Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
polievocka zo struhanej mrkvy s rajbanickou a slize s tvarohom
Ahojte, cerpam od vas vela inspiracii, tak prispejem aj s nasim jedalnickom, mozno na oplatku pomoze niekomu z vas 🙂
Pondelok-cuketova polievka, zapekane svajciarske palacinky
Utorok-paradajkova polievka, rizoto s mletym masom
Streda-frankfurtska polievka, tekvicovy privarok + zemiaky + volske oko
Stvrtok-frankfurtska polievka (dufam), maultaschen- svabske plnene cestoviny
Piatok-porkova polievka, zapekane tvarohove rezance
Sobota/nedela- zeleninova poievka, curry kuracie prsia s ryzou, na nedelu najlepsi a najjednoduchsi zakusok- tiramisu pre navstevu 🙂
karfiolová polievka s krupicovými haluškami od včera a dnes idem robiť plnenú papriku 🙂 a koláčik je tiež od včera - pudingoš 😀
dnes nič deti idú k starkej a ja budem doma oddychovať 😀
@titkovamiriam
výborná vec ja to tak robím ked nieje mäsko doma v mraziaku ani nepocítiš že je tam soja
zeleninova polievka a tekvicovo cuketova harula
@maca793 dufam lebo napriklad rizoto tak milujeme 😉
tak ja dnes kurací vývar, karfiolové fašírky, zemiaková kaša a jablčník 😵
Tekvicová polievka a rizoto 🙂
Vývar z mäsa, dusená ryža, bravčové výprážané rezne, kyslá uhorka.
dnes polievku z fazulkovych struckov na kyslo
......mam chut na jablcnik!!!! 🙂
paradajková polievka a rizoto
aj ja som dnes robila rizoto a bude aj na zajtra 😀 a k tomu francúzka polievočka 🙂
@hajanka ja robím tento http://varecha.pravda.sk/recepty/jablcnik-fotor... , len jabĺk dávam viac 😉
my sme boli v sobotu na svokrovej 60-tke, tak sme mali na nedeľu polievku z domáceho kohúta+ rezance+pečeň.halušky, hranolky, ryža, obloha, studené misy čo zostali - pomaly dojedáme, len deťom so urobila karfiolovú polievku a dnes rozmýšľam nad vypr. syrom bez vyprážania. A jasné zákusky a torta 😝 😝 😝 🙂 🙂 🙂
Kocky sup sem nejaky fajny kolacik 😉 😉 nech mam inspiraciu
lekvárové perky a cesnaková polievka 😉
my sme dnes boli na hamburger 😀 a na veceru urobim nieco z karfiolu,bud vyprazim alebo placky 😉
dnes nič(nastúpila som do nemocnice) a od zajtra nemocničná strava 😉
ale môžem vám písať čo sme mali ,možno sa inšpirujete 🙂
@jarunka111 ako robievas perky?
polievka zeleninova,perkelt,tekvica(rychlo profitujem manzel ju neznasa a vraj dnes sa obetuje),a kolacik slivkovyna vecer ku telke
plnene palacinky-sunka,syr, zeleninova zmes v trojobale, k tomu hranolky....zeleninova polievka

ja idem zajtra robit plnenu papriku-prví raz zo sojoveho masa 😀 😀 😀 😀 😀