icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lussyp
29. sep 2011

hraskova polievka a druhe jedlo este netusiiiim

erni
29. sep 2011

ja som dnes zvolila protinadorovu stravu, zeleninova polievka so sójou a brokolicovy nakyp so zemiakmi a poobede este oslavencovi babovku 🙂

miriamr
29. sep 2011

dnes palacinky s tvarohom a džemon 😉 , no a na zajtra, keďže nebudem doma, idem spraviť kurací perkelt a k nemu halušky 😵

bibi1711
29. sep 2011

my dnes rybicky na masle, zemiakova kasa, zeleninka na masle, uhorkovy salatik a polievocka - mrkvovy krem

crysmile
29. sep 2011

my slepacia polievka a kuracie prsia na masle so zemiakovou kasou a cviklou..

mata71
29. sep 2011

všetko najlepšie Michalkam a Miškom,, 🙂 ,,,,,,,,,,,,,,,,,na manželovo meninove želanie,,,,,,bravčovy rezne na horčici,zemiakova kaša,zavarane uhorky,,,česke buchty plnene slivkovym lekvarom,,,,,,,,,,,,,,,,,,ani neni naročny,,, 😉

adelaida33
29. sep 2011

krémová brokolicová polievka a francúzske zemiaky

renatkas
29. sep 2011

mrazenu zeleninu som udusila na cibulke, na to vajcia a k tomu zemiakove pyre, je to rychle a dobre 🙂

trdielko149
29. sep 2011

@renatkas tie vajicka stylom volske oko ci zozhabarkovane ? 😉 vyzera to dobre a teraz ked som sama s dcerkou doma by som spravila 🙂

mimikett
29. sep 2011

kremova brokolicova a tvarohove gulky plnene ringlotami a posypane grankom a poliate masielkom - mnam 😵

daniz
29. sep 2011

dnes na večeru a zajtra mm na obed francúzske zemiaky...

daniz
29. sep 2011

@titkovamiriam a čo tebe urobili-uvarili chlapi na Miriamku? 😀 😀 😀

rabiva
29. sep 2011

kapustnica a kolozvarska kapusta... nech zije kysla kapusta 😝 😝

titkovamiriam
29. sep 2011

@daniz boli sme na večeri aby som nevarila 😉

irsina83
29. sep 2011

na obed polka peceneho kurata prespikovane slaninkou a ryza plus tekvicova kremova polievka a teraz na veceru a na zajtra zemiakove halusky s kyslou kapustou - strapacky a slaninkou...trochu nemasite lebo v sobotu ideme na zabijacku a maso nam pojde aj cez usi 😉

erni
29. sep 2011

Kocky neviete poradit,co sa da spravit z repy,dnes som dostala, na zavarenie je toho malo a je mi to luto nevyuzit..dakujem 🙂

renatkas
29. sep 2011

@trdielko149 rozhabarkovane ako na leco ked sa dava

lussy23
29. sep 2011

zemiakova kaša a nugetky =)
Baby jedna tu dávala recpet na falošné tiramisu... nechce sa mi to hľadať... =) nemáte ho niekto ?

zuzik1983
29. sep 2011

@adka7755 no tu aj ja lubim,skoda, ze som si to neprecitala skor 😒 nakoniec som spravila toto a mozem ocavakavat hosti 😉
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=37650&use...

dany1986
29. sep 2011

Baby poradte ked robim sosovicovi priv.parky robim zvlast,alebo mozem narezat a varit spolu so sosovicou..dakujem

eva7780
29. sep 2011

@dany1986 zvlast,ja nevarim ale opeciem na panvici

riana12
29. sep 2011

dneska planujem na veceru spravit tortilly a k tomu len narychlo opiect kuracie maso a do tortilly k tomu cinsku kapustu 🙂

kibuk
29. sep 2011

@lussy23 vcera som pisala 2x slahackova smotana,2x natierkove maslo neochutene,granko-kakao,kava,dlhe piskoty. 🙂

lussy23
29. sep 2011

@kibuk - ďakujem

kibuk
29. sep 2011

@lussy23 neni zac aj mne poradili 🙂

lenka0283
29. sep 2011

dnes spenatova polievka...fakt vynikajuca a vyprazani hermelin so zemiakmi 🙂

lucikatn
29. sep 2011

@mata71 ako prosim ta robis tie rezne na horcici? To je vyprazane ci pecene? Bodol by sa receptik 😀

mata71
29. sep 2011

@lucikatn ahoj,je to vypražane,ale možeš aj piect,,,,,,potrebujeme....rezene,hladku muku,1-2 vajička,plnotučnu horčicu z lidlu,,,,struhanku,olej,,,,,,,,,,,,,,,do misky horcicu 5-6 velke lyžiky a 1-2 vajička,,rozšlahat vidličkov,,,,,to je asi na 1kg masa.........................1.postup..............rezen do muky,horčice,muky a možeš vypražit 😉 😉 😉 nam chuti,,,
2,postup.......rezen do muky,horcice,struhanky,,,vyprazit alebo na papieri upiect všetky v rure na 180......Okolo 25min,,,,,,. 😵 😵 😵 osolit rezne podla chuti,,,,,, 😉 ..................ak chceš mat viac cestička na rezni tak muka,horcica,muka horcica,muka,,,,/struhanka/,,,,,,,,,,,,dufam že som to napisala jasne 😵 ak nie pytaj sa.

kukujka
29. sep 2011

dnes boli rezance s makom

zebra41
29. sep 2011

leco