Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Dnes uvarím zemiakovú kašu, vyprážané syrové "fašírky" a k tomu domáci smotanový dressing a zelený šalát. Polievka dnes nebude.
mäsove gulky v paradajkovej omacke a domaca knedla to bude aj na zajtra a este slivkovy kolac a poobede zase zavarat tentokrat leco 🙂
Dnes ideme na 60- tku, čiže nevarím. 🙂 🙂 🙂
Pizza 🙂
u nas zeleninová polievka a kura pečene s ryžou 🙂 😉
dnes lečo ,lebo ideme na ,,našu ivansku,,vystavu tak tam bude gulas,ryby a pod 🙂
dnes u nas kuraci vyvar s vajecnymi rezancami a pecene kuracie prsia s ryzou a zavaraninkou 🙂
Peceny zajacik, zemiakove pyre zo sladkych zemiakov a spenatovu polievku 🙂
dnes je to fazulova polievka zo strakatej fazule..... a este mam vianocnu kapustnicu mnamka 🙂 no zajtra ostava polievka+ perkelt z cestovinkou
porkovo - zemiakova kremova polievocka s opecenou slaninkou a cibulkou a kuracie na cinsky sposob s rezancami a jarnou cibulkou 🙂
ja dnes len nejaku tu cestovinku 😀
nič 🙂 sú u nás hody a tak ideme k našim na hostinu...kačka, lokše, šalát, rezne a koooopec iných dobrôt 😉
nič, MM s deťmi šli k svokrovcom, ja dojem zo včera. Ale asi upečiem jablkové pyté
Ani nič takého,máme toho plnú chladničku. Jedine čo spravím palacinky 🙂
kelovo-zemiakova polievka a francuzske zemiaky
vysmazany syr, zemiaky, tatarska, zeleninova polievka
kuracia polievka s rezancami, chrumkavé kuracie medailónky so zemiakovou kašou, jablkovo-tvarohový koláč 😉 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=6678
zeleninová polievka s morčacím mäsom, varené zemiaky v šupke a vysmážané morčacie rezne..
@titkovamiriam - ďakujem, dnes vyskúšam. čo znamená osmahnuť? a čo je ten oncle benz? prvýkrát počujem také slovo. 🙂
@lussy23 osmahnut je opiect a oncle malo byt uncle:
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=40404 dost casto pisem ako pocujem vyrastla som na rustine xi-xi ta anglictina je des:(
Zeleninova polievka a domaci makovy kolac. 😀
Vcera som robila prvy kremovu polievku z tej Halloweenskej tekvice. Hmmmm to bola dobrota. Jednoduche a zdrave. A na jesen ako stvorene.
hovädzí vývar a v rúre som upiekla kuracie kúsky, zemiaky a zeleninu ... to bola mňamka
rybie prsty a zemiakova kasa
my dnes dojedame sviečkovu zo včera a ja som si spravila americke zemiaky s cesnakovym dressingom
@bibi1711 Veeeelmi jednoduche: cibulku osmazis na masle, ja som dala aj kvapku oleja, to toho na male kocky nakrajanu tu tekvicu, trosku posmazit, okorenit, zaliat vodou ale len tak aby to prekrylo tu tekvicu, pridas kocku zeleninoveho bujonu alebo dve ak robis velke mnozstvo a vsetko nechas povarit kym nie je tekvica makka. Ja uz som nemusela dosolit, teen bujon stacil. Ale podla chuti mozes ak chces. Na konci pridas sladku smotanu podla chuti ale staci fakt trosku. Nechas prejst varom a odstavis. No a ked trosku vychladne tak vsetko rozmixujes.
A uz som to jedla v restike aj ochutene pernikovym korenim. bolo to tiez fajn.
Tej vody fakt nedavaj vela lebo to musi byt po rozmixovani take huste. Vtedy je to naj. 🙂

zapekané špenátové cestoviny so syrovou omáčkou 🙂