icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

mia258
29. okt 2011

Kuskus s paradajkami a tofu a ríbezľový koláč 😵

rebecca2006
29. okt 2011

@katushka16 ďakujem vyskúšam. Vera boli zemiakové, tak naudúce skúsim kapustové 🙂

mitka2007
29. okt 2011

preco v skutocnosti neexistuju HRNCEK VAR a STOLCEK PRESTRI SA? 😒

prahaxx
29. okt 2011

@gianni polovica uz zjedena 🙂 lepilo sa to, ale s namocenymi dlanami to islo lepsie 🙂 len ked sa viezli v aute, tak stratili formu, asi som dala moc vody 🙂 nabuduce menej 🙂

zebra41
29. okt 2011

pecene kuracie stehna ryza, babovka a na veceru som upiekla pizzu

gianni
29. okt 2011

a na večer makový hrnčekový koláč

@prahaxx o.k.,vyskúšam aj ja niekedy a tie hrozienka s orechami si močila až 24 hod.či menej?netreba zliať tú vodu komplet ked sa zvyšuje ?

nelicefo
29. okt 2011

Pizza. 🙂

ikika
29. okt 2011

My dnes zeleninova polievka s krupicovymi knedlickami, slovensky zemiakovy salat 😵 s pecenou fasirkou so syrom a manzel s rybou. 😵

miruss
29. okt 2011

@ikika: U nás snes bolo podobné menu: Fašírky, zemiaková šalát, decká varené zemiaky a fazuľová polievka. Zajtra nás pozvali na obed svokrovci, takže nevarím.

mata71
29. okt 2011

že párky horcica chlebik,,rybacia natierka z tuniaka,,,,,,teraz varim vajicka a zemiaky 😵 na salat na zajtra,

ikika
29. okt 2011

@miruss nas tiez zajtra pozvali svokrovci... takze tiez nevarime... 😀

gianni
30. okt 2011

ešte neviem asi francuzske zemiaky

adelaida33
30. okt 2011

kuracie nugetky v cestičku, zemiaková kaša a višňový kompót

sisanka
30. okt 2011

kuracie nugetky v zemiakovom cesticku, zemiakova kasa alebo hranolky (kto co chce), uhorkovy salat, zeleninovy salat s balkanskym syrom, smotanovo-pudingovy kolac.... 🙂

mata71
30. okt 2011

bravcove rezne,zemiakovy salat,z kosti z kare polievka,rezance,,,pernik,kremese,suche kolaciky,,,a chlebicky,,,su hody,,,a urcite sa zastavi nejaka rodina ked pojdu na hroby,,, 🙂

zuzka1008
30. okt 2011

hovädzia polievka a gaštanový koláč so šlahačkou

lizatko1009
30. okt 2011

ej ta vy vypekate u nas sa nikdy nepecie nic, velke dzabanie a ani sa to neoplati, lebo ked pojdem do obchodu a kupim z kazdeho druhu kolko potrebujem este ma to vyjde menej, u nas dnes hovadzi vyvar a paradajkova omacka s hvadznou z polievky a zemiakova kasa.

nanulik
30. okt 2011

u nás segedín s knedlou a polievka výnimočne žiadna

monika2712
30. okt 2011

Tak toto bude u nas dnes na obed.. specialna staroceska svieckova dusena v rure... prvy krat to robime takto, tak som zvedava ako to dopadne 😎

mia258
30. okt 2011

My dnes máme krémovú zeleninovú polievku, ako jednu z naj mojej malej 🙂

Baby poraďte nejaký dobrý recept na kelový prívarok alebo niečo, kde zúžitkujem veľa ružičkového kelu 😀

petusko
30. okt 2011

u nas dnes slepacia polievka, spanielske vtacky s ryzou a od vcera je torticka s parizskou slahackou 🙂

mmonika
30. okt 2011

No ja dnes nevarím ,varí manželík.. takže na obed bude slepačia polievka so slížami ,a halušky s kuracím paprikášom. 😉

iinuska
30. okt 2011

pecena kacica, lokse, kysla uhorka, slepaci vyvar

gucz
30. okt 2011

u nás sa dnes dojedá hrachová kaša s klobáskou. A deťom akurát robím palacinky s marhuľovou nugetou (domácou).

gucz
30. okt 2011

@rebecca2006 ja robím palacinky z 500ml mlieka, 250g polohrubej múky, 2-3 vajcia, 10-20g cukru, jeden vanilínový cukor. Netrhajú sa a sú výborné

d_anica
30. okt 2011

My mame hovadziu polievku a zeleninovy kuskus, s cuketou a baby karotkami. A este mam chut upiect nejaky dezert...

dena
30. okt 2011

plnene pecene kura, ryza a kompot

miriamr
30. okt 2011

slepačí vývar s rezancami, plnené kuracie stehná pečené spolu s americkými zemiakmi a sedliacke kuracie krídelká 😀 , puding s ovocím a piškótkami 😉

lenka268
30. okt 2011

dnes, maso pecene, kapusta, knedla

tinuskaha
30. okt 2011

hovädzi vyvar s rezancami,kuraci spiz pecene zemiaky a bud uhorka,alebo nejaky kompot 😉