Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
hej aby drzali po kope 😉
ahojte, chcem sa spýtať, kto z vás má skúsenosti s pestom? 😕 ja som to dnes kúpila prvý krát - v lidli značka Baresa, no teraz neviem, ako ho použiť. tak ak máte nejaké rady, budem vďačná 😉
@titkovamiriam tak teba by som chcela za mamu alebo aspon sestru ,kazdy den by som chodila na obed 😉
@titkovamiriam nechces prist aj k nam navarit?kedy to vsetko stihas??? 😝
@kilian po robotke,a chalani pomahaju tak sa to da 🙂 a ja varím rada 😀
@raza normalne hodit na cestoviny, posypat parmezanom hotovo, alebo ho davam na pizzu, do toustov a pod
@tortelinka ďakujem, ja mám také zelené.. 😅 to mám dať celú flaštičku?
@raza myslim ze celu netreba, podla mnozstva,ak mas vela cestovin tak ano..uvidis, ak to bude malo zelene, pridas 🙂
Caute baby, po dlhsej dobe sa opat pridavam... 🙂
My dnes pecene bravcove rolky plnene baby-kukurickou a podavane s tarhonou... k tomu sterilizovana baby-kukurica a kapia... 🙂
ani neviem ako to nazvat.. pomlete masko, do toho nakrajane paradajky zbavene supiek, oregano. tot fsio.
s cestovinou. je to ohromna mnamkaaaaa. vyskusajte, je to raz dva hotove
@titkovamiriam chcela by som byt teraz neviem ci mozem tykat ci vykat, dietatom. take mnamky
jasne že tykat ved tu si tykame 🙂 🙂 🙂
@titkovamiriam
dakujem 🙂
Ja som dnes varila hovadziu polievku a bravčovú panenku na prirodno s cesnakom a zemiacky.
Dnes dojeme paradajkovú polievku s cestovinovými zvieratkami zo včera a navarím zemiakovú kašu, sekanú a k tomu bud cviklu, kyslu uhorku alebo višňový či broskyňový kompót, kto čo bude chciet...
@titkovamiriam chcela som napisat tvojim dietatom. kazdy den navarene, skvelo to vyzera. asi by som mala 100kg. aspon by ludia videli ze sa mam dobre :D
tarhona s bravcovym na prirodno a nejaky salat alebo kompot?
asi tekvicový privarok
@babika0 ja tych 100kg mam no deticky mam pekne stihle,oni miluju sport-ja len v telke 😀 😀
@titkovamiriam Nuž veru to poznám.... U nás tiež všetci štíhli, len ja varím a vypekám, zjem z nich najmenej a krásne sa guľatííííím... ☹
zemiaková placka s kuracím mäsom, zeleninovým šalátom a smotanou
skusam novy wok, takze morcacie prsia so zeleninou na cinsky sposob a ryza (alebo ryzove rezance, este neviem) 😉 k tomu este zeleninovy salat, mnam, uz sa na to tesim 😵
kyslá polievka z fazuľkových strukov, zapekané rybie filé na zemiakoch a nejaký zeleninový šalát, koláčik dnes nebude, ideme podvečer na oslavu 😀
tie fazulove struky super napad, som uz zabudla ze existuju, hned ich kupim a tiez z nich nieco uklochnim 😵 dik za inspiraciu 😉
my dnes francuzske zemiaky
U nás dnes karfiolová polievka a francúzske zemiaky...
Dnes mame granadir.

@titkovamiriam vyzeraju super tie gulky a do tej muky sa davaju aby sa nerozpadli? 😕