icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

katkas1
26. okt 2011

@glee jasne ze nie 😲

katkas1
26. okt 2011

@gianni ja by som potrebovala tiez schudnut 😖 tak som sa potesila ze tie hurky na to zaberaju, mnaaam mam strasne rada, v zime ideme kvoli tomu zabijat a uz sa neviem dockat 😀 to bude dieta 😝

glee
26. okt 2011

@katkas1 a kolko vas je doma clenov? My sme doma 5ti dospely, takze to sa vacsinou zje vsetko v jeden den a tak sa vari takmer denne. Akurat z nedele ostava na pondelok.

moonlightka
26. okt 2011

Falošna gulašová a šunkafleky 😉 Oba recepty od babeniek z tejto temy 😉 Este ze vas mam 😉

katushka16
26. okt 2011

my tiež falošnú gulášovú a bryndzové halušky

erzebet2
26. okt 2011

@glee prosim ta a kolko toho dzemu si dala do tej babovky a aky skor kysly?,recept vyzera super 🙂
ja varim tak na 2 -3 dni,vas je teda naozaj vela 😀

glee
26. okt 2011

@erzebet2 ja som tam dzem nedavala 🙂 piekla som ju uz 3x, ale vzdy bez dzemu 🙂 podla mna sa tam hodi aky mate radi. Bud sladsi - napr. jahodovy, ale aj kyslejsi - napr. vinickovy 🙂
Tak to mas super, ze ti jedlo vydrzi dlhsie xixi. No je nas dost, lebo my s manzelom byvame s mojimi rodicmi a stara mama byva sice vo vedlajsom dome, ale stravujeme sa spolocne.

zuzikkaa
26. okt 2011

@glee ja babovku niekedy robim na rovny plech,,spodok vysypat kokosom a ked je upecena tak potriet dzemom-ficime na ribezlovom 😅 😅 😅 a navrch poliat cokoladou a posypat kokosom 😝
chuti to super,,trosku zmena od obyc babovky ktoru robime casto 😉

nanulik
26. okt 2011

zapečené cestoviny s mletým kuracím masom a zeleninou

kvojtanikova
26. okt 2011

@glee ano, aj ja som z nich napokon urobila kompot, skombinovala som ich s hruskami a dala som tam klinceky a cukor, takze sa uz celkom tesim, zavarila som 6 poharov. A ci varim kazdy den? Ako kedy, skor nie ako ano. Vacsinou si navarim na 2 dni, teraz obzvlast, kedze maly aj stary sa najedia v robote a v skolke, takze len pre seba, no a jednu porciu uvarit neviem. Niekedy sa tym aj 3 dni napchavam 😠 😠
Poradim ti aj predjedlo - daju sa upiect doma take malinke zemlicky, okruhle, tie rozkrojis do polovice, naplnis pomazankou, das koliesko salamy ako jazyk, z pomazanky urobis aj bodky akoze oci a nos, vyzera to potom ako zabky. Kazdemu na tanieriku polozis na list salatu a je to velmi mile, jednoduche aj pekne aj pre deti.

gianni
26. okt 2011

@katkas1 no práve ja by som potrebovala teraz trochu pribrať,tá diéta je kvôli tehu cukrovke ,ktorá mi zatial ani po pôrode nezmizla,mám už len necelých 50kg,ked tu čítam čo všetko varíte a tie sladké jedlá tak sa mi slinky zbiehajú a ja nemôžem ☹

eva7780
26. okt 2011

vypr. pangasius,zemiaková kaša,pudingový koláč s kyslou smotanou

00vladka00
26. okt 2011

@glee uz opisani a urcite vyskusam.

raza
26. okt 2011

ahoje. nebola som tu asi 100 rokov, tak sa idem trochu poinšpirovať 😀
a inak u nás dnes hríbovica a kapustové strapačky s klobáskou 😉

kralicica
26. okt 2011

nič nevarím, máme chilli con carne od včera a na večeru domáci chlieb. ale muffiny som zasa upiekla (už ich pečiem 3x do týždňa) lebo ich vždy rozdám všetkým návštevám :D

amdeis
26. okt 2011

Nuz u nas vcera a dnes na obed hrstkova polievka s opecenou slaninkou a cibulkou, druhe visnovo-tvarohova zemlovka. Na veceru bude fazulova natierka s chlebikom a zeleninou. Kedze dnes slavime tak jemne kavova torta. Na stvrtok, piatok bude hraskovo smotanovy krem ako polievka a druhe granadir s kyslou uhorkou.

katka3012
26. okt 2011

dnes sme robili zemiakove placky a babovku

kokorunecka
26. okt 2011

Žienky, srdiečka moje, radkyne 🙂 Potrebujem znovu poradiť... Chcem v piatok robiť medailóniky z bravčovej panenky a je tam napísané, že bla, bla, bla a na záver podusiť v bylinnej zmesi... Len neviem čo si mám predstaviť pod pojmom bylinná zmes.... V obchode som našla maximálne bylinkové maslo v koreninách... Alebo majú na mysli provensálske korenie??? Ďakujem vám 🙂 :-*

jarunka111
26. okt 2011

@kokorunecka namixuj si tie druhy korenín, ktoré máte radi 🙂

kokorunecka
26. okt 2011

@jarunka111 Takže je to v podstate jedno? 😀 Lebo ja vôbec netuším, že čo sa k takej panenke hodí.... A to muž príde v piatok večer domov, tak ho chcem prekvapiť 😀 A ako príloha myslíš, že sa viac hodia opekané zemiaky alebo zeleninový šalát? 😅

jarunka111
26. okt 2011

@kokorunecka podľa toho, aké máte chute, také daj koreniny, je to na tebe. Niekto má rád silnú korenenú chuť, ja radšej jemnejšie, aby vynikla aj chuť mäska alebo čohokoľvek. A príloha? Pre mňa by stačil zeleninový šalát, ale pre mm by museli byť aj tie zemiaky 😀

kokorunecka
26. okt 2011

@jarunka111 😀 😀 Môj mužíček nebude mať na výber a keď bude hladný zje aj šalát 😀 Lebo aj ja nad ním premýšľam 😀 😀
Ďakujem ti za pomoc, za radu 🙂

lejduska
26. okt 2011

zapekané zemiaky s cibulkou a syrom a omáčkou na zapekanie 🙂

mariana0915
26. okt 2011

mrkvova polievka a lokše 🙂

latea1
26. okt 2011

kuracie prsia plnené šunkou, kápiou, cibuľkou a vajcom, k tomu zemiaky a ryža

gab
26. okt 2011

fazulkova polievka, zemiakovo-cibulovy salat a losos na prirodno.... zajtra budu dukatove buchticky plnene marhulovou marmeladou, bohate poliate vanilkovym kremom a brokolicova polievka

miriamr
26. okt 2011

kurací vývar s rezančekmi pre malú, ktorá je choručká a pečené údené koleno, uhorky, chren a čerstvý clebík pre nás 😵

katkas1
26. okt 2011

@glee my s manzelom a dve deti, pre maleho varim zvlast kedze ma len 6 mesiacov, dcera je to co my, ale ked varim nejaku kyslu polievku alebo nejake maso na stave tak urobim viac aby bolo na dva dni, aj dnes som chcela robit len tie stehna a teraz som dorobila palacinky z 3 litrov mlieka, lebo boli u nas svokrovci tak som zabalila aj im na veceru takze nie vzdy mi to vyjde ze nevarim.

katkas1
26. okt 2011

@amdeis ahoj, ako robis tu polievku?

ivu_lienka
26. okt 2011

ja som piekla kuracie stehná a ryžu,čalamádu robievam raz do týždňa,my to veľmi ľúbime a teraz som ešte piekla dukátové buchtičky...mňááám 🙂