icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

bridget
6. nov 2011

dnes zeleninova polievka s krupicovymi knedlickami, segedinsky gulas a knedla

lussy23
6. nov 2011

@rebecca2006 ďakujem za upozornenie, dám dva balíčky.

mata71
6. nov 2011

Kuracia polievka,zemiakove pyre,fasirka,hruskovy kompot a hruskovy obrateny kolac z makom,,,

irsina83
6. nov 2011

@ketkous nic tazke, rozdrveny cesnak, nasekana pazitka a petrzlenova vnat rozmiesanie s olivovym olejom a s trochou soli. Lososa som umyla osolila a na vrch rozotrela bylinky s cesnakom a dala som to do alobalu, podlala trochou vody a na 260 asi 30 min a potom odokryt a nechat zapiect najlepsie s vrchnym grilom v trube na 230 asi 5-8 min odhadom...do chrumkava... je fakt chutny 😉

ketkous
6. nov 2011

@irsina83 dakujem...hmmm fakt jednoduche,ale urcite vyborne...jednoznacne vyskusam!!!dakujem 🙂

tosomja
6. nov 2011

http://varecha.pravda.sk/recepty/cestoviny-so-z...
@damiankad niečo podobné tomu, vždy dám inú zeleninu - podľa chuti a zvyknem dávať aj za lyžičku kečupu 🙂

irsina83
6. nov 2011

@ketkous jaj a na vrch lososa daj aj rozmarin ked mas 😉

irsina83
6. nov 2011

@ketkous nemas za co 😉 a potom aj dobre pokvapkat s citronom ak mas rada. my mame radi peceny cesnak, dava tomu lososu super chut. na tu porciu co vidis na obrazku je asi 500g lososa som pouzila celu hlavicku cesnaku 😉

malinovka333
6. nov 2011

slepačia polievka,kuracie rezne v cestíčku,bravčové rezne, pečená kačica,zemiakový majonézový šalát, zákusky a kolotoče 🙂

egyptanka
6. nov 2011

sosvicova polievka a hovadzie po znojemsky s tarhonou, dezert cokoladovy puding s jahodami a piskotmi

ilijanka
6. nov 2011

Ahojte, nemáte niekto osvedčený recept na tekvicovú polievku z tej oranžovej tekvice? Ďakujeem...

mis_ka
6. nov 2011

@ilijanka ja som ju robila tento tyzden uplne jednoducho a bola uzasna, na oleji som si oprazila cibulu supla na to na kocky nakrajanu tekvicu a zaliala vodou. osolila, okorenila (dala som cerstvo mlete stvorfarebne). ked sa tekvica zacala rozvarat, vypla som ju a rozmixovala som ju ponornym mixerom, dochutila som to muskatovym orieskom. podavala som s tekvicovymi semiackami, kyslou smotanou a takymi tymi gulockami do polievky. tentokrat som nemala ale hodi sa do nej aj zazvor, koriander a tekvicovy olej 🙂 ja neviem varit s presnymi mnozstvami, varim od oka, podla chute.... takze ani presny recept neviem napisat :-/

ikika
6. nov 2011

My dnes skveleho lososa so spenatom zapeceneho v listkovom cesticku 😵 😵 😵 so zemiakovou kasou... skvela dobrota! 😵
http://www.nasa.sk/web/index.php?Itemid=69&cati...

ilijanka
6. nov 2011

@mis_ka díky za recept, a tú kyslú smotanu si zamiešala do polievky alebo si len dala navrch?

gianni
6. nov 2011

na ranajky bola drozdová nátierka,obed zo včera a maková bábovka

majina.b
6. nov 2011

dnes som našla na nete, trochu finančne naročnejši recept, ale sušené paradajky kto miluje 😉
http://www.recepty-vareni.eu/2009/03/07/videore...

ingrid56
6. nov 2011

@titkovamiriam ahoj, prosim ta, mozes mi napisat ako robis ten granadir?

zebra41
7. nov 2011

tak v sobotu tekvicova polievka, talianske kura (to robila maminka) a zemlovka
v nedelu vyvar, maso na stave so zeleninou, ryza

luy
7. nov 2011

zostalo z nedele jedlo,varila som kuraciu polievku,a urobila som rezne z bravčového stehna - naklepala ,obalila som v strúhanke,sol,čierne korenie a namočila do vajca a dala na bezolejovú panvicu.........mnam bolo to super,k tomu zemiakové pyré a čalamáda 😀

lucikatn
7. nov 2011

vcera sa dojedal gulas a pre maleho bolo dusene bravcove na hrasku s rascou a slovenska ryza. Popri tom bola tuniakova natierka so syrom a vajickom a pagaciky z lunexu. Dnes rozmyslam co uvarit lebo nam toho ostalo akosi pomenej ale este netusim co.... ☹

lucikatn
7. nov 2011

Viem ze je este skoro rozmyslat nad stedrovecernym menu ale neviete mi poradit recept na lososa - este som ho nerobila. A ako priloha by mal byt zeleninovy salat... vdaka 😉

sisanka
7. nov 2011

dnes dojedame..morcaci domaci vyvar,bravcove sote v zemiakovej placke, smotanovo-pudingovy kolac 🙂

pia22
7. nov 2011

Dievcata my mame dnes este zo vcera segedinsky gulas zo strany 666 a ze super mnamka🙂 V Bez servitky som minuly tyzden videla ako robili original Viedenske rezne a struhanku robili z cerstveho (?) peciva, co si neviem predstavit ako robia?!😲

lucikatn
7. nov 2011

@titkovamiriam vdaka za tipy 😉 Kopor mm velmi neoblubuje ale tie s brusnicovou a holandskou omackou vyzeraju fajn.

zuzka1.
7. nov 2011

u nas sme papkali😀 :
bravcove kockyna hrasku, kolienka
plnene baklazany zapekane, spargla zapekana obalena v sunke, varene zemiaky, salat
kuracie rezne v jogurte, zem,kasa, ryza, salat, slepacia poleivka
dnes dojedame

nanulik
7. nov 2011

@zuzka1. to ste mali v jeden den?😲

my dnes cestoviny s rajčinovo-cuketovo omáčkou a polievka fazulová zo včera

elina313
7. nov 2011

ahojte maminky, u nás dojedáme zo včera kuraciu rolku plnenú plátkom slaninky, suš. slivkou, ryžu, zemiakové krúžky opečené 🙂

veronika1417
7. nov 2011

@michaelabj mozem Ta aj ja poprosit o recept na keksiky? dakujem 😉