Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@crysmile jaj , za tym nic nehladaj 😉 normalne rezne na prirodno, potom si nakrajas hermelin na pasiky a zapecies to na masku v mikrovonke alebo v rure alebo to proste supnes na horuce masko. a brusnicova omacka sa robi tak, ze do toho vypeku das trosku brusnic (mozes predtym este trosku masla) a sladku smotanu zmiesanu s troskou hladkej muky , ak by sa ti zdalo riedke pridas muky ale pozor na hrcky 😉
morske muslicky s testovinou na osmazenem cesneku, posypane syrem
ahojte,pomazanka vajičkova zo včera........polievka sladka šošovicova,,...zemiakove pyre a opečená sekana.
kalerábová polievka, buchty na pare s makom a slivkovým lekvárom
dnes rajčinová polievka zo včera a pečené kuracie stehienka s ryžou (v ktorej hneď udusím aj kukuricu) a urobím dnes aj Bomba jablčník... 😵 tým urobím radosť manželovi, dcére a hlavne sebe, keďže tehu chute sú nevyspytateľné.... 😀
zajtra bude paradajkova polievka a bud buchty na pare,alebo dukatove,,,alebo šišky,4 x KOČKY včera narobili chute 😝 😝 😝 .............ale nadnes som mala už namočenu šošovicu....
na dnes mam naplanovanu bravcovu panenku so zemiakmi a polievka asik cuketovo koprova...
dojedame gulasovu polievku od pondelka 😀 a k tomu bude ryza + kuracie stehienka + kompot 😉
peceny zubac, pecene zemiaky a salat
😉 dik, mala a muz su rybaci maniaci, to bola ich poziadavka...
rozmarínové kura pečené na zemiakoch s tymiánom a cibuľou+paradajkový šalát so šalotkou
a ešte som zabudla, ale upečieme si aj bublaninu s broskyňami. viem, nie je to nič zázračné, celkom obyčajná vec, ale moju chuť na sladké aj to vie čarovne potešiť. asi som sa s materstvom stala pažravou 😝 .
babenky, dajte mi sem, prosim vas, link na nejake dobrucka langose?? 😎
joj no tak mamina nam odisla domov a uz varim opat kazdy den ja. v pondelok sme mali pecene kuracie stehna s ryzou, vcera rebierka s opekanymi zemiakmi a dnes by som zvolila nieco lahsie ako napr. cestoviny s gorgonzolovou omackou.
kurací vývar a sviečková na smotane s brusnicami a knedlík - nič zdravé ale verím že chutné. 🙂
dnes..fazuľová polievka-kyslá.a poobede salámová pomazánka 😉 😉
rajčinová polievka so syrom a pizza z lístkového cesta http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=17147 😉
mam zvysene uvarene zemiaky zo vcera, tak k tomu bude nejaky kuraci platok na prirodno 🙂
dnes len do velkeho hrnca fazulova polievka 😉 a francuzke zo vcera
hrachová kaša s opečenou sekanou,zajtra bude jablkovo tavrohová žemlovka
dnes asi špagety, alebo chlebíkové placky...
bravčový guláš
brokolicovu kremovu polievku a encian s brusnicami 😝
Kelovy privarok s pecenou klobaskou 🙂
grilovane kuracie stehna s jablkami a sampinonmi, ryza
na ranajky sme dojedli pizzu, bola suprova aj studena...
hrstková polievka a zemiakové placky
krémová mrkvová polievka s opraženým chlebíkom a cestovinky so smotanovou omáčkou so šunkou a kukuricou

takze dnes varim menu zo vcera,nakolko sme vecer boli na tekvicovom dni v skolke 😀 😀