Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@irriss napíš prosím aj mne nejakú omáčku na cestoviny, tiež najlepšie zeleninová, ale môže byť aj z mletého masa, alebo niečo zaujímavé, ja neviem skoro žiadnu a to čo robím mi chlapi nechcú jesť, zjedia len ak je cestovina + omáčka + masko a omáčku robím len syrovú, alebo syrovo-šampionovú
zapekané zemiaky s brokolicou, šunkou a syrom, k tomu dusená červená kapusta
kocky ako robite syrovo-samionovu omacku ?????a ked davam sampiony z konzervy tak cely obsah alebo tu stavu vylejem ??? dakujem
baby do lecovej natierky davate obyc.maslo alebo moze byt aj napr.perla..a kolko? dve PL? ci podla chuti 😅
dnes tusim vedia paradajkova polievka, a k tomu zapecene maso so sampionmi poliate syrovou omackou a hneda celozrnna ryza..
dnes fazulova polievka zo vcera a k tomu som dorobila kuracie maso s omackou (chrenovo-horcicova) a mrazenym hraskom + cestovina
baby, prave robim zemiakove placky - prvykrat v zivote 😅 no cesto je nejake tuhe, neda sa rozotierat na placky - co mi chyba? alebo coho mam vela? dakujem za rady
kolko si si dala muky?
už sme dlho nemali krémovú brokolicovú s opečeným chlebíkom a posypať syrom 😉 a mäsové guľky v rajčinovej omáčke so zemiakmi
bryndzove halusky a polievka z kacice + pre mareka cestovina so syrykom 🙂
baby potrebujem nejaky receptik na salat bud to z cinskej kapusty alebo z listoveho salatu 🙂
kuraci perkelt a kolienka zo vcera je zeleninova polievka
skoda ze ste mi ziadna neporadila s tym ryzovym nakypom...som si musela sama 😀 hodila som tam 3 druhy ovocia a puding...snad bude mat uspech ! 🙂
@mariana0915 Náš obľúbený šalát z čínskej kapusty:
1 hlávka čínskej kapusty, 3 paradajky, 1 šalátová uhorka, malá konzerva sterilizovanej kukurice, 200 g tvrdého strúhaného syru, dresing: 5 PL tatárskej omáčky, 1 PL oleja, 1 PL horčice, 1 PL octu, podľa chuti soľ.
Je to vynikajúce aj samotné alebo to dávam ako prílohu k mäsku... Dobrú chuť! 🙂
@mariana0915 ja robim taky jednoduchy - cinska kapusta, kukurica, rajciny, olivy (nemusia byt) trocha bazalky a preliat olivovym olejom 🙂
@zebra41 sprcni tam trocha mliecka. asi si zemiaky moc vyzmykala 🙂 alebo vela muky dala 🙂
my máme dnes segedin
@luciferova @ivanka85 vdaka baby, pridala som aj zemiak a tiez aj to mlieko a su supeeeer 🙂
@zebra41 dobru chut 🙂
viete mi poradiť nejaký recept na formy na brumíka? dnes som kúpila v lidli väčšiu silikonovú formu a teflonovu so 6 menšími macikmi,asi tam ide len piškota,ale chcem vedieť aj pomer aby toho nebolo málo alebo vela,díky
@gianni skus spravit do toho mufinove cesto ale klasicky hrncekovy kolac a do toho ovocie.. to moze byt tiez dobbre..
@babulka123 hej aj ja som tak myslela len budem musieť odsledovať mnozstvo,alebo ked sa zvýši cesto tak dám do mafinovým foriem

@dany1986
poslala jsem Ti nejake recepty na omacky na testoviny...do IP..nekdy mi posta blbne, dej mi vedet, ... 😉