa mi vždy podarila a manžel ju vždy chváli. robím ju na sporáku v titanovej nádobe cca 15-20 min., nemiešam ju.

mata71
9. sep 2011

fazulova polievka na kyslo,a langoše,,,
@titkovamiriam ta ryža vyzera perfektne,,,,v nedelu skusim ,ku kuriatku pečenemu,alebo cely ten tvoj receptik,,,, 😵

lily525
9. sep 2011

ja dnes varim bryndzove halusky 🙂

riana12
9. sep 2011

@weverka11 ja robievam parboiledku... znacku ti teraz nepoviem, bo si nepamatam, ktoru konkretne pouzivam 😅, ale rovnako posluzi akakolvek ryza typu parboiled... pri nej sa nestane tak lahko, aby sa rozvarila... resp. sa treba o to velmi snazit... a povedala by som, ze pre zaciatocnicky je na ucenie dobra 🙂

sniperka
9. sep 2011

@weverka11 Ja dávam vody 1 a 1/2 x toľko ako ryže, nie 2 x toľko, to máš veľa a preto ju máš zlepenú.Používam ryžu zn. SOS, kúpiš ju aj v TESKU.

sniperka
9. sep 2011

Dnes hríbová polievka, ryža a pečené mäso, kyslá uhorka. 🙂

anabelka83
9. sep 2011

@weverka11 ja davam 1.5 tolko vody,2 sa mi zda vela apreto sa ti rozvarila ;- 🙂

lily525
9. sep 2011

@weverka11 ja varim ryzu takto: na jeden hrncek ryze, davam jeden a pol hrnceka vody, trosku oleja, trosku soli. Ked zacne vriet vypnem, a necham dovarit na vypnutej platnicke. zachvilku trosku premiesam. a to je vsetko, nie je vobec polepena. moja mamina robieva ryzu v rura, ale to presne neviem ako robi.

katushka16
9. sep 2011

polievka vajíčková-rascová a tekvicový prívarok s hovädzím mäskom,mňam,škoda,že som na diéte:(

sonka31
9. sep 2011

Ja som urobila paradajkovu polievku s parmezanom a bazalkou a na druhe granadir!