Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
hríbová polievka, šúľance s makom
hŕstková polievka a bryndzové halušky (resp. so syrečkom, ak drobcovi nebudú chutiť)
ja dojedám penne so smotanovou špenátovou omáčkou a varila som na večer, zajtra MM do práce a ďalšícj pár dní plný hrniec chilli con carne s kari ryžou
baby poraďte mi nejakú polievku kde ide klobása. len nemám zemiaky, takže niečo bez... ešte mám sladkú smotanu čo treba minúť ale to je už asi riadny mix :D
včera na želanie detí halušky s kyslou kapustou, a dnes asi rizoto, no učiteľka ráno vychválila syna-prváka, tak možno aj palacinky budú... 😀 😀 😀
sosovicovy privarok s parkom alebo vajickom aa zeleninova polievka
@kralicica cibulovu,cesnakovu so smotanou a klobasku opiect a dat navrch 😉
@titkovamiriam fiha dobry napad. inak uz davno osm chcela robit cibulovu. mas nejaky recept? (na take so smotanou?)
králika na smotane, bublaninu s jahodami 🙂
dukatove buchticky, vcera boli zemiakove placky...
cesnacka a domaca pizza
Žienky, pomóóóc..... Čo sa mi stane s bábovkou, keď sa mi namiesto pol sáčku kypriaceho prášku usypal celý? :-O
@kokorunecka bude pekná nadýchaná 😀 😀 😀
@jarunka111 Nič iné sa jej chudinke nestane? 😀
@kokorunecka bude uplne v poriadku 😀
my mame dnes restovane pecienky s ryzou
@kokorunecka vieš čo? jedine by ti mohla vybehnúť trocha z formy, ale to nebude vôbec na škodu, lebo dobrého sladkého nie je nikdy dosť 😀 😀 😀
@kokorunecka bude este lepsia 😀 mozno vykukne trosku z formy ale bude mnaaam 🙂 neboj ja davam vzdy cely sacok 😉
kremova mrkvova polievka a madarsky gulas s ryzou 😀
@ivetah @jarunka111 @veronika1417 Ešteže tak 😀 Lebo ja už som sa zľakla, že som zasa čosi pototo.... 😀 😀 😀
brokolicova kremova a lekvarove pirohy
@kokorunecka ja davam vzdy cely aspon to vyzera ze ako dobre sa mi podarilo cesto 😀 😀 😀
@kokorunecka neboj, nepototo, 😨 ja tiež dávam celý sáčok do všetkého aj keď je v recepte menej a v pohode 😉
@jarunka111 😀 😀 😀 uplne rovnako reagujeme 😀 😀 😀
francuzske zemiaky 🙂
@veronika1417 áno sranda 😀 😀 😀 inak trocha odbočím, ale krásne meno máš pre dievčatko 😵

paradajkova polievka, kuracie sote so sampinonmi a zemiakovu kasu..