Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
granadír, uhorka
karfiolová polievka
Kapustnicaaaaaaaaaaaaaaaa a k nej domáci zemiakový chlebííík 😝 😝 😝 😝 😝
@attena a ten cesnak na zajacika nakrajat ci prelisovat??? a kolko asi toho cesnaku a na kolko stupnov do truby???
Ja som dnes varila sosovicovu polievku a francuzke zemiaky 🙂
Baby poradite mi nejaky dobry a rychly recept na kolac??? velmi piect neviem tak daco takeho sikovneho by som chcela upiect 😉
cesnacka s oprazenym chlebom, bravsove na tekvici s ryzou
Kapustové fliačky z novej kapustičky a domácej cestovinky 🙂
vyprazane kuracie prsia a zemiakova kasa a ked nebudem leniva a nebudem tu pri nete vysedavat tak aj salatik zeleninovy bude k tomu
@irriss
ahoj Irriss, dakujem krasne za vycerpavajucu odpoved. Si zlata. Dala si mi dalsie super inspiracie co este pripravit pre drobca. Urcite ked nieco vyskusam dam vediet ako som dopadla, kedze v kuchyni mi to az tak dobre nejde. Este raz krasne dakujem.
@attena super, este raz dakujem 😉 vyskusam...tusim ho spravim pozajtra 😉 a prilohu ako davas??? tak si to zopakujem, naporcujem zajaca, osolim, okminujem - drveny alebo cely kmin????, ocesnakujem 5-6 strucikov a hodinu na 180 a potom odokrijem a aby tam bolo vzdy 1 cm vody...super tesim sa 😀 Dakujem este raz 😉
Caute,chcem sa opytat robil uz niekto struhany tvarohovy kolac?
@nikinka008 joj moja tento kolacik milujeme robievam ho veeelmi casto 🙂 co by si potrebovala o nom vediet? 😝
ja sa vas opytam aky receptik mate najsamlepsi na halaszle chcem ucarit mame to moc radi len vzdy nam to v kotliku vari bratranec na rybacej sutazi v Leviciach inak to nerobievame ...(bratranca sa pytat nemozem je v zahranici teraz) a samozrejme kde zozeniete kupit rybacie hlavy?? dakujem
@trdielko149 ten palmarin tam ma ist roztopeny alebo ako?mne sa to cesto vobec nespojilo,vlastne to nebolo ani cesto len muka zmiesana s cukrom 😖
ja maslo roztapam alebo ho nastruham 😉 treba to riadne dlhooo miesit na zaciatku sa to rozpadava ale potom by sa to malo spojit ak si dala vsetko ako ma byt 😉 a ja to robievam tak ze cesto ked vymiesim zabalim do folie a dam na 30 minut do mrazaku a potom sa to krááásne nastrúha na plech a medzi tým spravím plnku 🙂
@irsina83 ale musis sledovat aby bol makky ak nebude vrat spat alobal a pec dalej a ked uz to bude makke no urcite to nebude ako kura je to zajacik predsa ale proste nech nie je gumovy a potom pred koncom na takych 10-15 minut alobal daj dole a trosku dopec aby nebol ako vareny ale trosku aj grilovany,prilohu davam zem.pire a kmin je lepsi asi drveny ale to uz kto aky ma rad kazdy podla seba no a ten cesnak ak m as rada vela mozes dat aj viac a ak menej tak daj menej kazdy podla chuti a nezabudni sem tam na masko dat kusocky slaniny ale nie anglickej normalnu na opekanie
cerstvy spenat orestovany na cesnaku a volske oko
dnes konečne domáca strava-na obed bol zajac so zeleninou od svokry a na večeru som robila špenát s volským okom
vcera boli spenatove halusky a dnes domaci "trenciansky parok"... Zajtra netusiiiim

...len také rýchle: špenátový prívarok so zemiakovou kašou a volským okom a vidím tu všelijaké špeciality, tak sa nechám inšpirovať 🙂