icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

irriss
12. okt 2011

@dany1986
poslala jsem Ti nejake recepty na omacky na testoviny...do IP..nekdy mi posta blbne, dej mi vedet, ... 😉

lyongirl
12. okt 2011

@irriss napíš prosím aj mne nejakú omáčku na cestoviny, tiež najlepšie zeleninová, ale môže byť aj z mletého masa, alebo niečo zaujímavé, ja neviem skoro žiadnu a to čo robím mi chlapi nechcú jesť, zjedia len ak je cestovina + omáčka + masko a omáčku robím len syrovú, alebo syrovo-šampionovú

latea1
12. okt 2011

zapekané zemiaky s brokolicou, šunkou a syrom, k tomu dusená červená kapusta

irriss
12. okt 2011

@lyongirl
mas to v IP (doufam)

kathka0022
12. okt 2011

kocky ako robite syrovo-samionovu omacku ?????a ked davam sampiony z konzervy tak cely obsah alebo tu stavu vylejem ??? dakujem

larmimi
12. okt 2011

baby do lecovej natierky davate obyc.maslo alebo moze byt aj napr.perla..a kolko? dve PL? ci podla chuti 😅

flowerska
12. okt 2011

dnes tusim vedia paradajkova polievka, a k tomu zapecene maso so sampionmi poliate syrovou omackou a hneda celozrnna ryza..

lucikatn
12. okt 2011

@larmimi ahoj ja do ziadnej natierky nedavam perlu a pod. iba klasicke maslo (kocka) a podla chuti (ale priblizne tie 2 PL). S tymi ostatnymi maslami mi to nechuti a je to aj redsie nez s tym klasickym. A na zjemnenie a lepsie rozotieranie davam kvapku mlieka.

lucikatn
12. okt 2011

dnes fazulova polievka zo vcera a k tomu som dorobila kuracie maso s omackou (chrenovo-horcicova) a mrazenym hraskom + cestovina

larmimi
12. okt 2011

@lucikatn dakujem 😉

zebra41
12. okt 2011

baby, prave robim zemiakove placky - prvykrat v zivote 😅 no cesto je nejake tuhe, neda sa rozotierat na placky - co mi chyba? alebo coho mam vela? dakujem za rady

ivanka85
12. okt 2011

kolko si si dala muky?

zebra41
12. okt 2011

@ivanka85 hmm,tak od oka....asi 3/4 pohara a 4emaiky. mam teda pridat zemiaky?

jarunka111
12. okt 2011

už sme dlho nemali krémovú brokolicovú s opečeným chlebíkom a posypať syrom 😉 a mäsové guľky v rajčinovej omáčke so zemiakmi

mariana0915
12. okt 2011

bryndzove halusky a polievka z kacice + pre mareka cestovina so syrykom 🙂

mariana0915
12. okt 2011

baby potrebujem nejaky receptik na salat bud to z cinskej kapusty alebo z listoveho salatu 🙂

salma22
12. okt 2011

kuraci perkelt a kolienka zo vcera je zeleninova polievka

ivanka85
12. okt 2011

@zebra41
a vajcia?

sisanka
12. okt 2011

skoda ze ste mi ziadna neporadila s tym ryzovym nakypom...som si musela sama 😀 hodila som tam 3 druhy ovocia a puding...snad bude mat uspech ! 🙂

zebra41
12. okt 2011
claudica
12. okt 2011

@mariana0915 Náš obľúbený šalát z čínskej kapusty:
1 hlávka čínskej kapusty, 3 paradajky, 1 šalátová uhorka, malá konzerva sterilizovanej kukurice, 200 g tvrdého strúhaného syru, dresing: 5 PL tatárskej omáčky, 1 PL oleja, 1 PL horčice, 1 PL octu, podľa chuti soľ.
Je to vynikajúce aj samotné alebo to dávam ako prílohu k mäsku... Dobrú chuť! 🙂

luciferova
12. okt 2011

@mariana0915 ja robim taky jednoduchy - cinska kapusta, kukurica, rajciny, olivy (nemusia byt) trocha bazalky a preliat olivovym olejom 🙂

luciferova
12. okt 2011

@zebra41 sprcni tam trocha mliecka. asi si zemiaky moc vyzmykala 🙂 alebo vela muky dala 🙂

ivanka85
12. okt 2011

@zebra41 ja davam asi 5 zemiakov, tiez dve vajcia, cesnak, sol, nejake korenia a potom prisypam muku, sledujem konzistenciu a ked je ako ma byt, prestanem sypat🙂

gucz
12. okt 2011

my máme dnes segedin

zebra41
12. okt 2011

@luciferova @ivanka85 vdaka baby, pridala som aj zemiak a tiez aj to mlieko a su supeeeer 🙂

luciferova
12. okt 2011

@zebra41 dobru chut 🙂

gianni
12. okt 2011

viete mi poradiť nejaký recept na formy na brumíka? dnes som kúpila v lidli väčšiu silikonovú formu a teflonovu so 6 menšími macikmi,asi tam ide len piškota,ale chcem vedieť aj pomer aby toho nebolo málo alebo vela,díky

babulka123
12. okt 2011

@gianni skus spravit do toho mufinove cesto ale klasicky hrncekovy kolac a do toho ovocie.. to moze byt tiez dobbre..

gianni
12. okt 2011

@babulka123 hej aj ja som tak myslela len budem musieť odsledovať mnozstvo,alebo ked sa zvýši cesto tak dám do mafinovým foriem