Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
varíme-francúzke zemiaky a vajíčkovú polievku iba zo žltkom-pretože máme iba 8 mesiacov,bielka zatial nekonzumejeme....polievka je aj tak dobrá.pekný deň mamičky
struckovy privarok so sekanou a malemu s kuskom masa + babovka s ciernymi malinami
my mame dnes maso na prirodno + ryza
fazulovu polievku s udenym kolenom a rezancami
zemiakový šalát a rezne - pol klasicky troj obal a druhá polka černohorský 🙂
dnes kolienka s kuracim perkeltom... 😉 maleho najoblubenejsie jedlo 😵
cinska polievka a druhe este musim vymysliet ale to bude len nieco rychle, najskor aj nevarene 😉
kapustová polievka s kyslou smotanou, kuracie prsia pomúčené, opražené a dusené so zemiakovou kašou..
francuzske zemiaky 🙂
Pečené rebrá a bôčik 😝
fazulkova kysla polievka a k tomu harulka 🙂 ,alebo olesniky ak chcete 😝
polievka zo včera a koložvárska kapusta,mňáááám
vcera som robila bravcove na mrkve s kolienkami a upiekla jablkovy kolac s pudingom...dnes dojedame a robim mrkvovu polievku a cuketovy kolac 🙂
baby poradte nejaku dobru pomazanku na chlebicky sunkove 🙂
vajickovo - syrova 🙂
cina s jasminovou ryzou
my sme mali kolienka a kuracie mäsko so zeleninkou na smotane (s paprikovou nátierkou, dodalo to tej šťave fantastickú chuť)
dojedla sa hrstková polievka, dorobila som tvarohové rezance s hrozienkami. A kedže sa k nám zrejme blíži dáky bacil, tak idem ešte rýchlo robiť polievočku-vývar
sosovicova polievka s klobaskou
dnes spagety bolognese a ladovy salat a polievka porova s mrkvou
plnenu papriku sme prave dorazili,veelky 10l hrniec,uff
😝
ale bola fajnaaa
@ luba142 nám veľmi chutí tiež tatarka s cesnakom a strúhaným eidamom-alebo iným tvrdým syrom.mňam

sosovicovy privarok, parok, cerstvy chlebik