Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@katushka16 ďakujem vyskúšam. Vera boli zemiakové, tak naudúce skúsim kapustové 🙂
preco v skutocnosti neexistuju HRNCEK VAR a STOLCEK PRESTRI SA? 😒
pecene kuracie stehna ryza, babovka a na veceru som upiekla pizzu
My dnes zeleninova polievka s krupicovymi knedlickami, slovensky zemiakovy salat 😵 s pecenou fasirkou so syrom a manzel s rybou. 😵
že párky horcica chlebik,,rybacia natierka z tuniaka,,,,,,teraz varim vajicka a zemiaky 😵 na salat na zajtra,
ešte neviem asi francuzske zemiaky
kuracie nugetky v cestičku, zemiaková kaša a višňový kompót
kuracie nugetky v zemiakovom cesticku, zemiakova kasa alebo hranolky (kto co chce), uhorkovy salat, zeleninovy salat s balkanskym syrom, smotanovo-pudingovy kolac.... 🙂
bravcove rezne,zemiakovy salat,z kosti z kare polievka,rezance,,,pernik,kremese,suche kolaciky,,,a chlebicky,,,su hody,,,a urcite sa zastavi nejaka rodina ked pojdu na hroby,,, 🙂
hovädzia polievka a gaštanový koláč so šlahačkou
ej ta vy vypekate u nas sa nikdy nepecie nic, velke dzabanie a ani sa to neoplati, lebo ked pojdem do obchodu a kupim z kazdeho druhu kolko potrebujem este ma to vyjde menej, u nas dnes hovadzi vyvar a paradajkova omacka s hvadznou z polievky a zemiakova kasa.
u nás segedín s knedlou a polievka výnimočne žiadna
My dnes máme krémovú zeleninovú polievku, ako jednu z naj mojej malej 🙂
Baby poraďte nejaký dobrý recept na kelový prívarok alebo niečo, kde zúžitkujem veľa ružičkového kelu 😀
u nas dnes slepacia polievka, spanielske vtacky s ryzou a od vcera je torticka s parizskou slahackou 🙂
No ja dnes nevarím ,varí manželík.. takže na obed bude slepačia polievka so slížami ,a halušky s kuracím paprikášom. 😉
pecena kacica, lokse, kysla uhorka, slepaci vyvar
u nás sa dnes dojedá hrachová kaša s klobáskou. A deťom akurát robím palacinky s marhuľovou nugetou (domácou).
@rebecca2006 ja robím palacinky z 500ml mlieka, 250g polohrubej múky, 2-3 vajcia, 10-20g cukru, jeden vanilínový cukor. Netrhajú sa a sú výborné
My mame hovadziu polievku a zeleninovy kuskus, s cuketou a baby karotkami. A este mam chut upiect nejaky dezert...
plnene pecene kura, ryza a kompot
slepačí vývar s rezancami, plnené kuracie stehná pečené spolu s americkými zemiakmi a sedliacke kuracie krídelká 😀 , puding s ovocím a piškótkami 😉
dnes, maso pecene, kapusta, knedla
hovädzi vyvar s rezancami,kuraci spiz pecene zemiaky a bud uhorka,alebo nejaky kompot 😉

Kuskus s paradajkami a tofu a ríbezľový koláč 😵