icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

veronika1417
27. okt 2011

@martinas30 ja nejem tazke jedla 😀 len velmi lubim zemiakove placky so stiplavym maskom 😀 a kedze je to tazke tak si to musim odpustit lebo by mi bolo zle 🤐 a to teraz naozaj nepotrebujem s tym bruskom velkym 😀

trdielko149
27. okt 2011

@gazovicka 4 vajcia, 200 g hladka muka 200 g praskovy cukor 1 vanilkovy cukor 1 kypriaci prasok 1 dcl oleja 1 dcl vody 1 PL kakao
Zltky vymiesane do peny s praskovym aj vanilkovym cukrom,pridame pomaloinky olej,vodu a muku zmiesanu s kypriacim praskom a nakoniec pomalinky vmiesame tuhy sneh z bielkov,dame do formy a na 180 C pecieme cca 15 minut kym sa nezodvihne a potom dame ruru na 150 a mierne pecieme hodinku podla skusenosti s rurou 😉

katkas1
27. okt 2011

@veronika1417 mnam aj ja milujem cesnak 😀

veronika1417
27. okt 2011

@katkas1 mne staci ked jedlo zavonia cesnakom a uz mam na neho chut 🙂 taky maly smradoch 😀

veronika1417
27. okt 2011

@trdielko149 to je naco recept? opisem si 😉

trdielko149
27. okt 2011

@veronika1417 na babovku 😀

veronika1417
27. okt 2011

@trdielko149 ja robim z polohrubej muky ale babovku milujem tak si idem skopirovat kvoli tomuto foru som si zalozila subor kde si taketo typy ukladam 😉 dakujem

katkas1
27. okt 2011

@veronika1417 ja som aj teraz 3 dni jedla kremozu cesnakovu polievku a zase by som si dala taky fajny langos s cesnakom...hm asi urobim na veceru 😀

titkovamiriam
27. okt 2011

ja tiez hladku na taketo kolace nepouzivam, je najviac hakliva na ,,zgrcnutie,, ak sa moc teplym kolacom hybe 😉

veronika1417
27. okt 2011

@katkas1 ja milujem pomazanky kde je citit cesnak 😉

katkas1
27. okt 2011

@veronika1417 taku som davno nerobila, vidis dobry napad na vecer k hriankam a vriacemu caju 😵 ako zvyknes robit?

veronika1417
27. okt 2011

@katkas1 ja som hrozna ale ja len kupujem, teraz sa hanbim pred vami ☹ ale ja milujem taku oranzovu co predavaju v Tesci vazenu, ze syrovo cesnakova - idem sa za nou zabit 😀 uz sa mi trikrat stalo, ze nemali 😒

katkas1
27. okt 2011

@veronika1417 ja som si zvykla tiez aj kupovat ale teraz si uz len doma robim, mne chutila z kupenskych ta rodinna, bolo v nej kopec cesnaku a struhaneho syra ale teraz uz chuti uplne inak a nejak mi nechuti 😖 , ale dnes si urcite urobim len musim pockat kym pride mm z prace a pojde nakupit lebo mam chore deti tak len doma sedime a cesnak mam doma len zo svokrinej zahrady a je taky miniaturny ze by som asi zakvitla kym by som ho nabielila dost 😝

veronika1417
27. okt 2011

@katkas1 tak daj recept 😉

katkas1
27. okt 2011

@veronika1417 ja robim takto...natierkove maslo vymiesam s trochou majonezy alebo tatskej, co mas doma, trochu makkeho syra, trochu tvrdeho struhaneho a veeeeeeeeeeeeeeeeela cesnaku 😀 a ak mas rada tak aj pazitku. JA nikdy nic nevazim vsetko robim od oka, potom oliznem a ked nieco treba este dolozim.

miriamr
27. okt 2011

kyslá fazuľa a langoše 😵

veronika1417
27. okt 2011

@katkas1 tak nejako som si to aj predstavovala 🙂 dikes

katkas1
27. okt 2011

@veronika1417 rado sa stalo 🙂

knagyova
27. okt 2011

Z bravčového mäsa

gazovicka
27. okt 2011

@trdielko149 dakujeeeeeem 😉

bzucinka2
27. okt 2011

@titkovamiriam medovncky su vraj tvrde, ked ich dlho peciete, vraj sa maju piect len 5 minut a nesusit 🙂

zuziq
27. okt 2011

zeleninkova polievocka a mlety rezen so syrom bez vyprazania a zemiakova kasa

titkovamiriam
27. okt 2011

@bzucinka2 ja medovniky nesusim -tvrde su od medu cim viac medu tym su tvrdsie 😉 ,preto ich treba este horuce dat do nadob a potom su pekne makke 😉

firstbaby
27. okt 2011

u nas dnes fazulova polievka z bielej fazule s mrkvou a zeleninovo-kuracie rizoto 🙂

salma22
27. okt 2011

granadir

lussy23
27. okt 2011

dnes tokáň(hlavne bratovi) My ostatní odchádzame zajtra a prídeme až utorok. Utorok keďže budeme unavení, dáme si len pizzu.

amdeis
27. okt 2011

@katkas1 Kupis hrstkovu zmes 😎 , my kupujeme v bille pri strukovinach. Pol sacku hrstky preplachnem vodou, zalejem po vrch a necham 4 hodiny namacat. Po 4hod zlejem, dam vody plny hrniec a varim pod pokrievkou do zmaknutia, cca 1hod (+/-). Ked uz je polievka uvarena posolim a po chvilke odstavim. V panvicke si na troche oleja oprazim cibulku s nakrajanou slaninkou na kocky do sklovito zlata. Ked je oprazene tak posypem cervenou sladkou paprikou, 5sec premiesavam a potom to vsypem do polievky. Premiesam aby sa to spojilo a prisypem trosku petrzlenovej vnate. Ta slaninka prijemne premasti polievku, v ktorej nie je ziaden tuk a s cibulkou krasne prevonia, paprika zafarbi.

lizatko1009
27. okt 2011

polievka od vcera mrkvovo ryzova a http://varecha.pravda.sk/recepty/pangasius-s-pa...

katkas1
27. okt 2011

@amdeis aha, taku zmes vobec nepoznam, teraz mam chore deti tak chodi mm na nakup ale ako nahle sa dostanem do obchodu kupim zmes a uvarim...uz neviem co stale vyvarat a sme polievkovy takze veeelmi pekne dakujem 😀

bzucinka2
27. okt 2011

@titkovamiriam ja mam recept co hned este horuce prekrajujem a natieram lekvarom a tie su makke hned a teraz baby davali novy recept tak vyskusam 🙂