icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

moni
12. okt 2011

@kralicica
my si s mm nosime obedy do prace, navarime 2-3-4 jedla cez vikend a striedame to, pretoze pocas tyzdna nie je cas/chut varit 😅 na veceru nemavame zvycajne teple jedlo, vacsinou si vystacime so salatom, alebo chlebom s natierkou

adelaida33
13. okt 2011

@kralicica aj môj mm si nosí obedy do práce, a robíme to striedavo nejako tak ako @sisanka aj @moni, teda ako vyjde. občas sa ale stane, že to množstvo nejako nevystačí aj na druhý den, tak ide do práce s obloženým chlebom, žemľami a pod., alebo si objedná pizzu a vybavené. a niekedy sa jednoducho nestíha alebo aj nechce 😝 .

adelaida33
13. okt 2011

Dnes si navaríme ryžový nákyp a karfiolovú polievku ešte máme.

titkovamiriam
13. okt 2011

ododnes som na očr tak dnes parene buchy-lekvarove a nutelove s kakaom alebo makom 🙂 a kapustnica
do prace si odedy nosim len ja,dostavam v praci stravne listky,priatel aj syn obedy maju v praci

adros
13. okt 2011

fazulová polievka s údenými rebrami

firstbaby
13. okt 2011

dnes cestovina so sampinonovou omackou a dojedame aj zo vcera - paradajkova polievka a sosovicovy privarok a mozno vecer urobim aj palacinky s dzemom a cokoladou 😉

kibuk
13. okt 2011

dnes paradajkova polievka 🙂 a kurca na smotane cestovina

barushkaaam
13. okt 2011

dneska budu tortily s kuracim masom a zeleninou 🙂

bibi1711
13. okt 2011

kocky, niekto tu daval recept na domace tortily, nemozete hodit zasa? dakujem🙂

jarunka111
13. okt 2011

zatiaľ bryndzová polievka (brokolicová sa odkladá) a potom mäsové guľky v rajčinovej omáčke 😉

barushkaaam
13. okt 2011

@bibi 1711 - my sice budeme mat dneska kupovane, ale na nete som jeden recept nasla :
http://www.toprecepty.cz/recept/19462-domaci-to...
akurat, ze miesto sadla by som dala maslo, aby to nebolo take tucne....

janulkan
13. okt 2011

@kralicica obedy si mm nosi - maju v praci mikrovlnku, inak by sa musel stravovat v nejakej restike a to nie je ktovieco..vecera je povacsine potom polievka + chlebik s niecim, tak sme nauceny 🙂

inak obedove menu: rybie file v alobale

riana12
13. okt 2011

@bibi1711 aj ja mam:
200g hladkej muky, 100ml mlieka, 50ml oleja, stipku soli a stipku prasku do peciv, vymiesit a kedze tato davka je na 4 tortilly, tak vymieseny bochnicek rozdelit na 4 casti a z kazdej vygulat tortillu, pecies na suchej panvici

riana12
13. okt 2011

a takto to vyzera pocas pecenia:

bibi1711
13. okt 2011

@barushkaaam
@riana12 , dakujem🙂

riana12
13. okt 2011

@kralicica priatel mava smeny, na ranne a poobedne dostava jedlo v praci, je to take povinne-nepovinne... ked ide na nocnu, tak navarim normalnu veceru, ale v takom mnozstve, aby si mohol vziat aj do prace a pripadne aby mu zostalo na druhy den na obed, kym som v praci...

rora
13. okt 2011

sosovicovy privarok s parkom 🙂

gucz
13. okt 2011

my papáme segedin zo včera, no mám v pláne spraviť k večeri pizzu. A v najbližších dňoch aj francúzske zemiaky (keď sa nám segedin obje 🙂)

lydia22
13. okt 2011

Kelova polievka a domáca pizza.

lucka1987
13. okt 2011

babovku, kuracie prsia zapecene so syrom + ryza slivkovy kompot, a polievku asi kuraci vyvar

lillah
13. okt 2011

Obalovana, vysmazana treska s petrzlenovou omackou a varene zemiaky. Ako priloha varene mrkvicky.

s_i_s_a
13. okt 2011

poprosim o radu. Dala by sa cokoladova plnka ktora ide do pudingosu, dat do listkoveho cesta? Nevytieklo by to? dakujem

eva7780
13. okt 2011

@s_i_s_a mne pravidelne vytečie aj s pudingošu 😉 dnes som miesto osich hniezd robila orechovú a kakaovú roládu a tlačili sme kapustu 😝

nelly3
13. okt 2011

dneska zapekanu brokolicu (zemiaky, slah.smotana, syr ..... co najdete doma) 😉

mia258
13. okt 2011

Zeleninová polievka, zeleninové karbonátky + zemiaky + šalát a na poobedie urobím gaštanové rezy 😵

nelly3
13. okt 2011

a predvcerom som robila uzasnu kremovu polievku s porom, mnamky 🙂
http://bezservitky.markiza.sk/clanok/ich-recept...

kralicica
13. okt 2011

dnes nemusim varit chvala bohu a zajtra si dame obed v ikey :D a cez vikend ide mm pre zvysok veci do kosic (stahujeme sa) tak si asi len objedname pizzu. no uzivame si, lebo som chora, maly tiez nic moc a navyse som tehu a boli ma brucho (jazva z nedavnej SC)

kralicica
13. okt 2011

inak baby, ako vy stihate varit pri detoch ked ich mate doma? nas maly sa sam nezahra, stale sa mota okolo mna v kuchyni, vytahuje veci zo zasuviek, nie vsetky su bezpecne, otvara spajzu, mame velmi malu kuchynu, potom zacne plakat ze sa mu nevenujem. no varenie u nas je horor. radsej s nim idem von. a ked spi, varit sa mi moc nechce :D

daniz
13. okt 2011

kura na šampiónoch + tarhoňa

vivusika
13. okt 2011

paradajková polievka s písmenkami a strúhaným syrom, šunkafleky, uhorkový šalát a mladému broskyňový kompót 🙂 a rozmýšľam nad pudingošom ku kávičke 😀