Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
ja idem robit halusky....chlapom kapustove a mne syrove 🙂 a polievka je zeleninova 😉
ja akurát robím haruľu+paradajkový šalát.Chlapi prídu až večer,tak mi dnes stačilo navariť len večeru 😀
manzelik robil francuzke zemiaky
Lubka, dakujem za blizsie rozpisane mnozstva si zlata, urcite skusim 🙂
Pečené kurča s ryžou, marhuĺový kompot.
kuracie prírodné soté s ryžou a paradajkovú polievku so syrom sme mali dneska 🙂
halušky s tvarohom a kyslou smotanou
ahojte, mate nejaky tip na jedlo z baklazanu (nie grilovany) alebo baklazanovu natierku? dakujem
dnes zemiakove placky a s maskovou plnkou a pre malu sosovickovy privarok s hovadzim maskom a zemiacikmi 🙂
zajtra kuracia polievka+zapečené stehna so zemiakmi+šalatik
štvrtok:pre mm parene buchty-ja kuskus so zeleninou
Piatok:bravčovy gulaš+knedlik-pre mm, ja-soja a ryža-ja niesom velmi mäsova 😅
starši syn papa v školke a mladši ma vždy na vyber 😀
Dnes bude koprova omacka s maskom a knedlou. 😵 Snad sa mi podari - prvy pokus v zivote... 😅
mrkvová polievka s ovsenými vločkami, kuracie soté na smotane, zemiaky v šupke.
Kelová polievka, šišky s džemom a šľahačkou.
bryndzove halušky,opečena slanina,acidko, 😝 ,,,,,,,halušiek urobim viac,čo zostane zajtra budu opečene na masle s cibulkou..
cestoviny s paradajkovo mix udeninovou omackou 😀 😀 😀 😀 a vývar z masa so slízikmi
Ja dnes toto http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=18283 došla mi inšpirácia... 😝
u nás bude dnes tak nedeľnô 🙂 kurací vývar so slížikmi a zeleninkou, pečené kuriatko a pečené zemiaky (bola dobrá úroda tento rok, asi budeme jesť len zemiaky ) 🙂 sem s receptíkmi
Ahojte maminky, robievate syrové jednohubky s hroznom ? Aký syr je najlepší ? Hermelín, Eidam ??? prosím poraďte, nech to dnes zvládnem na 1 🙂
Nechcem robiť chlebíčky, ale také jednohubky by neboli odveci...
ja som sa lososa jesť a pripraviť naučila v anglicku. Úplne jednoduchý recept, stačí filety nechať odstať vo vode hodinku, zobrať jednotlivé filety, položiť na alobal, osoliť, okoreniť a naliať sójovú omáčku a alobal zavrieť- Pol hodka a je to 🙂 prílohu väčšinou volím nejaký šalát 🙂 losos na akýkoľvek spôsob je vždy vynikajúci 😝
dnes fazulova polievka, pecene stehna, zemiaky a pecena zeleninka(mrkva a petrzlen)
fazulovy gulas s klobasou, peciem chlieb a budem robit kolac z kysleho mlieka asi alebo nieco z hrusiek, mame ich tu vela a pohniju....

@lucy56 ahoj ja som lososa robila tiez len parkrat ale ked s omackou tak takto http://recepty.vareni.cz/losos-s-bylinkovou-oma... 🙂