Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
ja dnes zeleninova polievka - po dlhej dobe tak som zvedava ci sa zje 😀 a kuraci perkelt,len neviem aku prilohu,ci kolienka,halusky,ryzu.... 🙂
My dnes pizza - muzov napad... 😀 mnjuáií
A asi spravim paradajkovu polievku so syrom... 😵
Dnes urobím zeleninový vývar a provensálsku rybu so zemiakmi a zeleninovým šalátom.
Rajčinovú polievku s nastrúhaným syrom a dukátové buchtičky.
juuuuuj posledne 2 tyzdne som taka leniva co sa tyka varenia a ani ma nic nenapada co by som uvarila... 😠 takze dnes iba puding a spolieham sa na chladnicku co da na zahryznutie 😀
Tajada de limon:
bravcove kare (nakrajane na plátky, osolene a okorenene) opecieme na oleji, do vypeku dame cibulku a sampiony, podlejeme, podusime, pridame opecene maso a dusime do makka. Zahustime smotanou (s mukou) a po vychladnuti pridame citronovu stavu. Podavame so zemiakmi (alebo s pyre) a posypeme nastruhanym syrom 🙂
krémová zeleninová polievka so sladkými zemiakmi a opečenými kúskami chlebíka, robila som prvýkrát a je to veľká mňamka, jablkové lievance 😉
baby poradte nejaku dobru rychlu polievku... dakujem
plnená paprika s knedlou, na večeru spravím zo starého chleba vajcové chlebíky a paprika bude aj na zajtra 🙂
krémová brokolicová polievka, steak z lososa a zemiaky 😉
@lubka89 mrkva, petržlen, zeler ( a vlastne ešte hocijaká zelenina, ale toto je u mňa základ) podusiť na masle (nie na oleji), zaliať vodou a nakoniec krupicové halušky 😉
ja som dnes nakupila ingrediencie na cukinove placky takze zajtra sa tesim a kocky neviete nejaky dobry recept na tortu pre dieta?najlepsie nieco ovocno-tvarohove 🙂
dnesny obed: pecene kura na kyslej kapuste, varene zemiaciky ....mnam
vajíčková polievka a žemlovka
kuracie stehna (palicky) pomaly zapecene, je to recept z casaku tak uvidim co z toho bude 😕 vyhralo to, ze sa len zmiesalo par veci nalialo na palicky a suplo do rury 😀 a ryza k tomu 😉
halusky s kapustou a este si spravim jablkovy kolacik
včera len mrazená pizza, dnes kurací perkelt s haluškami
a mám chuť na sladké, takže zajtra asi palacinky s tvarohom a čokoládou
u nas gulas..🙂 a jablkovy kolacik 🙂
varíte niektorá s parným hrncom? rada by som ryžu a kuracie mäso.. budem mať aj omáčku?
mala som z kurata cisté kuracie maso a to velmi nemusíme bo je to suché tak som ich urobila na cibulke s fazulou a kukuricou a potom cuketovú babu na plechu
dnes langoše kopec cesnaku,syr,kečup 🙂
@pallacinka
@chrobulka
@anaxamon ahojte, dakujem za rady. vsetky ingrediencie okrem ryby mam uz davno kupene 🙂 asi zbehnem do viedne, co uz 😉 alebo tam dam avokado, ale to nie je ono,,,
my dnes cestovinky so slaninkou a bryndzou,polievocka hribova
mám zo včera jedlo,ale chcem sa opýtat robil niekto nepečenú tortu z piškót?Je to piškoty,cera,čoko na varenie,kakao,práškový cukor,orechy mlete.Piškoty polámat,tuk nad vodou roztopit ,pridať čokoládu na varenie,vymiešat,pridat piškoty,4 lyž. kakaa,cukor,orechy,spolu zmiešat dat do tortovej formy a do chladničky,zdobit podla vlastného uváženia.Našla som tento recept v synovom časopise pre deti!!!!!Zdá sa mi to rýchle a fajne.Poznáte to?V piatok ma švagor meniny a ide k nám na večeru a cez den mám lekárov tak chcem urobit niečo velmi rýchle.

ja zase neviem čo varit 😨