Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@miruska15 nevadi, mne sa to strasne pacilo 😉
@miruska15 Dakujem si zlata 🙂 to udavas mieru v litroch? akoze pol litra polohrubej muky, krys cukru,...? Plnku das do vnutra? teda rozrezes na polovicu upecene cesto alebo to natres navrch a potom na to tu cokoladu? A to mnozstvo je teda na taky priemerny plech?
@lizatko1009 my macanku robiemave, ale bez hub. Na cibulke oprazit nejaku salamku, zaliat mliekom, prevarit a potom zahustit vajicko, muka,mlieko a dochutit. To je takaaa dobrota 😵
@veronika1417 ano pol litra a plnka na vrch .asi .tento som ešte nerobila.na plech normaly. 😉 To mam rec. po mamine.
dnes som leniva tak len spagety s oprazenou struhankou a na sladko dochutene
@miruska15 dikes 🙂 ja som este nerobila nikdy z acidka tak to chcem vyskusat 😉 no bojim sa, ze by som dodzubkala tu plnku tak skusim najprv ten prvy co si pisala 🙂 len som zistila, ze mam malo krupice tak zajtra poriesim.
@veronika1417 ja som ho teraz robila z polohrubej..
dneska zemiakovy privarok a fasirky 🙂
@crysmile oki urcite mrknem 😉 a skopirujem recept 🙂
@kibuk wauuu krasny mackovia 🙂 to su Brumici, ze? chcem receptik, baby ste sikulky!
@veronika1417 dakujem a ano brumici pre mojich brumikov 😉 recept jednoduchy nasla som na nete a je fajny
2 hrnceky polohrubej muky,1 hrncek krystal.cukor,1 hrncek mlieka,1 PDP,2vajicka, 3/4 hrnceka oleja vsetko dame dokopy pecieme pri 180 stupnoch tych 15minut a ked chceme kakaovych tak pridame kakao 🙂
@kibuk skvelee!!!
vyprážany syr+americké zemiaky+tatárka/kečup
Dnes mame zo vcera. 🙂 (Perkelt a cestoviny a slepaciu polievocku) 🙂))
vcera kacica, lokse, kapusta na sladko aj na kyslo, obliz prst
jablcnik, segedinsky gulas idem robit, bude aj na zajtra
my sme vcera mali tiez pomaly pecenu kacku s kapustou a knedlou...a kacaciu polievku 🙂
a zajtra budu pecene stehna na kapuste a varene zemiaky....
Žienky, prosím, poraďte mi...
Ako dlho mám nechať v rúre lístkové cesto, v ktorom sú kuracie prsia?
Ďakujem 🙂
@kokorunecka a dala si uz hotove sote do toho listkoveho cesta? 🙂
@miriamr macanku poznam velmi dobre...moj tato bol presovcan, tak mu mama varievala taketo "dobroty" cela rodina sa zalizovala a nevedela sa dockat, ja som musela byt zatvorena v izbe, lebo uz len pri nadychu som utekala telefonovat s wc misou. Nerozumiem preco....nikdy som ju neochutnala, mozno saa raz odvazim. A pritom je to vraj lahodka 😀
@ellit Hej,hej, hotové soté 🙂
Už to mám aj vonku.. Nevyzerá to síce nejako extra 😀 Ale dobré to je 😀 Tak snáď to tak má byť 😀
@kokorunecka super, lebo to staci len par minut, kym nieje take zlatiste 🙂)) ale vidis, si sikulka
@ellit Ale inde som urobila chybu 😀 Trošku sa mi usypalo korenia.. Dá sa to prežiť, ale 😀

@miruska15 diky, uz som ho upiekla.. navrch som urobila plnku z kyslej smotany a cokolady..