Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
dnes po 2 tyzdnoch nevarenia paradajkovu polievku a spenatove halusky so smotanovo syrovou omackou
u nas dnes zeleninova polievka s hraskom a tuniakove cestoviny
dnes sme nasladko:ryžový nákyp s piškotami,strúhanými jablčkami a broskyňami...so snehovou čiapočkou,poliaty broskyňovým sirupčekom....mliečna polievka s ružičkového kelu-tu naša malá zbožňuje-je to rýchlovka...dorazíme sa domácim jourtíkom s domácim jahodkovým džemom...ale to až ako olovrantík....
horúceho psa.... 😀 😀 😀 . Teda hot-dog domáci .-rýchla piatková večera....
sobota - falošná gulášová polievka a asi špagety a upečiem jablkový koláč
nedeľa - brokolicová polievka so syrom a pečené kura na masle + ryža .
ja som dnes uvarila hovadze na vinovej omacke s ryzou a malej hovadziu gulasovu polievku s korenovou zeleninou bez zatrepky...
@daniz ahoj prosim ta nemozes dat recept na tu falosnu gulasovu polievku. to nepoznam 😉 dakujem
kura po taliansky + špagety.... 😉
rizoto a krupova polievka zo vcera
my dnes cestoviny so smotanovo-syrovo-sampinonovo-kuracou omackou a este sa chystam upiect cuketovy kolacik 🙂
palacinky
polievka zo sucheho hrasku zo vcera a znojemske masko, pre mna s tekvicovym pyre a pre chlapov so slovenskou ryzou
bryndzove pirohy
dnes cesnakova polievka a vyprazany syr s paradajkovo-cibulovym salatom... 😀
Ako robíte francúzsku polievku? Tú môj mm zbožňuje, ale ja viem len zo sáčku 😅
Kuracie prsia opiecť na 2-troch pol. lyžičkách oleja, do biela - ozaj len mierne opiecť. Pridaj tri - štyri pol.lyžičky arašidového masla, podliať vodou, osoliť, prípadne pridať petržlen a čistú varenú ryžu ako príloha(-: Odporúčam! 🙂 Rýchle a výborné!
@titkovamiriam gratulka k sviatku 🙂 🙂 🙂 aspon tyzden potiahnes oslavy - pozname 😀
postavila som fazulovu polievku - v kuchte je to za chvilu a vecer urobim langose 🙂
dnes bude udene pre chlapov a my baby si dame pizu 🙂
mi sme mali pecene kuriatko so zemiakmy a slepaciu polievku..... 😅
Paradajkova polievka a dusene morcacie prsia s tarhonou. Zajtra bude tiez paradajkova a pizza.
Dnes u nas hraskova polievocka s krupicovymi haluskami a karfiol ako mozocek len pre mna a dcerku a pre manzela vyprazany syr s varenymi zemiakmi 😉
ja spravim len zapecene cestoviny - pouzijem korenie Maggi napady... vdaka bohu za tieto polotovary, lebo obcas by som zdivela... 😝 aj ked radsej by som si spravila cestovinky s uplne doma urobenou omackou... 😝
Dakujem dakujem dakujem-mam stopnutý fotoprofil,musim najst foto kde ma je lepsie vidno 😉
@titkovamiriam
ja te vidim i tak 😉 😀 jsi v kuchyni,varis..a......ochutnavas... 🙂
U nás sa dnes obedoval obed čo varili tety kuchárky zo škôlky, som malú nestihla odhlásiť zo škôlky, tak sme si skočili pre obedík. A tetušky kuchárky nám nabalili toľko, že sme sa z toho najedli všetci 😀 a dobré bolo.
Teraz varím na zajtra, takže zeleninová polievka na červeno zapražená a tatíkovi na želanie guláš. Deťom a mne k večeri asi pizza (polotovar), alebo puding
@irriss dnes nie ,doniesla som gulasik aj domov tak som dnes bez starosti 😉

kremova brokolicova polievka,spagety a malinkej uvarena cukina