icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

bubinko83
8. nov 2011

ja zase neviem čo varit 😨

sisanka
8. nov 2011

ja dnes zeleninova polievka - po dlhej dobe tak som zvedava ci sa zje 😀 a kuraci perkelt,len neviem aku prilohu,ci kolienka,halusky,ryzu.... 🙂

ikika
8. nov 2011

My dnes pizza - muzov napad... 😀 mnjuáií
A asi spravim paradajkovu polievku so syrom... 😵

mia258
8. nov 2011

Dnes urobím zeleninový vývar a provensálsku rybu so zemiakmi a zeleninovým šalátom.

mimi21mimi
8. nov 2011

Rajčinovú polievku s nastrúhaným syrom a dukátové buchtičky.

lucikatn
8. nov 2011

juuuuuj posledne 2 tyzdne som taka leniva co sa tyka varenia a ani ma nic nenapada co by som uvarila... 😠 takze dnes iba puding a spolieham sa na chladnicku co da na zahryznutie 😀

monana
8. nov 2011

Tajada de limon:
bravcove kare (nakrajane na plátky, osolene a okorenene) opecieme na oleji, do vypeku dame cibulku a sampiony, podlejeme, podusime, pridame opecene maso a dusime do makka. Zahustime smotanou (s mukou) a po vychladnuti pridame citronovu stavu. Podavame so zemiakmi (alebo s pyre) a posypeme nastruhanym syrom 🙂

danielaj
8. nov 2011

krémová zeleninová polievka so sladkými zemiakmi a opečenými kúskami chlebíka, robila som prvýkrát a je to veľká mňamka, jablkové lievance 😉

lubka89
8. nov 2011

baby poradte nejaku dobru rychlu polievku... dakujem

adros
8. nov 2011

plnená paprika s knedlou, na večeru spravím zo starého chleba vajcové chlebíky a paprika bude aj na zajtra 🙂

adros
8. nov 2011

@lubka89 mrkvovo-hrášková

miriamr
8. nov 2011

krémová brokolicová polievka, steak z lososa a zemiaky 😉

jarunka111
8. nov 2011

@lubka89 mrkva, petržlen, zeler ( a vlastne ešte hocijaká zelenina, ale toto je u mňa základ) podusiť na masle (nie na oleji), zaliať vodou a nakoniec krupicové halušky 😉

erni
8. nov 2011

ja som dnes nakupila ingrediencie na cukinove placky takze zajtra sa tesim a kocky neviete nejaky dobry recept na tortu pre dieta?najlepsie nieco ovocno-tvarohove 🙂

dara76
8. nov 2011

dnesny obed: pecene kura na kyslej kapuste, varene zemiaciky ....mnam

katushka16
8. nov 2011

vajíčková polievka a žemlovka

bambola
8. nov 2011

kuracie stehna (palicky) pomaly zapecene, je to recept z casaku tak uvidim co z toho bude 😕 vyhralo to, ze sa len zmiesalo par veci nalialo na palicky a suplo do rury 😀 a ryza k tomu 😉

murinka
8. nov 2011

halusky s kapustou a este si spravim jablkovy kolacik

dada1212
8. nov 2011

včera len mrazená pizza, dnes kurací perkelt s haluškami

dada1212
8. nov 2011

a mám chuť na sladké, takže zajtra asi palacinky s tvarohom a čokoládou

titkovamiriam
8. nov 2011

a niečo z minuleho tyzdna... 😉

l.lara
8. nov 2011

u nas gulas..🙂 a jablkovy kolacik 🙂

lili_mia
8. nov 2011

varíte niektorá s parným hrncom? rada by som ryžu a kuracie mäso.. budem mať aj omáčku?

gianni
8. nov 2011

mala som z kurata cisté kuracie maso a to velmi nemusíme bo je to suché tak som ich urobila na cibulke s fazulou a kukuricou a potom cuketovú babu na plechu

adulikka
8. nov 2011

dnes langoše kopec cesnaku,syr,kečup 🙂

miluska.h
8. nov 2011

@pallacinka
@chrobulka
@anaxamon ahojte, dakujem za rady. vsetky ingrediencie okrem ryby mam uz davno kupene 🙂 asi zbehnem do viedne, co uz 😉 alebo tam dam avokado, ale to nie je ono,,,

katka3012
8. nov 2011

my dnes cestovinky so slaninkou a bryndzou,polievocka hribova

luy
9. nov 2011

mám zo včera jedlo,ale chcem sa opýtat robil niekto nepečenú tortu z piškót?Je to piškoty,cera,čoko na varenie,kakao,práškový cukor,orechy mlete.Piškoty polámat,tuk nad vodou roztopit ,pridať čokoládu na varenie,vymiešat,pridat piškoty,4 lyž. kakaa,cukor,orechy,spolu zmiešat dat do tortovej formy a do chladničky,zdobit podla vlastného uváženia.Našla som tento recept v synovom časopise pre deti!!!!!Zdá sa mi to rýchle a fajne.Poznáte to?V piatok ma švagor meniny a ide k nám na večeru a cez den mám lekárov tak chcem urobit niečo velmi rýchle.

chrobulka
9. nov 2011

@luy - znie to dobre, daj vediet, ako to dopadlo, ja take nepoznam... posli potom konkretny recept, komplet gramaze a tak... moze to byt fajn!
u nas dnes dojedam rascovu polievku s vajcom a varim francuzske zemiaky...

luy
9. nov 2011

@chrobulka nie su tam gramaže len 1 balik piskot,1 tuk,4 lyž. kakaa,1 čokoláda,cukor podla toho ako kto chce sladké,preto sa mi zdá jednoduchý