Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@irsina83 🙂 ja mám dvoch zajkov v mrazáku, si ma inšpirovala, tak rozmýšľam, že zajtra varí môj mm a upečie zajka s plnkou 😀 . no uvidíme ako na tom bude, kedze má nočnú 😝 .
zemiakovy salat a rezne 😉
zeleninova polievka (zemiaky, mrkva, fazula, hrasok), ryza a kuracie stehna + prsia v medovo-kecupovej marinade
dnes len jednoducho - drzkova polievka (mrazeny polotovar) a pecene zemiaky s mliekom a acidkom 😀
dobre ranko,ranajky,parky,,,obed:slepačia polievka,rezance,,,,,pečene kurča,ryža ,broskynovy kompot,,, 😵 a dezert zmrzlinovo pudingove pohare s ovocim,,, 😵
ahojte
dnes nevarim,manžel so synom šli na vinobranie,ale zajtra budu francuzske zemiaky s pangasami 😵
včera špagety a šmyrkas-bryndzová pomazánka na večeru
dnes poľský rezeň a ryža
morcaci vyvar so zeleninkou, morcacie stehno na hubach, zemiakovy knedlik. malej morcacie masko na hruskach s ryzou
brokolicové fašírky, zemiačiky a zelerový šalát ... hovädzí vývar od včera
@majka35 aj ja mu zavidim 😀 😀 😀
10-12knedlikov je pre neho nič ale mini brucho sa mu už črta,no nohy jak pavuk..sakra,on mal byť tehotny 🙄 😀 😀 😀
minule zapotil že chce praženicu z 10tich vajec.. 😖 som sa ho spytala:ši normalny????dilino
jaaaaaaaaaaaaaaaj oni raz ohlodaju aj mna..pomoooooooooooooooooooc 😀 😀 😀
My dnes pecenu kacku s pecenymi zemiackami a kapustou... 😵
aj u nás pečená kačica s červenou kapustou a domácou knedľou 🙂
my dnes lecove rezne a ryzu 🙂 ak tomu nejaky zeleninovy salatik
dnes kuracia polievka+rezance a svieckova,knedlik mnaaam 🙂
kuracie rezne v cestičku, zemiaková kaša a dojeme zelený šalát + broskynový kompot, a čoko-vanilka puding 🙂
dnes špagety s omáčkou od @titkovamiriam
Zemiakové pyré, sekanka, kyslá uhorka a ešte rozmýšľam aký koláčik upečiem 🙂
no my dnes paradkova omacka s domacim knedlikom a s fajnymi masovymi pecenymi gulkami mnaaam 🙂
polievka z hokkaido tekviciek
Vepro, knedlo, zelo a kuracia polievka 🙂
Slepačia polievka a živánska :-P

@attena uplne paradny 🙂 mam este 4 zajacov v mrazaku tak postupne mozes davat inspiacie 😉 😉 😉 😉