icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

vivusika
4. nov 2011

kuracia polievka so zeleninou a písmenkami, fašírky pečené v rúre k nim zemiaková kaša a kysne mi cesto na makovník 🙂

sisanka
4. nov 2011

dojedame brokolicovu polievku a upeciem tie "koblihy z trouby" 🙂 inak ani dukatove buchticky by neboli zleee..uvidim ci sa mi bude chciet 😉

danielaj
4. nov 2011

biela polievka so zelenej fazuľky - lúsková, včera čerstvo ulovená pečená šťuka na masle s cesnakom, zemiaková kaša, a nepečená piškótovo-jablkovo-hruškovo-pudingová torta so šľahačkou- staršia dcéra má dnes meniny 😉

petra1303
4. nov 2011

@veronika1417 no ja idem robit zivansku...to je rychle a pecie sa to samo... 😉

mia258
4. nov 2011

Paradajková polievka, zeleninový nákyp a citrónová bábovka 🙂

iwuskaaa
4. nov 2011

Krémová špenátová polievka, bravčové mäsko na rasci s tarhoňou, pre deti palacinky s marmeládou a šľahačkou 🙂

kohutovci
4. nov 2011

mliecna sosovicova polievocka na kyslo a k tomu pastierka kapsicka ( zemiakove placky plnene restovanou pecienkou na cibulke a kari korenim)

@mia258 mnaaam babovka... super napad.. dakujem za typ 😉

snazilkas
4. nov 2011

Baby poradte co zajtra varit. Rozmyslam nejake pecene bravcove maso, mate nejake recepty??? Pride nam pomoct robit kolega aj s frajerkou, ja chcem riadit, tak aby som dlho nemusela stat pri sporaku. Popripade nieco, do coho nalozim dnes vecer masko a zajtra to len supnem do rury 🙂 Dakujem.

denisse
4. nov 2011

u nas dnes vlockova polievka a pohankove fasirky s kasou ..
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=27804

moonlightka
4. nov 2011

@denisse jej super recept 😉 cim by sa dali nahradit tie sampinony? lebo tie moc nejeme 😉

moonlightka
4. nov 2011

my dnes rajcinova polievka a paprikas

denisse
4. nov 2011

@moonlightka
ja som dala len trosicku mrazenych hub, co nazbieral svokor, lebo ich chcem dat aj malej a tej huby este nedavam ... aj som to kvoli nej menej osolila a teda potrebovalo by to viac korenia ... mozno by sa tam hodila sunka?

moonlightka
4. nov 2011

@denisse dik dobry napad...ja to skusim paci sa mi to velmi...tu pohanku mam v spajzi uz pol roka a neviem co s nou 😉

poleva
4. nov 2011

@snazilkas segedínsky,máš to raz dva,akurát varím 😵

snazilkas
4. nov 2011

@poleva fuu vidis 🙂 Dobry napad, mam aj kapustnicu zo zabijacky, plna masa, dost stiplava, tak na segedin by sa hodila...a bude to o to jednoduchsie 🙂 Dakujem.

fanka33
4. nov 2011

fazulova polievka a cestoviny

poleva
4. nov 2011

@snazilkas ja varím na 2 dni,už je skoro hotový,je to rýchlovka

peta268
4. nov 2011

dnes zemiakova polievka a slivkove gule, zajtra budu tekvicovo-zemiakove placky plnene bravcovym sote a nejaky kolac upeciem, asi pernik

monika2606
4. nov 2011

zapekané cestoviny 😉

miriamr
4. nov 2011

mm išiel s kolegami na "kačacie hody", tak my s malou sme si spravili "len" rajčinovú polievku a cestoviny s tvarohom 😵

jania023
4. nov 2011

U nas dnes plnena paprika v paradajkovej omacke

nelicefo
4. nov 2011

drahy sa cinil a spravil pecienku 😀 ale to ja s malou jest veru nebudem 😝 To on si zje aj s nasim psom 😅 😀 😀 😀

titkovamiriam
4. nov 2011

ja tiez dusim pecienku a slovensku ryzu uz mam uvarenu 😉

titkovamiriam
4. nov 2011

@snazilkas pečene maso mas raz dva daj ho na pekac,osol,pridaj rascu majoranku,popripade zeleninu a upec.
ja robim napr:
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=42733&ord...
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=38096

mrkvakatka
4. nov 2011

dneska bola picoška, jedna s klobáskou, nivou, šunkou a druhá s pikantným lečom, šampinonmi a malokarp. salamou, že mnam

mia258
4. nov 2011

@kohutovci nemáš začo 😀 A podarila sa nakoniec?? 😅

titkovamiriam
4. nov 2011

@mrkvakatka rozprááááávkovééééé 😀

tigris20
4. nov 2011

ja som dnes robila bryndzove halusky,zajtra budu halusky,potom buchty na pare🙂

00vladka00
4. nov 2011

@luy mne sa moc nepacia je to dost suche,ja som k tomu robila ryzu

kohutovci
4. nov 2011

@mia258 ahooj.. no po tych plackach sa mi veru uz nic nechcelo.. chute som si zahnala cokoladovymi vlockami a bananom 😅 zajtra ju upeciem 🙂