Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
domaca pizza a lúskova polievka 🙂 a ked uz budem pizzovat tak aj pizza tycinky 🙂
omáčka so zemiakmi, hráškom a vareným vajíčkom, bravčové karé na šťave, slovenská ryža, cvikla 😉 poobede perník 😉 a vevečer mliečna ryža pre deti 😝
zapekané rybie filé, zemiaková kaša, polievka zo sušeného hrachu 😉
@nelinka0401 ahoj vcera vecer som upiekla tie baronkine rezy a su uuuuuuzasne... 😵
@lululka555 no super 🙂 🙂 u nás sa za deň zjedli... 😉 a hlavne je to jednoduchý koláč
dnes-šošovicová polievka,langoše a domáci grécky šalát s čerstvým pečivom. 🙂
u nas dnes cervena zemiakova polievka s hraskom a tvarohove rezance na sladko 🙂
vajíčkovo-rascová polievka a zemiakový paprikáš
Včera boli minipizze,
@adelaida33 ten zemiakový paprikáš urobím dnes.
špagety so syrovou omackou ..na ziadost deti 🙂
u nas gulasova polievka a sisky s jahodovou penou.. 🙂
kremova porovo-zemiakova + opeceny chleba 😝
nedela : madarsky gulas z jelenieho maska s parenou knedlou, husacia rezancova polievka
vcera : granadiersky pochod, a pre mm zapekane marinadovane masko so syrom na vrchu s chlebom
dnes : rizoto, pre mna a maleho pecena rybka na masle s pyre zemiakmi
@adelaida33 a to je co zemiakovy paprikas 😖 ako sa to variii? 😝
brokolicová polievka a guláš
ahojte, niekto tu spominal,ze robi vysmazany karfiol v trube...daju sa aj sampinony? a ako na to? dakujem 🙂
zeleninová polievka, kapustové fliačky
brokolicova,pangasius na masle a varene zemiacky. No na zajtra neviem???? ☹
no dnes je to hovadzie na sampionovej omacke 😉
placky z mleteho masa + karfiolu + sampinonov
spenat, zemiaky a sojové fasirky
kremovu hokaido polievku,chystám sa na granadír a akurat sa mi dopiekol tento kolacik
@mojkamirka ahoj ako prosim ta robis sojove fasirky?
@pattinka nejake hodila minule @titkovamiriam, ale asi to bolo v stredu alebo piatok, netusim.. neskusala som este.. tento ananasovy idem zajtra robit, cakame poobede navstevu, drz palce, nech je chutny..
@moonlightka uvarim sojový granulát a postupujem akoby to bolo mäso, majoran, vajicko, chlieb, struhanku, cesnak, vypražiť v oleji 😉
@mojkamirka dakujem vyskúšam 😉
dnes to bola taka rychlovka hranolky so syrom 🙂

zaprazena polievka s vajickom a buchty na pare 🙂