Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
My si na nedelu vzdy robime slepaciu polievocku, kuriatko s ryzou a kompotikom,a ako kolacik bud jednoduchy pernik,alebo babovku 😉
domacu slepaciu polievku na to ze dnes mame birmovku tak americke zemiaky br.rezen na prirodno a obloha
@happy8051 jasne 😉 korpus-2 balicky bebe kekse,tie stvorcekove,kakaove,rozdrvit,zmiesat ich s rozpustenym 125mg masla,dat do formy a na 12min upiect do truby.plnka-1/2kg tvarohu zmiesat s 250g masla,2vanilkove cukre,100g praskoveho cukru,pridat zelatinu roztopenu,dat na studeny korpus.na tvaroh sa moze naukladat ovocie a poliat zelatinou.teraz su rozne farebne a su na 1/2l tekutiny 😉
zeleninová polievka (s porikom a brokolicou)... druhé by som chcela hovädzie dusené na smotane s fazuľovými strukmi 🙂
Takze mi mame kuraci vyvar, syrove rezne z mleteho masa a zemiackova kasa a pudingove rezy 🙂
Robim len palacinky ...na obed ideme k nasim a svokrovcom 😉
klasicka slizikova polievka, marinovane kuracie placky, ryza, kompot 🙂
masove gulky v paradajkovej omacke a domaci knedlik
Knedliiik a smotanova omacka 🙂 ech dufam ze bude jedla 😀 😅 ale idem podla receptu tak snaad..
slepacia polievka 😀
kuraci perkelt s haluskami a jablckova strudla. Polievku sa mi nechce, ja viem, ze je nedela 😉
penne zapecene s nivou, eidamom a sunkou
madarsky gulas
Hovädzí vývar, chrenová omáčka s knedlou a hovädzím mäsom, bublanina s pudingom a šlahačkou.
porova polievka s rezancami, zemlova knedla, bravcove rezne s brusnicovou omackou
cesnacka 😀 😀 , pečene kur. stehna z jablkami a pečenymi zemiakmi 😀 😀 😀
kurací vývar, plnená paprika s knedľou a nepečená jablková torta 😵
hovädziu polievku, morčacie prsia so šunkou, broskyňou a syrom, zemiaková kaša
zmrzlinové poháre s horúcou čokoládou a černicami...to až na večer
ahojte.. dnes zeleninkova polievka a svieckova { z brav.kare - nemala som hovadzie..} ale aj tak dobre, knedla..
Kurací vývar so zeleninou a pečené kura s ryžou a k tomu hrášok/kyslá uhorka.
gordon blue, zem. kaša a broskyňový kompot
takze dnes vyvar z morcacich kosti a pre nas velmi netradicne pecene kura, ryza, zemiaky. Ja kura malokedy pripravujem. A toto budemem mat aj zajtra. Na olovrant bola tekuta cokolada s bananom.

my sme dnes mali paradajkovu polievku a palacinky.
zajtra bude kuraci vyvar, dusene morcacie stehno s mrkvou a hraskom zapecene v listkovom ceste.