Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@kralicica aj môj mm si nosí obedy do práce, a robíme to striedavo nejako tak ako @sisanka aj @moni, teda ako vyjde. občas sa ale stane, že to množstvo nejako nevystačí aj na druhý den, tak ide do práce s obloženým chlebom, žemľami a pod., alebo si objedná pizzu a vybavené. a niekedy sa jednoducho nestíha alebo aj nechce 😝 .
Dnes si navaríme ryžový nákyp a karfiolovú polievku ešte máme.
ododnes som na očr tak dnes parene buchy-lekvarove a nutelove s kakaom alebo makom 🙂 a kapustnica
do prace si odedy nosim len ja,dostavam v praci stravne listky,priatel aj syn obedy maju v praci
fazulová polievka s údenými rebrami
dnes cestovina so sampinonovou omackou a dojedame aj zo vcera - paradajkova polievka a sosovicovy privarok a mozno vecer urobim aj palacinky s dzemom a cokoladou 😉
dnes paradajkova polievka 🙂 a kurca na smotane cestovina
dneska budu tortily s kuracim masom a zeleninou 🙂
kocky, niekto tu daval recept na domace tortily, nemozete hodit zasa? dakujem🙂
zatiaľ bryndzová polievka (brokolicová sa odkladá) a potom mäsové guľky v rajčinovej omáčke 😉
@bibi 1711 - my sice budeme mat dneska kupovane, ale na nete som jeden recept nasla :
http://www.toprecepty.cz/recept/19462-domaci-to...
akurat, ze miesto sadla by som dala maslo, aby to nebolo take tucne....
@barushkaaam
@riana12 , dakujem🙂
sosovicovy privarok s parkom 🙂
babovku, kuracie prsia zapecene so syrom + ryza slivkovy kompot, a polievku asi kuraci vyvar
Obalovana, vysmazana treska s petrzlenovou omackou a varene zemiaky. Ako priloha varene mrkvicky.
poprosim o radu. Dala by sa cokoladova plnka ktora ide do pudingosu, dat do listkoveho cesta? Nevytieklo by to? dakujem
dneska zapekanu brokolicu (zemiaky, slah.smotana, syr ..... co najdete doma) 😉
Zeleninová polievka, zeleninové karbonátky + zemiaky + šalát a na poobedie urobím gaštanové rezy 😵
a predvcerom som robila uzasnu kremovu polievku s porom, mnamky 🙂
http://bezservitky.markiza.sk/clanok/ich-recept...
dnes nemusim varit chvala bohu a zajtra si dame obed v ikey :D a cez vikend ide mm pre zvysok veci do kosic (stahujeme sa) tak si asi len objedname pizzu. no uzivame si, lebo som chora, maly tiez nic moc a navyse som tehu a boli ma brucho (jazva z nedavnej SC)
inak baby, ako vy stihate varit pri detoch ked ich mate doma? nas maly sa sam nezahra, stale sa mota okolo mna v kuchyni, vytahuje veci zo zasuviek, nie vsetky su bezpecne, otvara spajzu, mame velmi malu kuchynu, potom zacne plakat ze sa mu nevenujem. no varenie u nas je horor. radsej s nim idem von. a ked spi, varit sa mi moc nechce :D
kura na šampiónoch + tarhoňa
paradajková polievka s písmenkami a strúhaným syrom, šunkafleky, uhorkový šalát a mladému broskyňový kompót 🙂 a rozmýšľam nad pudingošom ku kávičke 😀

@kralicica
my si s mm nosime obedy do prace, navarime 2-3-4 jedla cez vikend a striedame to, pretoze pocas tyzdna nie je cas/chut varit 😅 na veceru nemavame zvycajne teple jedlo, vacsinou si vystacime so salatom, alebo chlebom s natierkou