Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Ja asi spravím hovädzie na hrášku so zemiakovou kašou a pre muža zapekané cestoviny s brokolicou a slaninkou,
my ešte stále dojedáme kurací vývar a kolienka s perkeltom, ale asi si niečo poobede upečieme.... že by bábovku http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=11986&use... to je také rýchle a jednoduché...
@titkovamiriam ahoj kekse vyzeraju uzasne musim skusit...ale kde kupim taky lis??? 😕
@petra1303 napríklad aj od dnes v lídli http://www.lidl.sk/cps/rde/xchg/lidl_sk/hs.xsl/... , mávajú to aj v domácich potrebách
francúzske zemiaky, uhorkový šalát
Strapačky
@libka1 dam aj fotecky -asi vecer 😉
@petra1303 v domacich potrebach,tesco,jeden cas mal aj lidl...
morske musle se spaghettama
@titkovamiriam dakujem.. a dobre to ide z toho strojceka vytlacat? lebo mne to vzdy ostalo prilepene na strojceku a na plech to neslo..
dnes mame leco 🙂 a polievocka od vcera
my mame dnes "svajzuzu" 😀 s ryzou,zeleninou a kuraciu polievku... 🙂
My dnes bude mat bryndzove halusky so slaninkou, bryndza je original vazena z Oravy 😵 , a deti ak nebudu chciet tak zapeceneho pangasiusa s kasou...vsetkym vam zelam pekny sviatocny dnik 😉
kurací perkelt s kolienkami🙂
kelovy privarok
@crysmile mne to ide ok aj ked obcas musim poriadne tlacit-asi zalezi od muky aka je a cesto musi byt dost tuhe tak ja si tie valceky davam aj na 4. do chladnicky a potom ten zvysok co ostane trochu zamrazim lebo aj je to cesto teple od ruk sa lepi
dnes som piekla pangasa a bude so zemiakovou kasou a pardajkovym salatom a kolacik som robila acidkovy s plnkou zo slahacky a tvarohu..
@titkovamiriam my sme spanielaky mali v nedelu.. a tiez ich teda robis rozstrelene? mnam.. a dik za vsetky receptiky aj rady, tak skusim dat do chladu aby to bolo tvrde cesto.. ale budem robit az dalsi tyzden.. kolko ich asi skladujes a to v plechovej krabici? mnam, ja sa tak tesim..
Dnes som robila kapustovú polievku a cuketu plnenú ryžou a zeleninou 🙂
Na poobedie čerešňové želé a banány v čokoláde 😵 😵
@crysmile ja zacnem piect buduci tyzden a v pohode to do troch kralov vydrzi 🙂
@titkovamiriam a uz mas premyslene co ides piect? ja stale nemam, ale mm ma rad suche kolaciky a ja aj plnkove.. tak zas 9 druhov bude.. alebo tak nejako..
tak dnes som sa rozhodla pre ryzovy nakyp....uz sme ho davno nemali a dnes som do uvarenej ryze zamiesala mrazenu ovocnu zmes .....ludia to vam bolo vynikajuce uz len tak, keby som sa nekontrolovala tak "zozeriem" ten hrniec s ryzou uz teraz 😀 😀 😀 este som tam dala broskyne....tak cakam aky bude vysledok.....
ja som dnes robila karfiolové smažienky a varené zemiaky 😉
@crysmile taku nas 30 druhov musi byť....
šošovicová polievka,pečené buchty s lekvárom
@titkovamiriam tak u vas sa necudujem, ak ma kazdy aj zo tri druhy rad.. 😀
my dnes máme špenátovú polievku s krutónmi, pečené kura s pečienkami a cibulou pečenou, zem. pyré, pre Bianku len zemiaky, ona pyré neľúbi a uhorkový šalátik..🙂 sladké aj slané som piekla včera, bo sme mali návštevu.. 😉

@tinuskaha francuzske zemiaky?