icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

mia258
4. nov 2011

@kohutovci nám ešte pár kúskov zostalo 😵 Teraz študujem jeden recept od svokry na polievku, ktorú mám zajtra variť 😀

happy8051
4. nov 2011

dnes sme nevqrili, jedli sme kacaciu pecen dusenu, s pecivom a zeleninou... zajtra ma mala krst, takze varine, pecieme cely den... zajtra hodim fotky

kvojtanikova
4. nov 2011

baby ktore nakladate kapustu - stretli ste sa uz s tym ze nakladat do normalnych 7dcl poharov, zavieckovat, nechat kvasit, vraj sa to viecko ma dvihnut a potom zase same klesne...? Nasla som totiz taky recept, a pisu ze "viecka OMNIA" - to su tie co sa krutia alebo co sa iba zatvoria tzv. "hlavou" (tie ploche) ? Lebo neviem ake mam pouzit... Dakujem.

sybilka
4. nov 2011

@mariana0915 ahojky....ja robím žemlovku s vianočky a to tak ,že si dám cca.liter mlieka do toho asi 5 žltok ,van.cukor a kr.cukor asi 3pl.Vianočku si nakrájam na tenšie plátky a namáčam do mlieka a ukladáš na plech ked je plech pokrytý tak si vymiešam asi 3 velké kyslé smotany a 1 tvaroh +1.van.cukor a kr.cukor podla chuti ako to chceš sladké 🙂Touto zmesou si pokrijem vianočku a na vrch nakrájam na plátky lupané broskine ...potom urobíš druhu vrstvu s vianočky a dáš cca na pol hodku do rury a ked bude mat vianočka peknu farbu do ružova tak si vyšlaháš zo zvyšných bielok sneh s cukrom a dáš ešte na 5.min do ruri zapiect 🙂 dobru chut

gianni
4. nov 2011

dnes len polotovar pizza bo sme behali po obchodoch a pri doktorke s malým a teraz máme v rúre plnené kurča a zemiaky na zajtra

mitka2007
4. nov 2011

nooooooo,tak ja zatra,ze varene zemiaciky a k nim vysmazeny hermelin v cesticku s kyslou smotano a ribezlami. 😵

miruss
4. nov 2011

Ja som dnes varila paradajkovú polievku, pečienku a ryžu. Bude aj na zajtra. V nedeľu kuracia polievka a segedín.

tosomja
4. nov 2011

plnená paprika, paradajková omáčka, knedľa
Zajtra nič - dojeme, čo zostalo, upečiem len koláč (banánový)

adulikka
4. nov 2011

čo zostalo pár kúskov kurčata ,tak oberiem a spravím z neho rizoto zajtra

sisanka
5. nov 2011

my dnes vyprazany syr so zemiakmi a domacou tatarskou..vecer upeciem smotanovo-pudingovy kolac na zajtra a nejake natierky na jednohubky,bude navsteva tak si to dnes pripravim uz 🙂

firstbaby
5. nov 2011

u nas dnes hovadzi vyvar s cestovinou a pre mna a manzela robim hribovo-smotanovu omacku na cestoviny a malickej daco vymyslim 🙂

katka3012
5. nov 2011

dnes to bude take rychle ,zemiacky na plechu s tatarkou 😅

adelaida33
5. nov 2011

zemiakové placky s kyslou smotanou

mata71
5. nov 2011

varene vajičko,opečena sekana,, s chlebikom a horčicou,,,,,a podojeda sa čo zostalo,,,,,,

akika722
5. nov 2011

sójové mäsko s ryžou

zuzkaremiaska
5. nov 2011

hŕstková polievka už rozvoniava, ešte urobíme halušky s bryndzou.Mňamky... 😅

maculik
5. nov 2011

ahojte, ja dnes kremova cesnacka a na druhe akurat hladam inspiraciu tu, lebo nemam ani sajnu 😅 Nieco rychle a jednoduche, co aj deti spapaju 🙂

bubinko83
5. nov 2011

slepači vyvar a furmanske halušky

bambola
5. nov 2011

vcera vyprazane rezne so zemiakovym salatom (mm oblubene jedlo 😀 )
dnes kuracie pecienky na cibulke s ryzou (kedze tu tarhonu nemaju 😠 )
a zajtra to vyzera na grilovany hermelin s hranolkami a brusnicovou omackou 😉

kukujka
5. nov 2011

kuraci perkelt s cestovinou

mariana0915
5. nov 2011

kuracia polievka a pečene buchty s lekavarom (robim 1x ssnad sa budu dať jesť 🙂 )

aadulik2110
5. nov 2011

@mariana0915 tak držím palce, aby sa vydarili 🙂 a boli mňam

mariana0915
5. nov 2011

@aadulik2110 snad sa vydaria 🙂

blanocka
5. nov 2011

zeleninove fasirky s ryzou alebo zemiakovym pyre, to som sa este nerozhodla 😉

katka888
5. nov 2011

francuzke zemiaky, fazuloa polievka s rebrom a k tomu uvidim, skusim maslove halusky, este som take nikdy nerobila

nadhera
5. nov 2011

paradajkova polievka a masko chudunke s omackou a kolienkami. Vcera som robila prvykrat "ceregy" tak ich este dojeme. Ak niektora mamina poradi,ako ich spravne "prevliect" potesim sa. 😉

nadhera
5. nov 2011

a na zajtra chystam klasiku - kuracia polievka a upeciem kuriatko,ryza,kompotik - tento tyzden som zavarala hrusky. Tak uvidim,ci sa vydarili. V najhorsom urobim teply kompotik z jablcok /alebo hrusiek?/. Este stale mam hrusky a uz neviem,co s nimi. 😀

aadulik2110
5. nov 2011

zemiaková kaša a pečený "zajko" a k tomu sterilizovanú repu s kapustou

stanislavao
5. nov 2011

rybie file a zem.pyre.

exupery
5. nov 2011

raznici