Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
ahojte..u nas boli langose, hrachova polievka a vianocne vyrojovane pecivo . 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@vykrajovane 🙂
@katkas1 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=5654
velmi super a velmi jednoduche - fakt nemusis davat olej ani nic na palacinkar nepripecu sa ti! 😎
na ranajky cuketové lečo a ostatné zo včera+ pre malého banán medzi piškotami zaliate čokoládou
my sme mali bryndzove pirohy a zeleninkovu polievku s krupicovymi haluskami
robili ste niektorá tento koláč z mikrovlnky? lebo ja pred chvílou a bol ako kamen,skôr ako sušienka ale moji chlapi ho zjedli a zapili mliekom 🙂 http://www.artmama.sk/vsetko-ostatne/kolac-upec...
dnes varil manžel kapustovú polievku a bravčové mäso na zelenine ,tak mám pokoj z varením možno na tri dni ,použil tie najväčšie hrnce aké máme doma 😀
krémová cesnaková polievka s opečeným chlebíkom a bravčové plátky s lečom (šťavu z mäsa som rozmixovala kvôli deťom ) a kolienka. bude aj na zajtra... 🙂
sosovicovy privarok s opecenou slaninkou, viedensky knedlik
hm dnes od rana varim huspeninu, teraz som ju zlievala, tak drzte palce nech mi sadne 😀 lebo tolko masovej polievky by sme jedli tyzden 😀 😎
restované sójové mäso , syrová omáčka, cestoviny
Dneska kuracie prsia na prirodno a ryza,zeleninovy salat,babovka-kuracia polievka 😉 a uvidime co dostanem kupit na trhu 😉
dnes polievka zo zelenej fazulky so zemiakmi na kyslo a zapekany karfiol 😉
@firstbaby a ako robíš ten zapekaný karfiol??mám doma a neviem,čo s ním 😀
rozkázali si francúzske zemiaky 😉
@nelinka0401 uvarim si karfiol a aj zo dva vacsie zemiaky, spolu premiesam, ak mas doma sunku alebo sampinony, tiez mozes pridat, vsetko spolu do janskej misy, alebo inej zapekacej, a prelejem nalevom - 4 vajcia a 2 dcl mlieka, peciem asi 25 minut, potom naukladam platky syra alebo struhany syr a dopeciem vo vypnutej rure 😉
@firstbaby vdaka..skúsim..všetko mám doma..tak už aj idem pracovať na dobrom obede 😉
dnes si manzel rozkazal hrachovy privarok 😒
zemiaková polievka s párkom od včera, žemlovka s jablkami a tvarohom 🙂 a na zajtrajšie malého narodky 3bit koláč a vláčikovú tortu 😀
rajčinova polievka a granadir,
Polievka co dom dal a palacinky 3 2 1
na veceru budem varit asi spenat, uz sme to strasne davno nemali..
ahojte kocky,
neviete mi poradit, co take by som mohla uvarit mm a detom, idem zajtra rano do nedele prec, tak aby mali nieco na piatok-sobotu, v nedelu uz uvari mm. POlievku som rozmyslala asi cesnacku so zemiacikmi, to maju radi, ale druhe netusim. Vcera sme mali fasirky s kasou, predtym pecene stehna s ryzou., predtym granadir a palacinky.
Dakujem 🙂

ja som varila palacinky 3-2-1 - tie su super a lahke, nic viacej moj manzel by jedol len same sladke a je tenky ako prutik - keby ja som mala taky problem 😎