icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

rebecca2006
2. nov 2011

zapekané kuracie prsia so zemiakmi a údeným syrom, šošovicovú polievku s tofu pre krpca

jarunka111
2. nov 2011

encián v lístkovom ceste so zemiakmi 🙂 dnešný experiment, tak som zvedavá, či sa budem aj potom usmievať 😀

eri28
2. nov 2011

par dni do zadu to boli zemiakove pyre a rybie prsty, a brokolicova polievka mnam

peta268
2. nov 2011

dnes bol granadir a zeleninovy salat a zostalo aj na zajtra ;)

akika722
2. nov 2011

ahojte kočky..Nejaky osvedčeny receptik na šišky??? 😒 mm dostal chuť na šišky a chcem skusiť niečo "nove" 😅 niečo osvedčene 😅 dik 😀

lucka1987
2. nov 2011

@akika722 😀 😀 😀 mm sa vracia z Fr a prave mi volal nech zamiesim na sisky 😀 ze dojde zajtra... 😀
ja idem urobit len take rychle hladka muka tepla voda a kvasok, a olej, a sol. 😅
ale kdesi som nasla ze 8 zltkov hladka muka, polohruba muka.. a dalej neviem.. ale sa mi zda vela tych 8 zltkov 😅

akika722
2. nov 2011

@lucka1987 presny recept?gramaž? 😅

akika722
2. nov 2011

@lucka1987 vdaka 😉

veronika1417
2. nov 2011

@akika722 pozri par stran dozadu 🙂 alebo pockaj som ho kopirovala od jednej zlatej a ochotnej holky 🙂

Recept na super Sisky

3dc mlieka
stipka soli
100g masla
2 vajcia
3 vel. lyz. cukru
400g polohrub. muky
200g hl.muky
1 drozdie
vanil. cukor

mliecko dam zletit, drozdie namrvim don, plus dam tam 1lyz. muky a necham vykysnut. Overene to mam ked to necham zletit v mikrovlnke a tam to necham aj kysnut je to raz dva . potom pridam dalsie suroviny premiesam rukami nezlaknite sa toho cesta a hlavne nic viac tam nepridavajte ani muku aby neboli sisky tazke a sup zase na teple miesto kysnut ja to opat necham v mikrovlne. Ked cesticko sa vyduje tak ho este raz premiesim a potom sup cesticko si vyvalkam na pomucenej doske tu kludne pouzivajte hl. muku aby sa vam ceto nelepilo a decakom vykrajujem male sisky. Su super mnam...

Ja som ich este nerobila len dnes som si okopirovala recept 🙂

veronika1417
2. nov 2011

@akika722 aaa uz mam aj meno recept na sisky dala @katana11 dakujeeeem!!!

gianni
2. nov 2011

dnes sme dojedali kurací paprikáš s haluškami a robila som čerešnový koláč so zlatým klasom na vrchu

tosomja
2. nov 2011

dnes len cestoviny 🙂 zajtra segedínsky guláš

adulikka
2. nov 2011

na obed od včera plnenu papriku si dal manžel...a my vyprážaný syr

gucz
3. nov 2011

u nás boli včera kuracie prsíčka so zeleninou na kari so smotanou a k tomu ryža a dnes.... asi uvarím hovädzí gulášik

zuziq
3. nov 2011

tak dnes si urobim radost - kolozvarska kapusta mnam 😵

tinuskaha
3. nov 2011

dnes zemiakove pirohy plnene slivkovym lekvarom,mm ma este salat a rezen🙂

adelaida33
3. nov 2011

U nás dnes rybie prsty, zemiaková kaša, tatárska omáčka. A jablková žemľovka.

saeda
3. nov 2011

odvcera zostal este peceny zubac s varenymi zemiacikmi a k tomu salat z cervenej kapusty..... ale dnes narychlo spravim koprovu omacku s vajickom 😀

a mame zeleninkovu polievocku zo struhanej mrkvy 🙂

majina.b
3. nov 2011

poradte, našla som recept, http://kucharkazeslovacka.ic.cz/telgartskyrizek...
otázka - vklepávali ste struhanku /ako je v recepte/ do mäsa, ako je to chuťove? nemám veľku odvahu

majina.b
3. nov 2011
elinka84
3. nov 2011

@majina.b Ja to robím pravidelne pri "obrátených rezňoch" (najprv strúhanka-múka-vajíčko) a v podstate to nie je nejako cítiť, že je tam tá strúhanka zaklepaná....takže smelo do toho!!! 😀

majina.b
3. nov 2011

@elinka84 ď. 😉 tak v nedeľu urobím

mata71
3. nov 2011

Včera nakoniec lokše a fazulova mliekova polievka
Večer prevareny bočik,opaprikovany...........može sa papat len tak s chlebom.
Dnes madarsky gulaš a knedla,,,,,,a paradajkova polievka.

titkovamiriam
3. nov 2011

u nas dneska kalerabova polievka a cestoviny s domacou omackou 😉

prahaxx
3. nov 2011

bohata zeleninova polievka s vajickom a petrzlen.vnatou a rizoto "co dum dal"

zuzka1.
3. nov 2011

@jarunka111 ahoj, encian zabalis do listkoveho cesta a pecies? nejake speci ingredincie tam davas? znie to vyborne.

my tento tyzden:
morcacie zavitky so slivkou, ryza, salat z cervenej kapusty
dojedanie slepacej
fazulova biela
leco
plnena paprika
steaky, zemiaky, anglicka zeleninka, dresing
panna cota
vyprazany syr, hranolky

chrobulka
3. nov 2011

vcera sme mali zemiakovy privarok s fasirkou plnenou vajcom...
dnes dojedam na obed tiez.
na veceru "rasta pasta" cestoviny nase oblubene...
= cestoviny (penne, papardele, spagety, vretena... ) + omacka z kuracieho maska, susenych paradajok, kuska slaninky, smotanovo syrova omacka + cesnak a pesto, posypane parmezanom... MNAM

jarunka111
3. nov 2011

@zuzka1. ahoj, našla som si recept, že na cesto sa dá trocha kečupu, pór a na to položiť syr a zase kečup-pór, zabaliť, povajcovať a piecť. Ale na budúce by som tam dala iba syr 😉 .........chutné týždenné menu 🙂

akika722
3. nov 2011

@veronika1417 vdakaaaaaaaaaaaaaaa 😵