Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
tvarohove gulky pre mna a maleho pre mm vyprazany syr,a poobede budeme sterilizovat pomazanku Pikant 😉 a zajtra leco tu najjednoduchsiu variantu 😀
zo vcera paradajkova polievka a pecene kuracie stehna na svieckovej omacke s ryzou.
Granatír s hráškom a pre malú aj so zajačikom.
@titkovamiriam Mirka, ide vikend tak dufam, ze opat nesklames a hodis nejake provokativne fotky dobrych papanic 🙂 😀
@egyptanka nehodim nejde mi fotenie na mobila a digital som uz skoro raz uvarila tak ho priatel nechce vidiet v kuchyni,jedine že si poziciam synov mobil -fííí mam to ja problem 😀 😀
este eni neviem co budem varit neviem ako to doma bude kedze ma byt horuci vikend starsi asi pojdu zo zverami pod stany 😀 😀 😀
Ahojte,
poradíte mi chutný a jednoduchý recept na krém do torty? najlepsie nieco s ovocím a aby to mohol aj malý.dakujem.
sunka fleky 🙂
lokse, alebo pecene pirohy s tvarohom
kuracie nugetky a pecene zemiaky
ahojte, poradite mi niekto recept na kapra peceneho v rure?
včera plnené kur.prsia pečené v lístkovom ceste podľa Kvetky Horváthovej + zemiaková kaša (nabudúce ale naplním niečím aromatickejším,lebo sušené paradajky a mozarella sa mi zdá byť také o ničom)
dnes slivkové gule a šúľance s makom a fazuľková polievka (struková)
prekladane oskvarkove pagace 😵
@zuzanocka11 rychle a vyborne su "trasene kremy", tu je napr. tento recept:
sosovicova polievka, ryzovy salat, vajcovy nakyp a sunkovo-syrova rolada z listkoveho cesta
dnes nic ale zajtra moja milovana kuracia pecen 😀
dnes len šunkovo-sýrové obložene žemle a kúpený tvarohový koláč, lebo sme vela lietali po obchodoch, tak nebol čas na varenie... 😒
Dnes iba spaghetti bolognese 🙂
🙂 ja som robila pecene zemiaky a k nim zapekany karfiol v rure so spenatovo - vajickovou zalievkou a zelenou fazulkou a teraz mame v rure tvarohovu strudlu s hrozienkami. 🙂 Len neviem kedy vsetko dvaja pojeme...uz aby sme mali pomocnikov.
no to su dobroty 🙂
baby prosim,ako robite cesto na kvalitne halusky,napr. s bryndzou?mne sa nikdy nepodaria,take ake by som chcela....Dikyyyy
Baby nejaké jednoduché recepty na nejaké dom.pomazánky,také pre detské maškrtné jazýčky nemáte? 🙂
@adelaida33 @latea1 jej vy máte rovnako staré bábätka =) Všetko najlepšie, veľa zdravíčka 😀 😀
@adelaida33 @latea1 jéj..všetko najlepšie 🙂
zapekane palacinky, u svokry brokolicova polievka a zemlovka
@raffaella
Dakujem za tip,vyskúsam ))

@jja Ja zbožňujem tento závin a je aj sýty : http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=37129