icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

adka7755
28. okt 2011

u nás dnes bude plný dom detí,keďže sú prázdniny...a ja som doma s malým 😉 čiže okrem drobca budem mať na starosti ešte troch chalanov vo veku 9 - 11 rokov,čiže varíme a pečieme od rána.-)
Polievočka bude rajčinová so syrom 😀 , druhé jedlo bravčové kocky na leči s haluškami 😀 a ako dezert jablkovo-orechové štrúdle 😀 😀 😀
Bon apetit...

akika722
28. okt 2011

ahojte 😵
dnes halušky-tvarohové & kapustové+od včera ostal ešte fazulový privarok s klobaskou pre mm

zajtra-kuracia polievka & druhe jedlo-ryža+pečené stehienka a kapusotvy šalat 😉

raza
28. okt 2011

@zuziq ahoj, to akože ten mletý rezeň bez vysmážania pečieš v rúre, alebo ako ? 😕

raza
28. okt 2011

dnes to bude asi hustá krémová zeleninová polievka so syrom a bravčové soté s domácim uncle bens 😉

titkovamiriam
28. okt 2011

dnes podvecer upeciem pernícky a kdze mam doma vsetkych chlapov dnes robia čínu 😉 vo woku

stankapk
28. okt 2011

@veronika1417 ja tiez ako @kibuk len rucnym slahacom, iba raz som elektrickym slahala, a vsetko spolu, nie sneh zvlast.

zuziq
28. okt 2011

@raza jj ja tak robim vsetko, co sa vypraza, kedze neznasam ten smrad a mastnotu pri vyprazani 😀

andyb25
28. okt 2011

@veronika1417 Presný recept neporadím, lebo ich robím od oka. Dávam mlieko(podľa toho aké mám doma) buď polo alebo plnotučné , hladkú múku, štipku soli a vajce.Dôležité je odhadnúť tú správnu konzistenciu. 🙂)) Ale aj mne sa občas stane, že je cesto napenené, nechám ho chvílu postáť. Myslím, že to môže byť múkou, alebo mliekom.

mimikett
28. okt 2011

v rure sa nam pecu francuzske zemiaky, uz sme ich nemali vecnost a pritom je to taka dobrotka 😝

lydia22
28. okt 2011

Paradajkova polievka,pecene kuracie stehna,zemiakova kaša a kompot.

mata71
28. okt 2011

,,,cesnakova polievka,,domace rezance z vajickom 🙂 a bude aj na zajtra,

egyptanka
28. okt 2011

zeleninova polievka s pohankou a francuzske zemiaky s telacimi parkami.

isabella_fly
28. okt 2011

my mame navarene zo vcera, link je dolu, akurat som to robila s ananasom a pouzila som aj stavu z kompotu a pekne s ryzou 🙂

http://varecha.pravda.sk/recepty/zapekane-kurac...

zuziq
28. okt 2011

@veronika1417 mne sa tiez dlho nedarili palacinky a odkedy pouzivam ten recept 3 2 1 tak su super. Ale dolezite je aj nepiect ich prilis dlho, naozaj len kym trosku nechytia farbu a hned ich davat pod pokrievku.. potom su uuuplne fajne, nie su ako papier a chutovo parada 😉

jarunka111
28. okt 2011

u nás dnes karfiolová polievka, na večeru budú nejaké zapečené chlebíky. A potom sa bude trocha oslavovať, tak vyrobím nejaké rolády z lístkového cesta, smotanové tortičky a mäsko na spôsob španielskych vtáčikov 😉

happy8051
28. okt 2011

rajcinova polievka s bylinkami a syrom, zapekany karfiol s ryzou, hlavkovy salat

katkas1
28. okt 2011

takze dnes poobede budu langose, potom fasirka aby zostalo aj na zajtra bo budem mat navstevu a este take mini strudlicky z listkoveho cesta plnene jablkami a asi urobim aj lekvarove 😀 😀 😀 a zase sa mozme najsest do prasknutia 😝

tanika5
28. okt 2011

vajíčkové faširky a pre hladného tatinka vyprážaný syr na želanie :D :D

katkas1
28. okt 2011

@tanika5 to su ake fasirky prosim ta?

weverka11
28. okt 2011

hrachovu kašu 😀 a malemu zeleninovu polievočku

tanika5
28. okt 2011

@katkas1 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=42026 už sú hotové a sú výborné Drobec už dve zmastil nemiesto chutovečky :D

katkas1
28. okt 2011

@tanika5 dakujem, vyskusame 🙂

natyi25
28. okt 2011

mliečna lusková polievka so zemiakmi + kuracie rizoto so zeleninou 🙂 dúfam, že zostane aj na zajtra a na nedelu budem musieť niečo vymyslieť 😕

katkas1
28. okt 2011

@natyi25 no ved ked stale dufame ze zostane aj na druhy den a aj tak sa skoro vzdy musi varit, bo sa vsetko zje alebo pride chut aj na nieco ine 😕

monika127
28. okt 2011

plnena paprika

veronika1417
28. okt 2011

@jarunka111 smotanove torticky a zapekane chlebiky??? To znie super 😉 ako robis?

knichna
28. okt 2011

halušky s vajkom a so špenátom. rýchlo, ľahko, lacno a baby sa išli zadrhnúť.

jarunka111
28. okt 2011

@veronika1417 smotanové tortičky - klasická smotanová torta s piškótami, ale nie do tortovej formy, ale do misiek 😉 a zapekané chlebíčky ľúbime takéto - chleba natriem syrom, saláma (šunka aj nejaká suchá) rajčina, cibuľa (lepšie červená šalotka) navrch plátok nivy a zapiecť, občas ešte, ak nám chutí štipľavé, tak nejaké čili 😵 mňam, už mi slinky tečú 😀 😀 😀

nikita308
28. okt 2011

slepačí vývar, pečené kuracie stehienka, ryža s kukuricou... dcéra to zbožňuje a keďže sú prázdniny, tak jej urobím radosť... 😵 a vlastne, keďže mala aj narodeniny, tak sa ide piecť čokoládová torta... 😉

lucka1987
28. okt 2011

fazulovu polievku s udenym a kuracie rezne v tom chrumkavom od magi napady ci co to je.. robikm to prvy krat tak neviem