Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
dnes sme mali polievku zo sojovych fazuliek http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=20276 ktoru milujeme a k tomu sa dopeka zemlovka
@gucz no, ono to vyjde asi tak aj u mňa, akurát tam dávam trochu tej perlivej minerálky, sú ľahšie, a hlavne viac tých vajíčok 🙂
@lucikatn super nápad, určite vyskúšam tú polievku, môj malý je polievkový a už som nevedela, akú mu uvariť 🙂
u nás dnes mäsová polievka s pečeňovými haluškami, uvarili sme už včera na 2 dni,a tzv. brašovské cesnakové pečené mäso, recept mám od svokry, sú to jednoducho zemiaky na kocky a bravčové mäsko na malé kocky dokorenené racou, čiernym korením a hooodne cesnaku, Strašne rada to robím, lebo je to bleskovica a je to veľmi vďačné jedlo 🙂
my dneska mame gulasovu polievku este zo vcera a potom som robila salat a rezen mnaaaaaaaaaaaaaaaam a pikela som jablkove rezy a cakam kedy pridu hladosi domov, este nikde nikoho 😀
polievka zo včera-kelová a mm navaril balkánsky plameň s opečenými zemiakmi
zemiacky na plechu s tatarkou
dnes varí u nás tatino :D gulášik s ryžou 🙂
@katana11 ten segedín je výborný, manžel povedal, že je prudko jedlý 😀, akurát som ho menej zahustila a mužovi sa zdal aj tak dosť, lebo jeho mama tuším nezahusťuje, mne sa zdá fajn, taký akurát, ešte raz dík za recept, ďalšie jedlo v jedálničku 🙂, kým budem babka, tak sa aj variť naučím 😀, také klasické jedlá...
@luy napíšeš celý postup na tie vrkoče? ďakujem
@rastulka napíšeš postup na halušky?
@rebecca2006 ako sa pri tom pečenom mäse postupuje?
hovadzia polievka,vyprazane kura,salat,ryza,tvarohovo jablkova a makovo jablkova strudla
@rastulka mnaaaaaam 😉
noooo,takmy dnes ryzu a pecene gazdovske kuracie prsia,slaninka,bryndza a cibulka 😝 😀 😀
zeleninova polievka, hlivovy perkelt, knedla
@katushka16 ako robis ten balkansky plamen???lebo raz som to jedla a teraz neviem nikde recept najst,som to mala z nejakej knizky....
madarsky gulas s knedlou, polievka z hlavkovej kapusty a piskotovy kolacik 🙂
@rebecca2006 ona je v podstate rychla pokial mas predvarenu soju. Ja si vzdy uvarim cely balik, dam do mrazaka a postupne si odoberam kolko potrebujem 😉
hovädzí guláš s knedlou
ostrokyslá polievka, peč.kura, ryža, vanilkový puding s banánmi a brusnicami
Kura&ryža; slepačí vývar a jablkový koláč. 🙂
ja som bola u svokry 🙂 robila také bravčové mäso zapečené s cibuľou, syrom a hríbami + zemiaková kaša. Zjedla som len cibuľu, syr, hríby a kašu, mäso eee, bleeee 😀
dnes sme dojedali zo včerajška ale robila som koláčik, ktorý sem niekto hodil dunajské vlny - višňový koláčik a bol výborný 🙂
Recept na lasagne by mi mohol niekto napisat? dakujem

kuracie rezne v 3obale z rury, zemiakova kasa a mrkva s hraskom