icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

ivankaalenka
22. okt 2011

spagety

dena
22. okt 2011

cernohorsky rezen s ryzou a este urobim zopar zemiakovych placiek...a mala si nakazala aj paradjkovu polievku 🙂

daniela1974
22. okt 2011

spagety s masom, zemiaky gazdovske (cibula, slanina, cesnak, syr a zapiect do rury).
Upeciem parizskej kocky.
a potom umrem od unavy. 😎 😎 😎 😎

libka1
22. okt 2011

ideme do restiky, sme len sami dvaja, mala u dedkovcov, do tyzdna porodim a potom uz nebude moznost sa niekde dostat, tak to vyuzijeme este poslednykrat 😵

sisanka
22. okt 2011

@daniela1974 parizske kocky,to znie fajn..mohla by si napisat recept? 🙂 dakujeeem....

kvojtanikova
22. okt 2011

mate niekto osvedceny recept na nieco z dul (dule/bižalmy...kazdy to vola inak). Mam ich asi 2 kg, vonaju mi v kuchyni a neviem co s nimi. My sme ich kedysi davali do skrin proti moliam, no ale tolko skrin v byte nemam 😀 😀 😀

slamienka
22. okt 2011

babenky, ako robite cucoriedkovy kolac?

tortelinka
22. okt 2011

zeleninova polievka, rizoto s parmezanom a salatik

ellit
22. okt 2011

kuracia polievocka, pecene kuracie stehna a ryza a kompotik broskynovy a mne manzel donesie z mesta hamburger, ked sa ziada, tak sa ziada 😀

happy8051
22. okt 2011

dnes dospeli bez polievky, mala ma zeleninovu s druhe mame sosovicovy privarok s uvarenym vajickom a chlebom

kralicica
22. okt 2011

jesenná zeleninová polievka, grilovaný losos s hranolkami a brusnicovou kari-ryžou, ryžový nákyp s hruškami a hrozienkami, muffiny s bielou čokoládou, mandľami a brusnicami. dnes som sa vyšantila v kuchyni a mám pár dní pokoj 🙂 kto príde na návštevu? 🙂

jasin
22. okt 2011

dnes zijeme na slepacej polievocke..

nuna55
22. okt 2011

cestoviny s nivovou omáčkou a jablčková štrudla

miminkad
22. okt 2011

dnes zeleninova polievka,svokra robila segedinsky gulas a na zajtra som spravila zemiakovy salat a este zajtra rezniky.a cheesecake

lenka112
22. okt 2011

Dnes na rozkaz MM máme špagety a malý ma zeleninovú polievku. 🙂

kburgerin
22. okt 2011

brokolicova polievka a zemlovka

latea1
22. okt 2011

ja som robila šošovicovú polievku, zemiakový šalát s rybími prstami a tiramisu 🙂

lencul
22. okt 2011

dnes sme mali doma upecene dukatove buchticky 😉 a zajtra ideme so svagrovcami na kacacinu 🙂

irriss
22. okt 2011

Dneska si necham privezt pizzu... 😉

mitka2007
22. okt 2011

@ellit to poznam,ja som ficala na nugetkach kuracich so sladko kyslou omackou a hranolky 😀 😀 😀

titkovamiriam
22. okt 2011

Dnes rodinna oslava-šunkové rolky, brokolicova kremova polievka,živanska na plechu,ťahaná strudla 🙂

ellit
22. okt 2011

@mitka2007 ja som milovala tu zmrzlivu Flawer (neviem ako sa to pise) s lentilkovou prichutou a kopec hranoliek 🙂
teraz ficim na hambacoch, reznoch a vlaskom salate....hroza ja viem 🙂

mitka2007
22. okt 2011

@ellit ja,co sa tykalo sladkeho som musela mat kazdy den kyslu smotanu s grankom.ach,to boli casy 🙂

mariana0915
22. okt 2011

Kuracia polievka ,zemiakove placky,segedinak a americky kolač 🙂

nelicefo
22. okt 2011

Dnes? 🙂 Pizza,čína a broskyňový koláč. 🙂

adelaida33
22. okt 2011

a na večeru zasa rezance s makom, minule nám zachutili

veverina
22. okt 2011

Dnes u nas boli sulance...manzel si dal makove a ja na slano s oprazenou cibulkou,mnaam
a kolacik jablkove pyte

happy8051
22. okt 2011

@miminkad das recetik na kolacik? dakujem?

lussy23
22. okt 2011

Z dnešnej oslavy ostali ešte kuracie stehná, takže ich máme i na zajtra.

kralicica
22. okt 2011

nam ostal losos a na zajjt. veceru asi objedname pizzu.