icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

gianni
24. okt 2011

@ewana73 priznám sa že aj mne niekedy praskne,hlavne ked sa mi nechce dať do rúry a robím na šporáku ,ale zase nám to nevadí,nechám fajne zapiecť tú vytečenú plnku a je to potom chrumkavé
vždy robím klasicky dám trochu masti,podlejem vodou a podusím teraz aj s klobásou a potom odkryté zapečiem

titkovamiriam
24. okt 2011

@dazdovka uou tam su same super recepty!!! 🙂

dazdovka
24. okt 2011

@titkovamiriam 🙂 hej hej, ja zboznujem tu rubriku "babickine recepty" lebo pripravia jedlo podla povodneho receptu, aj dalsiu variantu, ako pripravu zjednodusit s pouzitim novych postupov...

titkovamiriam
24. okt 2011

@dazdovka pridem domov a idem vyberat a odkladat,akoto ze som na to este nenatrafila 😉 díííík

mimikett
24. okt 2011

cely vikend som nevarila, kedze sme boli u mamy, tak som si to dnes vynahradila 😉 Brokolicova kremova polievka, spanielske vtacky so zemiakovym pyre a mandarinkove muffinky....

mrkvakatka
24. okt 2011

dneska bola žemlovečka tvarohovo-jablková

titkovamiriam
24. okt 2011

u nas bude zemlovka zajtra dostala som dve debnicky jablk 😉 -ja sa tesim,chalani hromzia 😀

zuzanka028
24. okt 2011

dakujem za podnety ,,,,,,tak teraz mozno ja niekoho inspirujem zajtra bude nieco s karfiolom bud polievka ale smazeny ...ale najskor zapekany .....len do maka uvarit voode zmiesat s udenym syrom dve vajicka moze byt trochujatruhanky a lebo muky na dospojenie a necha sa zapiect ja davam vsetko podla nalady ale cim viac syra tym lepsie

nelicefo
24. okt 2011

Mali sme zo včera čevabčiči a slepačia polievka. 🙂

titkovamiriam
24. okt 2011

baby pomozte mi najst recept na ,,plneny chleba,,taky co sa vydlabe -potom sa tam nieco da-salat alebo nieco take a zapecie sa to...volakedy som ten recept mala no neviem ho najst-Marek chcel vareny chleba ale to myslel topinky s cesnakom a ja som si hned na toto spomenula 😉

adros
24. okt 2011

my sme mali cestovinky s kuracím maskom, cukinou a mrkvou so smotanovo-syrovou omáčkou.

happy8051
24. okt 2011
titkovamiriam
24. okt 2011

diiik to je božske 😉

jajuuus
24. okt 2011

babule, dajte dobrý recept na vajíčkovú pomazánku.... a rada by som takú, aby moc nestuhla, keď ju dám do chladničky... aby sa dobre natierala na chlebík... lebo moja je síce fajná, ale keď ju vyberiem z chladničky a hneď natieram, tak sa strašne drobí 😅

zuzikkaa
25. okt 2011

@jajuuus varene vajcia 4-5,,1cibula,,tvrdy syr,,biely jogurt alebo kysla smotana,1-2 PL tatarskej omacky,,1-2 PL horcice,,sol ,,mlete cierne korenie

POSTUP PRÍPRAVY

vajicka uvarime natvrdo,posekame na co najmensie kusky.pridame nadrobno cibulu.zamiesame,pridame jogurt/smotanu,,tat.om. ,, horcicu.dochutime solou a korenim. nakoniec pridame nastruhany syr.podla chuti pridame horcicu,tatarku,sol korenie...dat do chladnicky a hotovo !!!

moni
25. okt 2011

@bubinko83
hummus je chutny k pita chlebu, niekto ho natiera na celozrnny chlebik, alebo ako dip k zelenine.
zaklad je cicer, trochu olivoveho oleja, sol, citronova stava a tahini pasta. podla chuti sa moze pridat cesnak, cervena paprika, alebo mleta rasca

gianni
25. okt 2011

dala som robiť chlebík do DP a navarené mám od včera

claudica
25. okt 2011

Dnes budú špagety a krémová hrášková polievka s krutónmi... Obľúbené jedlo môjho menšieho 🙂

akika722
25. okt 2011

@miruss tu tvoju natierku som robila už druhy x,deťom sice nechuti lebo štipe ta redkvička trošku,ale mne a mm hrooozne chuti..mňam 😀 vyborna 😀 vdaka 😵

dnes som doma len s malym,tak bude len paradajkova polievka 🙂

adelaida33
25. okt 2011

dnes dojeme zemiakový paprikáš s karé zo včera a ešte si urobíme palacinky

saeda
25. okt 2011

dnes cigánska pečienka s pečenými zemiakmi a hlávkovým šalátom a 15 minútova strúhaná polievka

dupinka
25. okt 2011

boršč

dupinka
25. okt 2011

@barushkaaam ja robím tzv. syrové tajomstvo - niečo ako karbonátky/fašírky so syrom: mleté mäso + strúhaný syr, vajíčko, korenie a trošku mlieka. Oprášim v múke a tak v cestíčku a vyprážam pozvoľna.

lucikatn
25. okt 2011

@jajuuus ahoj, ja uz roky robievam tuto natierku http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=31668&use... volame to salat ale ked su vajicka nakrajane na drobno tak je to natierka (a na dochutenie mozes pridat aj trosku horcice)

lucikatn
25. okt 2011

dnes bude cesnakova polievka (ostalo mi trocha vyvaru tak tam pretlacim cesnak a pridam krutony) a ako druhe pecene zemiaky a cvikla s nejakym dresingom z bieleho jogurtu

barushkaaam
25. okt 2011

@dupinka tak ja robim klasicke karbanatky, akurat ich neobalujem v struhanke, ale necham tak. Aby drzali pokope staci vajicko, mne to tak viac chuti...a ked je v nich ten eidam, tak ten sa krasne rozpecie a karbanatky maju potom podla uplne inu chut. Teda aspon mne sa zda 😀

dupinka
25. okt 2011

@barushkaaam u nás to je tiež pochúťka

firstbaby
25. okt 2011

u nas dnes polievocka este zo vcera - rascova s vajickom a pre mna a malicku si urobime zapekanu brokolicu, manzelovi spagety s masovo-paradajkovou omackou 😉

barushkaaam
25. okt 2011

@dupinka to verim, mne to tiez straaasne chuti 😉 uz teraz sa neviem dockam obeda 😀