icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

jarunka111
21. sep 2011

...len také rýchle: špenátový prívarok so zemiakovou kašou a volským okom a vidím tu všelijaké špeciality, tak sa nechám inšpirovať 🙂

daniz
21. sep 2011

granadír, uhorka

tosomja
21. sep 2011

karfiolová polievka

pattinka
21. sep 2011

Kapustnicaaaaaaaaaaaaaaaa a k nej domáci zemiakový chlebííík 😝 😝 😝 😝 😝

pattinka
21. sep 2011

@kaara1980 daj receptík, ako robíš harulu, ja som raz robila a nemal kto jest 😠 okrem mna 😝 dííkes 🙂

irsina83
21. sep 2011

@attena a ten cesnak na zajacika nakrajat ci prelisovat??? a kolko asi toho cesnaku a na kolko stupnov do truby???

Ja som dnes varila sosovicovu polievku a francuzke zemiaky 🙂
Baby poradite mi nejaky dobry a rychly recept na kolac??? velmi piect neviem tak daco takeho sikovneho by som chcela upiect 😉

pattinka
21. sep 2011

@irsina83 mám receptík na rýchlu a jednoduchú bublaninu, len neviem, lebo poznám veľa ľudí, čo bublaninu nemusia ... 😅 ... táto je taká sýtejšia, nekedy ju robím na obed, alebo večeru ..... tak ak chceš... 😉

irsina83
21. sep 2011

@pattinka jasne ze chcem, moj mm ma rad bublaninu. prosim ta posles mi to do IP. Dakujemmm 😉

pattinka
21. sep 2011

@irsina83 jasnéé, rada 😉

attena
21. sep 2011

@irsina83 cesnak prelisuj ja to davam tak

happy8051
21. sep 2011

cesnacka s oprazenym chlebom, bravsove na tekvici s ryzou

happy8051
21. sep 2011

@pattinka hod recept na bublaninu aj sem

ddomca1
21. sep 2011

@pattinka prosím mohla by si poslať aj mne ďakujeeem 🙂

attena
21. sep 2011

@irsina83 podla chuti asi tak 5-6 strucikov a daj to najprv piect asi tak na 180C pod alobal asi pribl.hodinu a po hodine odokri a sleduj aby tam bolo vzdy aspon 1cm vody ak sa odpari dolej

linddi
21. sep 2011

Kapustové fliačky z novej kapustičky a domácej cestovinky 🙂

kukujka
21. sep 2011

vyprazane kuracie prsia a zemiakova kasa a ked nebudem leniva a nebudem tu pri nete vysedavat tak aj salatik zeleninovy bude k tomu

lucinenka001
21. sep 2011

@irriss
ahoj Irriss, dakujem krasne za vycerpavajucu odpoved. Si zlata. Dala si mi dalsie super inspiracie co este pripravit pre drobca. Urcite ked nieco vyskusam dam vediet ako som dopadla, kedze v kuchyni mi to az tak dobre nejde. Este raz krasne dakujem.

irsina83
21. sep 2011

@attena super, este raz dakujem 😉 vyskusam...tusim ho spravim pozajtra 😉 a prilohu ako davas??? tak si to zopakujem, naporcujem zajaca, osolim, okminujem - drveny alebo cely kmin????, ocesnakujem 5-6 strucikov a hodinu na 180 a potom odokrijem a aby tam bolo vzdy 1 cm vody...super tesim sa 😀 Dakujem este raz 😉

nikinka008
21. sep 2011

Caute,chcem sa opytat robil uz niekto struhany tvarohovy kolac?

trdielko149
21. sep 2011

@nikinka008 joj moja tento kolacik milujeme robievam ho veeelmi casto 🙂 co by si potrebovala o nom vediet? 😝

trdielko149
21. sep 2011

ja sa vas opytam aky receptik mate najsamlepsi na halaszle chcem ucarit mame to moc radi len vzdy nam to v kotliku vari bratranec na rybacej sutazi v Leviciach inak to nerobievame ...(bratranca sa pytat nemozem je v zahranici teraz) a samozrejme kde zozeniete kupit rybacie hlavy?? dakujem

nikinka008
21. sep 2011

@trdielko149 ten palmarin tam ma ist roztopeny alebo ako?mne sa to cesto vobec nespojilo,vlastne to nebolo ani cesto len muka zmiesana s cukrom 😖

trdielko149
21. sep 2011

ja maslo roztapam alebo ho nastruham 😉 treba to riadne dlhooo miesit na zaciatku sa to rozpadava ale potom by sa to malo spojit ak si dala vsetko ako ma byt 😉 a ja to robievam tak ze cesto ked vymiesim zabalim do folie a dam na 30 minut do mrazaku a potom sa to krááásne nastrúha na plech a medzi tým spravím plnku 🙂

kaara1980
21. sep 2011

@pattinka ahoj,klasické plackové cesto.Zemiaky,cibuľa cesnak,vajce,soľ,korenie,rasca,majoránka (teraz som dala miesto nej čerstvú petržlenovú vňať).Do placiek dávam aj trochu hl.múky (ale len poprášiť),do harule som nedala.Cesto vyleješ na poolejovaný plech a upečieš. 😉

attena
21. sep 2011

@irsina83 ale musis sledovat aby bol makky ak nebude vrat spat alobal a pec dalej a ked uz to bude makke no urcite to nebude ako kura je to zajacik predsa ale proste nech nie je gumovy a potom pred koncom na takych 10-15 minut alobal daj dole a trosku dopec aby nebol ako vareny ale trosku aj grilovany,prilohu davam zem.pire a kmin je lepsi asi drveny ale to uz kto aky ma rad kazdy podla seba no a ten cesnak ak m as rada vela mozes dat aj viac a ak menej tak daj menej kazdy podla chuti a nezabudni sem tam na masko dat kusocky slaniny ale nie anglickej normalnu na opekanie

tortelinka
21. sep 2011

cerstvy spenat orestovany na cesnaku a volske oko

gianni
21. sep 2011

dnes konečne domáca strava-na obed bol zajac so zeleninou od svokry a na večeru som robila špenát s volským okom

muskam
21. sep 2011

vcera boli spenatove halusky a dnes domaci "trenciansky parok"... Zajtra netusiiiim

irsina83
21. sep 2011

@attena superrr, dakujem, prave som aj slaninku kupila co bezne nekupujeme 😉 spravim ho v nedelu 😉 uz sa tesim. dakujem este raz 😉

attena
21. sep 2011

@irsina83 za malo ,ja totakto robievam aveeeeeelmi mi to chuti 🙂