Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@mika1979 , ja zvyknem robiť takýto, našla som ho na MMB
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=18635
je jednoduchý a chutný 🙂
ja zajtra varím kôprovku s fašírkou 😝
vyuzijeme krasny den zajtra a uvarime vonku kotlikovy gulas a predtym predjedlo pecene rebra 😝
prizivnicime dnes aj zajtra u svokrovcov 😅 a stale mam pol hrnca kapustnice 😅
uz davnejsie sa chcem spytat, nepoznate ktosi tvarohovy kolac s koprom, myslim ze to cesto bolo kysnute, presne si uz nepamatam a bol sladky aj napriek tomu kopru... robievala ho kedysi otcova teta a recept neostal, mam nan spomienky z detstva ale nejak si neviem poradit s receptom ze ako sa robi 😝
Gulášová polievka, tvarohové rezance s podmáslím.
na dnes este mame slivkove gule🙂varim az zajtra
@libka1 mužova babka robi tieto kolače s koprom ,volaju sa spravove kolače.Aspon u nas sa tak nazyvaju .Ja neviem presne čo tam ide ale viem že určite su tam varene zemiaky v šupe a kopor.Opytam sa a pošlem ti ako robi ona.Ak ti to trošku pomože.A cesto je podla mna klasika kysnute kolačove.
šošovicova so zemiakmi nakyslo
fazulovy privarok s fasirkami
karfiolova polievka so zemiakmi, pre baby tvarohove rezance s masielkom a pre ocka spagety s mäsovo-paradajkovou omackou
my sme vcera sksili tie maggi kuracie nugetky a podla mna je to uplny humus...dnes dame sparglovu polievku a grilovane kuriatko so zeleninovym salatom
Dnes guľášová polievka a rezance so sladkou kapustou .
nic. ide sa na jarmok na lokse a cigansku 😝
slivkove gule hotovecka 🙂 par mam aj hruškových 😀
Ja som robila kuracie rizoto 🙂 a je mnamky 😉
palacinky, polievka karfiolová od včera
rajcinova polievka s bylinkami a rezancami, dusena cuketa so sunkou a s nivou, zemiakova kasa, hlavkovy salat
@titkovamiriam Gule by som si dala... len sa pustit do toho, ze...
bravcove azu v tortille
kuracie prsia v rajčinovej omáčke, fazuľová polievka na kyslo 🙂
cuketove placky 🙂 a neviem aku novu polievku .. . 😒
kuracie prsia s hranolkami 😉
pecene masko v horcicovo medovej marinade zemiakova kasa a zeleninovy salat
my dnes nedeľný obed 🙂 holubia polievka (Ale pridala som este jednu bravcovu kost pre chut) s rezancami, bravcove rezne so zem. salatom 🙂 zajtra ideme na obed s celou rodinou do restiky
potrebujem radu ☹ idem robit segedinak zo sladkej kapusty dava sa tam aj cesnak ci nie:????????myslim ked dusim kapustu????

@tinuskaha - kvízová otázka: kto komu ukradol recept???? my máme tiež =)
aj zajtra ich budeme mať .