icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lumimi
31. okt 2011

dnes sme mali zemiakové placky, zajtra budu prirodne rezne so zemiačikmi.

katana11
31. okt 2011

@ukana dakujem dakujem no budem rada ak by si si nasla cas a skusila to odvazit lebo ja keby som mala aj 10 oci tak to neurobim dobre 😅

ukana
31. okt 2011

@lucinenka001 , ja kurča pečiem na 220-230C...zo začiatku zakryté, po cca 40min odokryjem na 20 min.

lucinenka001
31. okt 2011

@ukana

dakujem krasne za radu 😉

gianni
31. okt 2011

dnes sme si už pripravili s priatelom na zajtra kurací vývar a z toho mäsko na kurací paprikáš+ maslové halušky

adulikka
31. okt 2011

ja dnes plnenú papriku s knedlou .ja si dala k tomu ,ale zemiaky

aduskatt
31. okt 2011

@lucinenka001 ja peciem 45 minut na 180 zakryte, potom este 20 minut odokryte dopekam

katkaaalex
1. nov 2011

@lucikatn ja som ich robila "od oka", 1 salku sosovice som uvarila, ked bola makka scedila som, 2 struciky cesnaku, 1 vacsia opraz. cibulka, sol, korenie, majoran, asi 2 hrste ovs. vlociek. Nedrzalo to velmi po hromade no nejako sa mi podarili a chutili nam 🙂 . K tomu som spravila opekane zemiaky na plechu a salat z cinskej kapusty. Tvoj drobec papa zeleninku? Lebo nas Alex vobec, je velmi tvrdohlavy a nechce ju vobec ochutnat, inak do 2 rokov papal pekne - cibiky, zeruchu, redkovku, rajcinky... teraz len ovocie, no snad sa casom polepsi 🙂

adelaida33
1. nov 2011

cuketová polievka a prívarok zo zelenej fazuľky + volské oči a zemiaková kaša

tinuskaha
1. nov 2011

z nosa mi tecie a nemam najmensiu chut varit ☹ ale maly musi nieco jest tak mu urobim cestovinku s tuniakom to lubi 🙂

nikita308
1. nov 2011

bryndzové halušky... ale dnes sa mi brutálne nič nechce... ☹

lucikatn
1. nov 2011

@katkaaalex vdaka skusim aj podla teba ich urobit 😉 nas Timi by jedol iba zeleninu (este viac ako ovocie) - on maso nechce jest. Fakt vynimocne si da aj to len kusok. Uz som skusala na vsetky mozne sposoby. Dokonca aj v polievke (vyvare) ked zaciti ze tam bolo vyvarene tak dojedol.... Ale zeleninu miluje (hlavne uhorky ci uz kysle alebo cerstve a rajciny su jeho droga) a sojove jedla - velmi rad ma sojove natierky. Vajicko to tiez odmieta a zje to len ked robim vajickovy chlieb. Citala som ze dieta ma take obdobia a treba len vydrzat a stale dokola ponukat a ponukat... 😉 skus mu do kompotovej misky nakrajat nejaku zeleninku a popri hrani mu to dat pri neho a ani si neuvedomi ako si bude postupne brat - to mam osvedcene 😀

kralicica
1. nov 2011

paradajková polievka, pizza štangle a kuracie soté s penne

chloe001
1. nov 2011

Segedin s knedlou...

kikatko
1. nov 2011

kuracie lízatka a domáce hranolky

lenka268
1. nov 2011

rajcinova polievka, pangas so syrom s ryzou a salatom

saxana123
1. nov 2011

tak my máme kuraciu zeleninkovú polievku s krupicovými haluštičkami zo včera a dnes som k tomu prirobila buchty so slivkovým lekvárom 😵

mia258
1. nov 2011

Dnes som urobila farfalle s kalamármi a zeleninou 😵 mňam, malá spráskala celý tanier 😅

lucinenka001
1. nov 2011

@aduskatt

ahoj, dakujem za radu, tak ako vidim kazdy si pecie po svojom 😉

jarunka111
1. nov 2011

dojedáme španielske vtáčiky s ryžou a zajtra tvarohové papardelle, plesňový syr zapečený v lístkovom ceste so zemiakmi a teraz tu už vonia jablkový koláč-pyté mňam 😉

egyptanka
1. nov 2011

slepacia polievka s krupicovymi haluskami a smotanovy perkelt s cestovinou a uhorkovym salatom.

kacickah
1. nov 2011

pecene bavorske koleno kysla kapusta a zemiaky

titkovamiriam
1. nov 2011

dnes kura na mede s ryzou,tortička s tekvicovou plnkou/korpus kupovaný 😀 /polievka kuracia
zajtra strapačky a fazulova polievka s paradajkovým pretlakom

kazdy den 3-4 plechy susených jablk 😉

maculik
1. nov 2011

@titkovamiriam mnaaam, tie strapacky vyzeraju uplne uzasne, ja som ich nejedla, odkedy zomrela babka, co je 14r 😅 Prosimta, ako sa robia? Ja ich zboznujem, bohuzial, mama ich robit nevie, ale ja by som ich rada zaradila do nasho jedalneho listka 😵
a na susenych jablckach aj my ficime, nasi nam poslali plnu debnicku jablk, tak miname, aby nezhnili 🙂

titkovamiriam
1. nov 2011

@maculik
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=36206
a ja mam tiež vela jablk do Vianoc nevydrzia,zavaraniny nemam kam uz ukladat ,tak susenie je uzasne.... 😉
a este k tym strapackam-halusky nemusia byt zemiakove ,mozu byt aj obycajne no ja milujem zemiakove cesto ci uz na strapacky alebo bryndzaky 😉 tak ti prajem dobru chut,lebo je to rychle a lacne jedlo...

maculik
1. nov 2011

@titkovamiriam dakujem! ja tiez mam velmi rada zemiakove cesto, aj knedliky zemiakove a pod., nie je to take mukove. Takze u mna halusky isto budu zemiakove 🙂 Len musim zajtra pozriet v obchode, ci tu maju kyslu kapustu, ale mm hovori, ze maju, tak ak hej, hned ich na stvrtok spravim 😵

luly13
1. nov 2011

@titkovamiriam dala by si navod na susenie jablk? Este som to nerobila...no si ma inspirovala ;)

aduskatt
1. nov 2011

@lucinenka001 no ved ako by to bolo, keby sme vsetci varili rovnako?🙂))

akika722
1. nov 2011

zajtra ryžovy nakyp 😉