icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

nelly3
5. okt 2011

ja idem varit ked pridem z prace ryzovy nakyp 😉

bubinko83
5. okt 2011

včera zemiakove placky a dnes cestoviny s kuracim maskom a syrovou omačkou

katushka16
5. okt 2011

vajíčková polievka a lečo

moonlightka
5. okt 2011

ahojte 😉 u nas dnes paradajkova polievka a palacinky mnaaaaaaaaaaaaam

kawasaki17
5. okt 2011

granadiersky pochod, polievka zo vcera krupova so zemiakmi

adya01
5. okt 2011

fazulova polievka - na kyslo, lekvarovo-makove rezance 🙂

jarunka111
5. okt 2011

....ešte pizza a dorobím kelovú polievku

s_i_s_a
5. okt 2011

náš Samko včera na krúžku v škole varili šúlance z celozrnnej múky, poliate masielkom a posypané škoricovým cukrom... doniesol na ochutnanie a bola to veru dobrota 🙂

adelaida33
5. okt 2011

@s_i_s_a jééééééj, to je aké perfektnéééééé, bude z neho chlap, čo vie super variť 😉 , a do ktorej triedy chodí, že sa už tak pilne učí vyvárať?

lussy23
5. okt 2011

@bambola - aké sú to prírodné rezne? prvý raz to počujem.
A brusinky kde predávajú? Nikdy som nič také v obchode nevidela..
Inak my dnes dojedame lečo=) Chi mali sme ho robiť v nedeľu, ale nakoniec sme mali rezne s kašou a lečo sme urobili až v utorok 😀 😀 😀

salvinka
5. okt 2011

babule, napadlo ma ze kedysi v praci sme robievali (teda kucharka nie ja 😀 ) masko na zahradnicky sposob.. nepoznate nieco take? dala by som si, ale nemozem najst recept 😀

vvrka
5. okt 2011

ja prave v rure peciem slany kolac - quiche s cibulkou, cukinou a kozim syrom, dufam, ze sa podari. 🙂

estterka
5. okt 2011

tak dnes na veceru svieckova. doniesla som si z domu domacu knedlu a doteraz sme k tomu dostali ako suvenir aj praskovu svieckovu ktora nam vobec nechutila..neviem ako sa robi oficialne,ale ja som dnes zistila,ze to je strasne jednoduche spravit. opiekla som na oleji maso zo vsetkych stran a potom dala zeleninu,korenie a podliala vodou ako polievku,ked sa uvarilo maso,vybrala som ho a zeleninu mixla so smotanou a bolo hotove 😅 jedinu chybu to ma,ze som spravila malo a vsetko je uz zjedene,na zajtra neostalo nic 😀 a zostalo dost toho vyvaru,asi zamrazim a nabuduce so zeleninou spravim polievku z toho,neskusala som,snad sa take da.

bambola
5. okt 2011

@lussy23 no rezne na prirodno, ze nejako okorenis alebo nalozis a potom osmazis, teda neobalujes 😉 isto si robila uz len to tak nevolate 😉
a brusnice mam zavarene domace takze s tym asi nepomozem 😅

adelaida33
6. okt 2011

@lussy23 ja napr. kupujem sušené brusnice (tesco)

libka1
6. okt 2011

paradajkova polievka a vecer pecene zemiaky v supke aj so vsetkymi nezdravostami co mame k tomu radi (slanina, klobasa, cesnakovy dressing, cibuľa, ....)
asi upeciem aj ten kruskovy kolac co sem vcera pridavala @titkovamiriam, vyzeral eno nuno 😵

adelaida33
6. okt 2011

dnes rybie prsty, zemiaková kaša, smotanový dressing a uhorkový šalát

mata71
6. okt 2011

paradajkova polievka,parene buchty zo slivkovym lekvarom.......mnam,

irriss
6. okt 2011

plnene listove testo na slano a na sladko + "pizza" z listoveho testa

bv_alexandra
6. okt 2011

Kuracie na spôsob sviečkovej, a možno nejakú polievočku 🙂

lunana
6. okt 2011

@salvinka my to robievame, tak hádam je to také ako si chcela 🙂
Na oleji si opražíš cibuľu, potom pridáš mäso na kocky, osoliť, okoreniť, pridať vegetu. Nechať popražiť a pridať mletú červenú papriku a zaliať vodou, nechať variť, po chvíľke pridáš mrazenú zeleninu podľa chuti, keď je mäso mäkké, dať jednu šľahačkovú smotanu alebo smotanu na varenie, potom mlieko rozmiešané s hladkou múkou, nechať zovrieť a poprípade dochutiť.

lunana
6. okt 2011

A vedeli by ste mi poradiť polievku z červenej šošovice aby ju mohla aj dcérka, ale aby chutila aj nám dospelým? 🙂

womenne
6. okt 2011

@lunana ja robím takto:
červenu šošovicu uvarím, pridám trocha zemiakov, mrkvu. Uvarené zmixujem a podávam s opečeným toustom. Občas pridám aj párky.

titkovamiriam
6. okt 2011

dnes nevarim ostalo od vcera tak upeciem len obycajný kakaovnik-milujem kolace co sa spraví cesto vyleje na plech a upecie,ked sa nechce len ocukrujem,inokedy polejem cokoladou alebo dzemom 😀

adka7755
6. okt 2011

šošovicová polievočka s párkou a zemiakové placky 🙂 a ako koláčik len rolky z lístkového cesta so salámkou plnené 😉 videla som v časopise a vyzeralo to super,..tak uvidíme,či to bude aj chutiť 😀 😀

zuzu_la
6. okt 2011

gulášová polievka...prvý pokus v živote 🙂

slamienka
6. okt 2011

@crysmile dakujem Ti za link na tie langose, boli senzacne, naozaj mnamky

kibuk
6. okt 2011

dnes gulas na husto,vrtulky 🙂