icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

crysmile
10. okt 2011

@miruska15 diky, uz som ho upiekla.. navrch som urobila plnku z kyslej smotany a cokolady..

moonlightka
10. okt 2011

@miruska15 nevadi, mne sa to strasne pacilo 😉

veronika1417
10. okt 2011

@miruska15 Dakujem si zlata 🙂 to udavas mieru v litroch? akoze pol litra polohrubej muky, krys cukru,...? Plnku das do vnutra? teda rozrezes na polovicu upecene cesto alebo to natres navrch a potom na to tu cokoladu? A to mnozstvo je teda na taky priemerny plech?

zuziq
10. okt 2011

@lizatko1009 my macanku robiemave, ale bez hub. Na cibulke oprazit nejaku salamku, zaliat mliekom, prevarit a potom zahustit vajicko, muka,mlieko a dochutit. To je takaaa dobrota 😵

miruska15
10. okt 2011

@veronika1417 ano pol litra a plnka na vrch .asi .tento som ešte nerobila.na plech normaly. 😉 To mam rec. po mamine.

kukujka
10. okt 2011

dnes som leniva tak len spagety s oprazenou struhankou a na sladko dochutene

veronika1417
10. okt 2011

@miruska15 dikes 🙂 ja som este nerobila nikdy z acidka tak to chcem vyskusat 😉 no bojim sa, ze by som dodzubkala tu plnku tak skusim najprv ten prvy co si pisala 🙂 len som zistila, ze mam malo krupice tak zajtra poriesim.

crysmile
10. okt 2011

@veronika1417 ja som ho teraz robila z polohrubej..

rora
10. okt 2011

dneska zemiakovy privarok a fasirky 🙂

veronika1417
10. okt 2011

@crysmile faakt? a ako? podaril sa? hod foto 😉 robila si ten s plnkou ci ten prvy?

crysmile
10. okt 2011

@veronika1417 ten prvy, ale so smotanovou plnkou - 2 tegliky kyslej smotany (400g) zmiesas s rozpustenou mliecnou cokoladou - 200g.. hodim foto, ale nie je teraz kedy.. a je super, jemnucky..

kibuk
10. okt 2011

kuk stihla som aj odfotit 😉

veronika1417
10. okt 2011

@crysmile oki urcite mrknem 😉 a skopirujem recept 🙂

veronika1417
10. okt 2011

@kibuk wauuu krasny mackovia 🙂 to su Brumici, ze? chcem receptik, baby ste sikulky!

kibuk
10. okt 2011

@veronika1417 dakujem a ano brumici pre mojich brumikov 😉 recept jednoduchy nasla som na nete a je fajny
2 hrnceky polohrubej muky,1 hrncek krystal.cukor,1 hrncek mlieka,1 PDP,2vajicka, 3/4 hrnceka oleja vsetko dame dokopy pecieme pri 180 stupnoch tych 15minut a ked chceme kakaovych tak pridame kakao 🙂

veronika1417
10. okt 2011

@kibuk skvelee!!!

akika722
10. okt 2011

vyprážany syr+americké zemiaky+tatárka/kečup

nelicefo
10. okt 2011

Dnes mame zo vcera. 🙂 (Perkelt a cestoviny a slepaciu polievocku) 🙂))

zuzka1.
10. okt 2011

vcera kacica, lokse, kapusta na sladko aj na kyslo, obliz prst
jablcnik, segedinsky gulas idem robit, bude aj na zajtra

saeda
10. okt 2011

my sme vcera mali tiez pomaly pecenu kacku s kapustou a knedlou...a kacaciu polievku 🙂

saeda
10. okt 2011

a zajtra budu pecene stehna na kapuste a varene zemiaky....

bubinko83
10. okt 2011

@saeda ako robiš tie stehienka na kapuste?

saeda
10. okt 2011

@bubinko83 Kyslú kapustu pokrájam a dam aj so šťavou na vymastený pekáč. Prilejem toľko vody, aby bola kapusta celá zaliata. Poukladam na kapustu umyté stehná, obložim na pásiky pokrájanou slaninou a kolieskami cibule. Osolim, posypem rascou a pečiem asi 1 hod. pri 180 °C.

kokorunecka
10. okt 2011

Žienky, prosím, poraďte mi...
Ako dlho mám nechať v rúre lístkové cesto, v ktorom sú kuracie prsia?
Ďakujem 🙂

ellit
10. okt 2011

@kokorunecka a dala si uz hotove sote do toho listkoveho cesta? 🙂

ellit
10. okt 2011

@miriamr macanku poznam velmi dobre...moj tato bol presovcan, tak mu mama varievala taketo "dobroty" cela rodina sa zalizovala a nevedela sa dockat, ja som musela byt zatvorena v izbe, lebo uz len pri nadychu som utekala telefonovat s wc misou. Nerozumiem preco....nikdy som ju neochutnala, mozno saa raz odvazim. A pritom je to vraj lahodka 😀

bubinko83
10. okt 2011

@saeda aha niečo podobne sme robili aj my. Je to vyborne 🙂

kokorunecka
10. okt 2011

@ellit Hej,hej, hotové soté 🙂
Už to mám aj vonku.. Nevyzerá to síce nejako extra 😀 Ale dobré to je 😀 Tak snáď to tak má byť 😀

ellit
10. okt 2011

@kokorunecka super, lebo to staci len par minut, kym nieje take zlatiste 🙂)) ale vidis, si sikulka

kokorunecka
10. okt 2011

@ellit Ale inde som urobila chybu 😀 Trošku sa mi usypalo korenia.. Dá sa to prežiť, ale 😀